Doğuma Hazırlık Epidural Normal Doğum Yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cnm epidural normal dogum mu yaptın

Cnm epıdural normal doğum mu yaptın

Cnm anladigim kadariyla iki dogumunuda epıdural normal yapmışsın ve memnun kalmissin peki nerde yaptin

Cnm epidural normal dogum mu yaptın eger yaptıysan tavsiye eder misin

Slmm medipol koşuyolu hastanesinde epidural ile normal doğum yapan varmı acaba ???

epidural normal doğum ile genel anestezili sezeryan arasında kaldım

canım selam nasılsın? uzun zamandır nete girmiyordum.ben çok şukur sağlıklı bir şekilde kızımı dünyaya getirdim.muhtemelen sende doğum yapmışsındır :) inşallah herşey yolundadır.şimdi sende nete giremezsin bebeğinle uğraşmaktan :) çok şukur benim kızım ayın 7 sinde iki aylık olacak :) rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaşlar ben 1982 temmuz doğumlu bir bayanım ilk doğumumu 22 yaşında yaptım ankara üniveristesinde tam 18 saat sancı çekerek 2004 yılında yaşadım. Ozaman ne epidural ne başka bişey vardı kimseyi korkutmak istemiyorum ama en son sancıdan camdan kendimi atarken korumalar beni kurtardı o kadar zordu. Çocuğumun babası ile çok kötü bir yaşamdan sonra boşandım arkadaşlar. Düşün ki ben o kadar sancı içindeyken o hastanenin yemekhanesinde uyumuş ve üstüne kapıları kilitlemişler annem kızım ölüyo en azından imza atsında sezeryana alsınlar derken bulmuş o kadar kötü bir evlilikti yine 8 yıl dayandım ve bitti. Şuanda ikinci evliliğimi yaptım hayatımda hiç özel olmadığım kadar özel hiç sevilmediğim kadar sevgi yüklüyüm şükürler olsun kızımın çok iyi bir abisi benimde canımın yarısı var ve ona bir bebek vermek istiyorum ki o nun bir evladı yok fakat 34 yaşındayım ileri derece panik atak hastasıyım artı çok hastalığım var en önemlisi vertigo hastalığım var şimdi 9 ay ben bu hastalık ve gebelikle nasıl uğraşıcam hadi 9 ayı atlattım doğum????? Normal yapamıcam yapamam gibi sonra epidural ya felç kalırsam diyorum hadi sezeryan olayım diyorum genel anestezi alamam bacağım kitle var 11 yıldır ameliyat korkusundan yaptıramıyorum epiduralli sezeryan da ya fenalaşırsam karnım açıkta belki kızıyosunuz bana kızmayın ne olur yaşım geçiyor korkularım büyüyor. Bir kızım var onu annesiz bırakmak istemiyorum benden başka kimsesi yok ne olur yalvarırım bana akıl verin

Merhaba öncelikle sizin için çok sevindim iyi bir hayat arkadaşınızın olması çok güzel.asıl konuya gelirsek çocuk için geç bir yaş değil 34 yaş gayet hamile kalabilir ve inşallah sağ salim kucağınıza atabilirsiniz fakat 2.çocuk öncesinde bu şikayet ettiğiniz hastalıkları çözümleme yoluna gitmeniz sizin için daha güzel bir adım olur bana sorarsanız önce sizin için sıkıntılı durumları en aza indirgeyip sonra bir bebek düşünmek daha iyi olur.sezeryana yapacak tek yorumum bende oğlumu epidural sezaryen ile doğurdum (kardeşim de öyle) çok şükür bir sıkıntı olmadı bana göre riskli değil tam tersi normal doğumda olduğu gibi evladınızın dünyaya ilk geldiği an a şahit olmuş oluyoruz. Korkmayın iyi düşünün iyi olsun

Doktorum epidural ile normal doğum yaptırmaktan yana. Benim epidural konusunda pek de bilgim yok . Doktorla doğum hakkında konuşmak için daha erken olduğunu düşünüyorum sonuçta son haftalarda her şey değişebilir Allah'ım esirgesin ... Mesela epidural normal doğumda her daim kendinizde miydiniz? Hep uyanık ? Beni sakşnleştirici ile uyutmalarını istemiyorm mesela... Ya da ayaklarda tamamen uyuşma oldu mu ? Ikınma olayı falan nette çok şey var ama yaşayan bilir

Ben epidural sezaryan oldum ama şimdi devlet hastanelerinde bile sezeryanı epidural tercih ediyor doktorlar çünkü genel anestezi uyanma safhası vs daha zor ve riskli.epidural sezeryan da normal doğumun acısız hali bir nevi çünkü bilincin açık bebeğini görüp sesini duyabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…