- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
cnm yenı gördum msjını ıyıyım sen nasılsın. kızımız gelıyo nasıpse senın. aramızda cok yok hanı. bende epıdural normal ıstıyorum ama çatı muayenesınden bıle çok korkuyorum daha once hıç alttan muayene olmdım tırsıyorum çok. sezeryandan korkmuyorum cunku kç tane arkadaşımoldu hç sorun yaşamadılar cnm
ben de epidural normal doğum düşünenlerdenim.
geçen kontrolümde doktoruma sordum epiduralli normal doğumu. iyi bi yöntem tavsiye ederim ama doğum süresi uzayabiliyor sadece dedi.
1000tl bi ücreti var dedi.
ama ben sezaryan de düşünüyorum. bebeğim iri olurda yani 3500gr dan fazla olursa sezaeryen düşünüyorum.
bakalım daha 29. haftamdayım.
2. bebeğimide epidural normal doğumla kucağıma aldım şükürler olsun çok iyiyim bende bebeğimde bugün altıncı gün ve eski hayatıma geri döndüm kesinlikle tavsiye ediyorum ilkinde çok daha fazla zorlanmıştım ama şimdi 5 dakikada doğurdum çok daha kolaydı ilkine göre
Cnm epidural normal dogum mu yaptın eger yaptıysan tavsiye eder misinarkadaşlar ben 35+4 haftalık gebeyim bazı sorularım var bilenler cevaplarsa sevinirim.
rahim boyu nasıl ölçülüyor 38.haftada çatı muayenesi olcam 2 parmakla bakıldığını biliyorum gebe kalmadan önce çok yapılmıştı bana gebeliktede mi böyle bakılıyor çatıya.
birde epidural normal doğum düşünüyorum ben bebeğe yan etkisi olacağını sanmıyorum bu sonuçta bi doğum yöntemi ama epidural yaptırmak için test falan gerekiyormu?
Cnm Antalya da epidural normal doğum mu yaptıncanım benim eşim bitlis ahlatlı ben sivaslıyım ve koyu sivaslıyım :))) akrabalarım hep orda ama ben ailemle antalyadayım maalesef :/
Maalesef çatım dar ve kemikli olduğundan epidural sezaryan oldumCnm epidural normal dogum mu yaptın eger yaptıysan tavsiye eder misin
Cnm epidural normal dogum mu yaptın
hayır canım ansızın nışanım geldı bebegım tepeme çıkmış yanı ters dönmuş dr rıske atmayalım 38 haftadasın dedı akşamına spınal sezeryan ıle doğum yaptım
Cnm epidural normal dogum mu yaptın eger yaptıysan tavsiye eder misin
Cnm epıdural normal doğum mu yaptın
canım selam nasılsın? uzun zamandır nete girmiyordum.ben çok şukur sağlıklı bir şekilde kızımı dünyaya getirdim.muhtemelen sende doğum yapmışsındır :) inşallah herşey yolundadır.şimdi sende nete giremezsin bebeğinle uğraşmaktan :) çok şukur benim kızım ayın 7 sinde iki aylık olacak :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.kusura bakma yeni gördüm mesajını..arkadaşım 3 yıl önce doğum yaptı..yanlış hatırlamıyorsam nildi adı sarı saçlı bir bayandı..arkadaşımı aradım ama telefonu kapalı bu saatte..görüşürsem yazarım..bayan olduğu için tercih etti diye biliyorum..fakat çok rahat bir doğum yaptı..9,5 cm açılmadan sonra tam olarak 26 dakikada doğurdu..
Arkadaşlar ben 1982 temmuz doğumlu bir bayanım ilk doğumumu 22 yaşında yaptım ankara üniveristesinde tam 18 saat sancı çekerek 2004 yılında yaşadım. Ozaman ne epidural ne başka bişey vardı kimseyi korkutmak istemiyorum ama en son sancıdan camdan kendimi atarken korumalar beni kurtardı o kadar zordu. Çocuğumun babası ile çok kötü bir yaşamdan sonra boşandım arkadaşlar. Düşün ki ben o kadar sancı içindeyken o hastanenin yemekhanesinde uyumuş ve üstüne kapıları kilitlemişler annem kızım ölüyo en azından imza atsında sezeryana alsınlar derken bulmuş o kadar kötü bir evlilikti yine 8 yıl dayandım ve bitti. Şuanda ikinci evliliğimi yaptım hayatımda hiç özel olmadığım kadar özel hiç sevilmediğim kadar sevgi yüklüyüm şükürler olsun kızımın çok iyi bir abisi benimde canımın yarısı var ve ona bir bebek vermek istiyorum ki o nun bir evladı yok fakat 34 yaşındayım ileri derece panik atak hastasıyım artı çok hastalığım var en önemlisi vertigo hastalığım var şimdi 9 ay ben bu hastalık ve gebelikle nasıl uğraşıcam hadi 9 ayı atlattım doğum????? Normal yapamıcam yapamam gibi sonra epidural ya felç kalırsam diyorum hadi sezeryan olayım diyorum genel anestezi alamam bacağım kitle var 11 yıldır ameliyat korkusundan yaptıramıyorum epiduralli sezeryan da ya fenalaşırsam karnım açıkta belki kızıyosunuz bana kızmayın ne olur yaşım geçiyor korkularım büyüyor. Bir kızım var onu annesiz bırakmak istemiyorum benden başka kimsesi yok ne olur yalvarırım bana akıl verin
epidural normal doğum ile genel anestezili sezeryan arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?