Dogum sancisinin son agir zamanini yasamamissiniz. Ben de 2. Gun epidural aldigim dogumumda oyle dusunmustum :)Ben bir gunden fazla dogum sancisi cektim. Bebegim surekli ileri geri gittigi icin risk olusmamasi icin mecburen acil sezaryene alindim. Sunu bil ki dogum sancisi oyle dayanilamayacak bir agri degil. Adet agrisinin daha yogunu iste. Benim de canim kiymetli normalde agda bile yapamam. Gozunde buyutme yani. Epidural olursa daha iyidir illa ki ama olmazsa da korkutma kendini.
Oooooooo 40 saat miiiBu arada ilk dogumum 40 saat surdu, son 4 saati epiduraldi.
Ikinci epiduralsiz 22 saat surdu.
3. Olursa 2cm de basliycam epidural verin diye baslarini yemeye
Ilki 40 saatti ama ilk 20 saat dayanilmaz degildi hani su adet sancisinin agiri denilen :)Oooooooo 40 saat miiiben de 14 saat sancı çektim diye kendini bişe sanıyorum tamam ben artık susuyorum önünüzde saygıyla eğiliyorum
denin doktor kısaca canım gel sezeryana razı ol beni olmadık vakitte cagırma diye ikna etmeye calısıyorMerhaba kızlar ben 38+3 haftalık gebeyim bebişimizin gelmesini bekliyoruz. Normal doğum için bir sakınca gözükmüyor şimdilik dolayısıyla hiç bi risk yokken sırf korkumdan sezeryan olmak saçma geliyor.Ama canımda çok tatlıdır kaş bıyık aldırırken bile gözümden yaş gelirDoktorumda normal doğumla ilgili hiç yüreklendirmiyor sağolsun Son kontrolümüzde tüm bunlara rağmen normal doğumu denemek istediğimi söyledim ama muhakkak epidural istediğimi belirttim. Doktorum kendini epidurale şartlama belki dayanabiliceksin istemiyceksin yada bazen yapıyoruz kimi insanda etki etmiyo dedi Aranızda epidural normal doğum yapıp epidurali etki etmeyen var mı yada memnun kalmayan Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Yani yukarıda Allah var yalan söyleyemem tabii 14 saat boyunca ağır sancı değildi ama bana ağır geldi Can'ım azıcık kıymetlidir deIlki 40 saatti ama ilk 20 saat dayanilmaz degildi hani su adet sancisinin agiri denilen :)
Siz 14saat cok agir sanci cektiyseniz yine esit sayiliriz
Dogum sancisinin son agir zamanini yasamamissiniz. Ben de 2. Gun epidural aldigim dogumumda oyle dusunmustum :)
Epiduralsiz dogum yapinca gordum ki o son 1-2 saat adet sancisi gelir yaninda diz coker af diler o kadar
Ağrı eşiğin yüksek o halde. Çünkü ben adet sancisi gibi diyenlere sovup saymistim dogururken :)Bebegi cikis kapisina getirecek kadar vardi agrimBebegim surekli geri gittigi icin sezaryen oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?