Sizin daha çok var, bunları düşünmeyin şimdiden. Huzurlu bir hamilelik en önemlisi. Kendinizi korkuyutmayın boşa :)
Hee seferinde korkmama rağmen neden bu doğum hikayeleri konularını sonuna kadar okuyorum anlayabilmiş değilim
Ben de çocuk istemiyorum zaten bağlasalar bağlatırım o derece. Manasız bir merak işteBunu bende düşünüyorum bazen, çocuğum olma ihtimali binde 5 =))) yaşımm 39 =))) ne öğreneceksem bu saatten sonra =)))
Epidural nedir spinal nedir hicbir bilgim yok ama 16 haftalik hamileyim:)asla aciya dayanikli bir insan degilim. Tup bebek yaptırdım yumurta toplama işlemi lokal anesteziyle oldu hastaneyi birbirine kattim 8 yumurta toplandi ama dr en son niye bağırıyorsunuz x hanim su an hicbirsey yapmıyorum ki dedi:))canim o kadar kiymetli yani ve muhtemelen sezeryan olucam. Bana da moral verin hanimlar sonrasında toparlanamamak bebegime yetememek çok korkutuyor beni
8 saat sürdü ama ben suni sancı da yedim. asıl sancı 5 saat filan. sonlara doğru ağrı arttı tabi ama inanın unutuyorsunuz ve bebek çıktı mı bitiyor her şey. sezaryen de bir tercih, hiiiç karşı değlim, Allah nasip ederse 2.de belki sezaryen olur bilemem ama normal doğumda bebek kucağınıza geldi mi bitiyor her şey. kendinizi hiçbir şeye şartlamayın. epidural istediğinizi ve çok gerekmedikçe suni sancıyı kabul etmediğinizi söyleyin yeter. gerisi hallolur evelAllahAllahım inşallah sağlıklı ve kolay bi doğum olsun bende sizler gibi cesaretlendirici yorumlar yazayım Kaç saat sürdü toplamda sancı süreniz peki
düşünmen kabahat tabikide tıbbın imkanlarındna yararlan.felç kalmak diye bişi yok duymadımda görmedimde.kendine bu iyiliği yap kesinlikle.Yok ben yüreklendirilmek değil gerçekçi yorumlar istiyorum zatenEğer etki etmemesi gibi durum yoksa kesinlikle istiycem Artık herkes epidural sezeryan oluyor ben hiç yakın çevremde duymadım epiduralden dolayı felç olanı ama böyle bir söylenti var bilmiyorum tabi ne kadar doğru Benim annem 22 sene önce kardeşimi epidural normalle doğurdu ananem çok korkmuştu felçolacak diye ama 22 senede yöntem gelişmiştir diye umuyorum
Canım doğum hikayesi merak ediyorumMerhaba kızlar ben 38+3 haftalık gebeyim bebişimizin gelmesini bekliyoruz. Normal doğum için bir sakınca gözükmüyor şimdilik dolayısıyla hiç bi risk yokken sırf korkumdan sezeryan olmak saçma geliyor.Ama canımda çok tatlıdır kaş bıyık aldırırken bile gözümden yaş gelirDoktorumda normal doğumla ilgili hiç yüreklendirmiyor sağolsun Son kontrolümüzde tüm bunlara rağmen normal doğumu denemek istediğimi söyledim ama muhakkak epidural istediğimi belirttim. Doktorum kendini epidurale şartlama belki dayanabiliceksin istemiyceksin yada bazen yapıyoruz kimi insanda etki etmiyo dedi Aranızda epidural normal doğum yapıp epidurali etki etmeyen var mı yada memnun kalmayan Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?