- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
- 103
Ya neden kimse epidural in zararları olabileceğini düşünmüyor.
Felç kalan insanlar var.
Yıllarca baş ağrısı bel ağrısı çeken insanlar var. Epidural yüzünden.
Aman tanrım aynı benha bu arada bana çatı muayenesi yaparken doktor ortalığı yıkmıştım. o da ooo sen muayene de böylesin normali nasıl yapıcan dedi ama yaptım
Aman tanrım aynı bengeçen hafta ciyaklama ciyaklamaz bağırdım çatı muayenesinde Dr. da bana aynı şeyi ima etti
Evet aynen öyle düşünüyorum bende artık kesinlikle Bide hem dayanırsın epidural isteme diyo , sonrada diyoki ben dayanamıyorum dersen hemen sezeryana alırım merak etmedenin doktor kısaca canım gel sezeryana razı ol beni olmadık vakitte cagırma diye ikna etmeye calısıyor
Bide bir sonraki kontrol 39+0 da O gün bakarız hala açılma sancı yoksa suni sancıyla başlatırız istersen doğumu dedi Hiç bi sorun yokken 39+0 da doğumu başlatmaya çalışmasıda çok saçma değilmidenin doktor kısaca canım gel sezeryana razı ol beni olmadık vakitte cagırma diye ikna etmeye calısıyor
ahhahhh ahahhaa sesli güldüm yorumunuza konu sahibini yüreklendirmişler ama gerçek acı malesef.haa dayanılmıyormu yaradan sabrını veriyor ama o ağrı varya epidurali madde bağımlısı gibi yalvartarak istetiyor insana.tıp bu kadar ilerlemişken yaptır gitsin niye bu eziyet.plum88Dogum sancisinin son agir zamanini yasamamissiniz. Ben de 2. Gun epidural aldigim dogumumda oyle dusunmustum :)
Epiduralsiz dogum yapinca gordum ki o son 1-2 saat adet sancisi gelir yaninda diz coker af diler o kadar
Ağrı eşiğin yüksek o halde. Çünkü ben adet sancisi gibi diyenlere sovup saymistim dogururken :)
Yok ben yüreklendirilmek değil gerçekçi yorumlar istiyorum zatenahhahhh ahahhaa sesli güldüm yorumunuza konu sahibini yüreklendirmişler ama gerçek acı malesef.haa dayanılmıyormu yaradan sabrını veriyor ama o ağrı varya epidurali madde bağımlısı gibi yalvartarak istetiyor insana.tıp bu kadar ilerlemişken yaptır gitsin niye bu eziyet.plum88
canım bende insallah normal istiyorum sırf son anlarda kıvırıp sezaryana almasınlar diye bu doktora gidiyorum birsürü para içim yanmıyo da degil ama yasadıgım sehirde normal dogum rant olmus. hafi 40 dese yine derim normal 39 erken gercekten .sen birsekilde gecistir .Bide bir sonraki kontrol 39+0 da O gün bakarız hala açılma sancı yoksa suni sancıyla başlatırız istersen doğumu dedi Hiç bi sorun yokken 39+0 da doğumu başlatmaya çalışmasıda çok saçma değilmi
Allahım inşallah sağlıklı ve kolay bi doğum olsun bende sizler gibi cesaretlendirici yorumlar yazayım Kaç saat sürdü toplamda sancı süreniz pekiayyynı kendimi gördüm sizde. kaş, bıyık aldırırken feryat figanım hala. epidural ile normal doğum yaptım. benim de ağrı eşiğim çok düşüktür ama sizin gibi bir sıkıntım olmadığından biraz da yiğitliğe b.k sürdürmeyim diye sezaryen istemedim. 3 cm ile hastaneye girdim ohhh şimdi de epidurali dayarlar derkeeeeen doktorumun içinden bir canavar çıktı (iyi ki de çıktı) yapmadı epidurali doğumu yavaşlatır diye ve ben 8 cm de epidurali yedim. hiiiç korkmayın, şimdi sorsanız nerem ağrıdı hatırlamıyorum bile. Allah veriyor gücünü. kendinizi şartlamayın 3 cm den sonra bilmem ne diye. doktorunuza ve Allah'a güvenin gerisini bırakın.
epiduralnormaldoğumda açılmayı engelliyormuş, normal normal doğum en iyisi, ben sezeryanoldum, acısı çokkötüidiMerhaba kızlar ben 38+3 haftalık gebeyim bebişimizin gelmesini bekliyoruz. Normal doğum için bir sakınca gözükmüyor şimdilik dolayısıyla hiç bi risk yokken sırf korkumdan sezeryan olmak saçma geliyor.Ama canımda çok tatlıdır kaş bıyık aldırırken bile gözümden yaş gelirDoktorumda normal doğumla ilgili hiç yüreklendirmiyor sağolsun Son kontrolümüzde tüm bunlara rağmen normal doğumu denemek istediğimi söyledim ama muhakkak epidural istediğimi belirttim. Doktorum kendini epidurale şartlama belki dayanabiliceksin istemiyceksin yada bazen yapıyoruz kimi insanda etki etmiyo dedi Aranızda epidural normal doğum yapıp epidurali etki etmeyen var mı yada memnun kalmayan Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Sizin daha çok var, bunları düşünmeyin şimdiden. Huzurlu bir hamilelik en önemlisi. Kendinizi korkuyutmayın boşa :)Kızlar çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben o anda, inşallah herkes bir avazda kurtulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?