Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 gün oldu epidural yaptılar ne zaman geçer dikişler eridi gibi ama kapanma yok gibi bilgisi olan varsa yazsın nolur yanma batma devam ediyo kesik artıgı yer ne zaman iyileşir
9 gün oldu epidural yaptılar ne zaman geçer dikişler eridi gibi ama kapanma yok gibi bilgisi olan varsa yazsın nolur yanma batma devam ediyo kesik artıgı yer ne zaman iyileşir
Epiduralla alakası oldugunu dusunmuyorum.
9 gun erken bir süreç. Toparlanması 40 gun olur gibi. Benim yırtık oluşmuştu uzun sürdü iyileşme süreci. Herkeste değişkenlik gösterir. Kiminin yaraları çabuk iyileşir kiminin daha uzun sürer.
Epiduralla alakası oldugunu dusunmuyorum.
9 gun erken bir süreç. Toparlanması 40 gun olur gibi. Benim yırtık oluşmuştu uzun sürdü iyileşme süreci. Herkeste değişkenlik gösterir. Kiminin yaraları çabuk iyileşir kiminin daha uzun sürer.
Epidural ile ilgisi yoktur tahminen. Dikişlerin tamamen iyileşmesi 40 günden sonra hızlanır, 3 ayda tamamen toparlarsın demişti benim ebem ama bende kesi yoktu, doğal yırtıklar vardı.