- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
- Konu Sahibi Sahsultan1
Epidural normal dogumunuz nasıldı rahat ağrısız oluyor mu ve Doğum sonrası sıkıntılariniz oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok rahat oluyo hic bi sikinti yasamadim ne oncesi ne sonrasi super biseymisEpidural normal dogumunuz nasıldı rahat ağrısız oluyor mu ve Doğum sonrası sıkıntılariniz oldu mu
Canim cok rahat oluyo hic bi sikinti yasamadim ne oncesi ne sonrasi super biseymis
Benim aslinda epudural olurum demiyodum 5cm acilmamdan sonra acilma ilerlemedi.Ama dogum sancilarida cok fenaymis hatta esime ddm sezeryanmi.olsam acaba .. sonra dr.suni sanci takalim.dedi.Bende o an ddm epuduralde istiyorum sonrasi ben sok:) sanci felan yok..Cnm senin adına çok sevindim 3 cm açılmadan sonra epidural uygulanıyor demi birde doktor ıkın dediğin de mi ıkinmak gerekiyor
Canim kendine hic dert etme gercekten dogumlar simdi.cok kolaylasmis..Hic korkma cok rahat oluyo ama sende hamilelik boyunca bi sikintin yoksa yuruyus yap ben 7.aydan sonra yuruyuslerim hep oldu bi kac ikinmamda bebek geldi.Arkadaşlar merhaba bende yeni hamileyim lütfen bana da yardımcı olur musunuz çok korkuyorum kaç gündür içime. Dert oldu nasıl epidural normal doğum bilen varmı
Ewt canim zaten sen anliyosun karninda bi kasilma oluyoo o an sana ikin diyolar var gucunle ikiniyosun dr.nasil.ikinmam gerekeceginide bana gostermistii..Senin de cok.az kalmis masallah..Cnm senin adına çok sevindim 3 cm açılmadan sonra epidural uygulanıyor demi birde doktor ıkın dediğin de mi ıkinmak gerekiyor
Ewt canim zaten sen anliyosun karninda bi kasilma oluyoo o an sana ikin diyolar var gucunle ikiniyosun dr.nasil.ikinmam gerekeceginide bana gostermistii..Senin de cok.az kalmis masallah..
Benim aslinda epudural olurum demiyodum 5cm acilmamdan sonra acilma ilerlemedi.Ama dogum sancilarida cok fenaymis hatta esime ddm sezeryanmi.olsam acaba .. sonra dr.suni sanci takalim.dedi.Bende o an ddm epuduralde istiyorum sonrasi ben sok:) sanci felan yok..
Sanirim once suni sanciyi verdiler sonra epudural ya aslinda tam hatirlayamadim benCnm once suni sanci mi verdiler epidural mi
Allah herkese de bizlere de hayırlı dogumlar nasip etsin
10 gün önce epidural normal doğum yaptım çok rahat gerçekten 4cmden sonra yapılıyor iğne yapılırken acıma falan olmuyor hiç karnını ve kalçanı hissetmiyosun sancıları da tabi bana 6cmde epidural yapıldı öncesinde ağrım yoktu zaten pek fazla epiduralden sonra hiç ağrım kalmadı yanlız 9-10cm açılmam olasıya kadar son 2cmde epiduralin etkisi geçti ve ağrılar başladı tekrar doktora tekrar istediimi söyledim ama sancını hissetmen gerek dedi yapmadılar son iki cmde sancı çektim ama zor olmuyo kolay oluyo doğumdan sonra tabi acaip bi bel ağrım oldu yeni geçti dahayakınlarda epudural normal doğum yapan var mı acaba? henüz yeni gebeyim ancak tecrübelilerden şimdiden dinlemek iyi olacaktır.
10 gün önce epidural normal doğum yaptım çok rahat gerçekten 4cmden sonra yapılıyor iğne yapılırken acıma falan olmuyor hiç karnını ve kalçanı hissetmiyosun sancıları da tabi bana 6cmde epidural yapıldı öncesinde ağrım yoktu zaten pek fazla epiduralden sonra hiç ağrım kalmadı yanlız 9-10cm açılmam olasıya kadar son 2cmde epiduralin etkisi geçti ve ağrılar başladı tekrar doktora tekrar istediimi söyledim ama sancını hissetmen gerek dedi yapmadılar son iki cmde sancı çektim ama zor olmuyo kolay oluyo doğumdan sonra tabi acaip bi bel ağrım oldu yeni geçti daha
yakınlarda epudural normal doğum yapan var mı acaba? henüz yeni gebeyim ancak tecrübelilerden şimdiden dinlemek iyi olacaktır.