Epidural normal dogum yapanlar. Lutfen nasil oldugunu bizede soyleyin

aysezzy

Almina canim kizim
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
64
0
46
Hatay
Slm arkadaslar bu ayin sonuna dogumum var epidural normal dogum dusunuyorum lutfen bu sekilde doguranlar deneyimlerini bizimle paylassinlar bizi cesaretlendirsinler noooluuur bebeklerinizin hatirina lutfen :18::18:

geçen yıl aralık ayında epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi. herşey çok kolay ve güzel geçti. doktoruma görede kolay bir doğum olmuş. eğer iyi bir anestezi uzmanı yapıyorda korkulacak hiçbirşey yok

Canim peki bisey sorcam kimisi diyorki tam dogum aninda ilaci kesiyorlar ikinabilesin diye oda zaten agrinin en siddetli oldugu an oldugu icin en zor aciyi bir anda duyuyorsun falan diyenler var seninki de olemi oldu yoksa o andahicbise hissetmedinmi birde ikinma sorunu yasadinmi hic.

Yaa niye bu epidural doguranlar birseyler yazmiyorlar nolur sankim iki satir yazip anlatsalar aglamak geliyor icimden

ben epidural istiyordum ama tanidigimiz biri normal yapicaksan epidurale gerek yok dedi ve tatsiz bir ani paylasti benimle. normal yaptim bende. dogum ani disinda adet sancisindan ote birsey degildi benim cektigim aci. dogum aninda aciyi cekeceksen epidural cok gerekli degil gibi geldi bana. ama sonuna kadar agrisiz olacaksa ne ala. birde anestezi doktorunu cok cok iyi secmen gerekiyor. kolayliklar bir avazda insallah.

Amin canim ins. Tesekkur ederim paylasimin icin

dogummu ne dogumu epiduralle yapilana dogum demem ben :))
sok gecireceksin adeta ben cikolata yiyerek dogurmustum :))
sncilar ekrandan takip ediyorlar sendede sanci degilde hafif bi ikinma hissi oluyor ama normal olsan hastaneyi inletirsin
tavan yapiyo sanci epidural sayesinde hissetmiyosun drlarin komutuna gore ikiniyosun

süpersin yaa bak şimdi bende epidural normal düşünüyorum eğer bende böyle yaşarsam 4-5 tane doğrurum inş

geçen sene aralık aynında epidural sezeryan ve epidural normal arasında gidip gelen ben,çatır çatır suni sancıyla normal doğum yaptım..hanımlar biraz cesaretli olun..doğum abartılacak birşey değil,korkularınızın üstüne gidin..normal doğum yapmış biri olarak gıkım dahi çıkmadı..sadece dua ettim..çünkü doğum yaptığım gün benle aynı haftalı anne bebeğini kaybetti(bebek kakasını yemiş anne karnında)bunu birebir gördüğüm için annelik duygularım kabardı ve çok güzel bir doğum yaptım..hatta doktor sesimin çıkmayışına şaşırıp acı eşiğimin ne kadar yüksek olduğunu söyledi..inşallah hepiniz sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

süpersin yaa bak şimdi bende epidural normal düşünüyorum eğer bende böyle yaşarsam 4-5 tane doğrurum inş

hic korkma bak bi video vardi onu bulabilirsem koyayimm
ama insan azicikta dogumdan sonra yorgun olacakk ben zil takip oynuycaktim nerdeysee maasallah diyin amann :)) ikincide geliyooooo

[video=youtube;pUVVi7XH-NM]http://www.youtube.com/watch?v=pUVVi7XH-NM[/video]

Son düzenleme:
[video=youtube;5jhGeCY-gY8]http://www.youtube.com/watch?v=5jhGeCY-gY8&feature=relmfu[/video]

Yani simdi epidural dogum bu videodaki gibi mi gercekten boyle konusarak gulerek mi doguruyorsun eger oyleyse super ama insan yine de ya ilac bana etki etmezse ya hissedersem diye korkmuyor degil hani artik sansimiza

çok rahatlatıcı bir video bende dayanabilirsem normal ama dayanamazsam epidural istemeyi düşünüyorum , elimde epidural seçeneği olması beni rahatlatıyor ben şubat annesi olucam inşallah Allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin hayırlısıyla

benim oyle oldu zatenn sancilara daha fazla dayanamadim hemen epidural istedik anestezisyen hazirdi
bi yapti kus gibi ucuyorumm resmen :)))
esimden cikolata istedim bi boy yiyorum guluyorum konusuyorumm
nerde o viziklayan ben superdi aynen videodaki gibi

Ne mutlu sana canim benim ins. Bizlerde senin gibi deriz dogumdan sonra ilk bebegim oldugu icin korkuyorum acikcasi rabbim kolay kurtarsin ins. Yavrunada uzun saglikli omurler versin

korkutmak gibi olmasın ama ben pazar günü epidural ile doğum yaptım ve tüm sancıları hissettim epidurali doğum anında, hatta doğumdan sonra bile verdiler ayaklarım uyuştu yürüyemedim buna rağmen sancılarım çok şiddetliydi. belki suni sancı yüzündendir doktoruma nedenini sordum ağrı eşiğin çok düşük dedi. tabi bu durum kişiden kişiye değişiyormuş.

Benim kuzenim dogumun yarisina kadar epidural aldi baktiki acilma yok drlar suni sanci vericez demisler ve vermislerde
Epidural neydi oyle diyor tik yoktu ne zaman ki suni sanci verdiler o zaman avaz avaz bagirmis
Tabiiki ondandir
Yoksa bicak acisini bile kesen epidurali algilamaman imkansiz canim
Suni sanci cok zor oluyo

hic korkma bak bi video vardi onu bulabilirsem koyayimm
ama insan azicikta dogumdan sonra yorgun olacakk ben zil takip oynuycaktim nerdeysee maasallah diyin amann :)) ikincide geliyooooo
Ayy maşallah valla darısı bize güle oynaya ins :)

Evet bazısında uyuşma tam olmayabiliyormus nasip artik :)neyse ki sende saglikla almışsin yavrunu kucağına canım Allah anali babali büyütsün ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…