Epidural normal dogum yapanlar. Lutfen nasil oldugunu bizede soyleyin

hic korkma bak bi video vardi onu bulabilirsem koyayimm
ama insan azicikta dogumdan sonra yorgun olacakk ben zil takip oynuycaktim nerdeysee maasallah diyin amann :)) ikincide geliyooooo
Ayy maşallah valla darısı bize güle oynaya ins :)

Evet bazısında uyuşma tam olmayabiliyormus nasip artik :)neyse ki sende saglikla almışsin yavrunu kucağına canım Allah anali babali büyütsün ins :)

[SUB][/SUB]
hic korkma bak bi video vardi onu bulabilirsem koyayimm
ama insan azicikta dogumdan sonra yorgun olacakk ben zil takip oynuycaktim nerdeysee maasallah diyin amann :)) ikincide geliyooooo
masallah cnm Yaa ins ikincide böyle olur :)
Evet bazısında etki olmayabiliyormus artık nasip yaşayıp görucez :)
Sana ve yavruna maşallah canım bu arada

Ayy maşallah valla darısı bize güle oynaya ins :)

Evet bazısında uyuşma tam olmayabiliyormus nasip artik :)neyse ki sende saglikla almışsin yavrunu kucağına canım Allah anali babali büyütsün ins :)

amin canım teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimizinki sağlıklı analı babalı uzun ömürlü olsun :)))

orkdm anlattıkların ve paylaştığın video gerçekten çok umut verici ve özendirici :)
ben de epidural isteyenlerdenim ama kafam çok karıştı, kimi diyor son anda veriyorlar ilacı sancıyı çekiyorsun önceden, kimi diyor son an da kesiyor, kimisi hiç ağrı çekmiyor videodaki gibi ıkınmayla doğuruyor, ben herkesin farklı uyuşacağına ve ağrı eşiği olayına inanmıyorum, bence ilacın dozuyla alakalı, bazı yerler az veriyor dozu ve hissediyorsun, ilaç dozunu iyi ayarlayan bir anestezi uzmanı nereden bulacağız, zaten doktorların başı acayip kalabalık oturup konuşamıyorsun ki ne, ne değildir diye, valla yaklaştıkca panik olmaya başladık, doğum hikayeleri okumuyorum bile

canim hic korkma inan bana
onceden konus dr unla ben yurtdisindayim gerci benimkide ani oldu ama hazirmis anestezisyenleri
beline kateter takiyorlar bana iki kez vermislerdi
cunki oncesinde suni sanci almistim acilma olmadigindan bebegim tersti ki benim buna ragmen kolay olduysa
insallahh sizinkilerde kolay olur
ilk dogumumdu
suni sanciyi cektim ben ama oyle aman aman abartilcak bisey degil
sonra epidurali alinca belden alt tarafin uyustugu icin zerre bisey hissetmiyosun bak yaa videoya kadin ikiniyo sadece kokos bide suslenmis puslenmis
insan azicik terlemeli demi dogum yaptigi anlasilmali

bel agrisi yapiyo diyolar evet ama bende 3 ay kaldi sonra gecti gitti eee oda normal

bide o senin dediklerin ilk an son an acilma olmaz ise hersey yolunda giderse en basindan veriyorlar hastasina gore degisiyo yani
benim eltimde iki cocugunda yaptirdi hele oglu 4 kilo dogmustu dogum yaptiktan sonra gitmistim seninki gulup duruyoo :))))

Valla orkdm cim supersin insanin hep oturup seninle konusasi geliyor motivasyonun super ne guzel hic olumsuz konusmuyorsun ind. Bizlerde dogumdan sonra senin gibi motive ederiz hamis olanlari )

Valla orkdm cim supersin insanin hep oturup seninle konusasi geliyor motivasyonun super ne guzel hic olumsuz konusmuyorsun ind. Bizlerde dogumdan sonra senin gibi motive ederiz hamis olanlari )

sizi korkutmamak icin falan demiyorum aysecim inan bana yasadigimi soyledim
beni cok korkuttular
amanin yok esimin elini morarttim sikmaktan yok saclarimi yoldum
yuhhh yaa madem oyle niye millet ikinciyi yapiyor
hem rabbimiz analarin ayaginin altina cenneti bosuna koymamis tamam sancin oluyo olmuyo degil
ama oyle aman aman bi sanci degil
adet sancisnin bi kac daha kati diyelim
hadi seninde cok az kalmis insallahh guzel hikayeni paylasirsin buradan
bu haftalarda tikacin gelebilir dikkat et hic korkma sonrasinda dusa bile girebilirsin zaten hemen bebek gelmiyo
inan bana dunyanin en buyuk mutlulugu ve olayi normal dogum
esim girdi yanima her babanin gormesi gerek dedi
ki 9 ay boyunca hayatta girmem diyen adam o an cikamadi mucizevi bi olay o bebegi ben mi dogurdum diyosun

ve bu koca bebek bendenmi cikti diyosun inanamiyosun

rabbim herseyi oyle mukemmel yaratmis ki anlatilmaz yasanir bekliycem senin hikayeni

ay canım hakkaten Allah razı olsun, hepimizi ferahlattın, aynen ben de okuyorum, sancıdan nefessiz kalıp oksijen bağlananlar bile var, diyorum bu kadar fenaysa millet nasıl bir daha doğurabiliyor, ilk doğum olduğu için zaten tedirginim bilmiyorum çünkü, inşallah senin gibi bir doğum geçiririz hepimiz (amin)

rabbim sikintisiz kurtarsin canim cumlemizii
nefes alma teknikleride cok onemliymis burundan deriiiinnn alip agzindan soluycaksin bunu ebe gostermisti bana
birde ikinma hissin gelmeden sakin karnina bastirtma ebelere kadinlik kanallarina zarar veriyormus
ama en onemlisi o cennet kokuluyu gorunce zaten hic bisey umrunuzda olmuycakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…