Epidural Normal Doğum yapanlar paylaşsın lütfen ...

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Merhabalar arkadaşlar ben epidural normal istiyorum engel çıkmazsa ama doğum hikayesini benim gibi gün sayan anne adaylarıyla paylaşacak olan arkadaşların hikayelerini merakla bekliyoruz....

ben epidural normal dogum yaptim bes yil once normal dogum istiyordum aksam 10 gibi agrilarim basladi gece iki gibi suyum geldi tabi hastanenin yolunu tuttuk agrilara artik dayanamadim epidural istedim dr belli bir acilma olmadan uygulanamaz dedi aksi takdirde acilma gecikir normal yapman gereken yerde sezaryan olmak zorunda kalirsin allahtan acilma da sorun yasamadim benim sansizligim sabah ki dr u beklemek zorunda kaldim acilma epidural icin yeterli gelsede nobetci dr uygulamak istemedi onermedi sabah dr degisince epidural uygulandi ve sabah on gibi acisiz masada dogum yaptim tabi o asamaya kadar agrilari cektim

tam hatirlamiyorum 6 cm di sanirim 9 cm de dogum yaptim dogum esnasinda agri hissetmedigim icin dogum yapan dr surekli ikinmami istedi bende artik guc kalmadigi icin hemsire karnima bastirdi cocuk oksijensiz kalmasin ciksin diye ben cunku agri hissetmedigim icinbilemiyordum ikinmayi ne zaman yapacagimi epiduralin böyle riskleri de var o yuzden doktorunla detayli bilgi al hatirladigim kadariyla anlattim tecrubemi anlattim mutlaka en saglikli bilgiyi doktorundan al

zaten dogum anina kadar sancilar ara ara geliyor ona dayanirsin allah yardim eder umarim acilmada erken olursa rahat atlatirsin dogum ani icin birsey diyemeyecegim onu agrisiz atlattim son care iste benim gibi umarim hersey yolunda gider bu mucizeye degiyor

Merhabalar bende ilk çocuğumu epidural yaptım epidural da maalesef ki doktorum demişti ama ben tamamen normal göze alamadigim için yinede epiduralj tercih ettim inanılmaz şekilde bel agrin kalıyor 1 ay sonra başlıyor ha bide hemoroid yırtık problemim oluştu tamamen normal istiyorum 2 bebeğim şu an ama kesik ve dikisi his etmekten korkuyorum

Merhabalar bende ilk çocuğumu epidural yaptım epidural da maalesef ki doktorum demişti ama ben tamamen normal göze alamadigim için yinede epiduralj tercih ettim inanılmaz şekilde bel agrin kalıyor 1 ay sonra başlıyor ha bide hemoroid yırtık problemim oluştu tamamen normal istiyorum 2 bebeğim şu an ama kesik ve dikisi his etmekten korkuyorum
Dayanılmaz olunca isterim diyordum epidural i ama sizde yan etki etmiş galiba epidural hayırlısı bakalım

İlk doğumumu suni sancıya dayanamayıp epidural yaptırdım doğumhane olayı 40 dk yakın sürdü. Doğum sonrası belli bir süre bel ağrısı oluyor.
2. Doğumum tamamen doğal oldu ve doğumhane olayı 5 dk sürdü. Yani doğum olayını sezaryan istemiyorsanız akışına bırakın
normal doğum planlı olmamalı.

Ben dogumumda agriya dayanamamistim daha suni sanci vermeden bide astimim var sanci geldikca nefesm kesildi doktora care bul dedim epidural onerdi fakat esim istemedi ve anestezi uzmani 7 cm olmus acilman yapamam dedi 4 cmde yapilmasi gerek dedi doktorda sonradan kizdi aslinda yapabilirdin dye belki esimden oturu oyle soyledi ama iyikide olmamis epiduralsiz suni sanci ile bile ikinmayi basaramadim tam cok ugrastim catalda cok kaldim son care tam ikinmamla beraber doktor 8 dikislik kesik atti ve elini aldirip basini cevirerek cikartti tabi bunlari hssetmedm uyusturdu igne yapip yoksa bayılırım heralde

Back
X