Doğuma Hazırlık Epidural Normal Doğum Yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Insan yaşamadan anlamıyor ben de suan 36 haftalik gebeyim ama hemşire olmama rağmen epidural anestezi esnasında hastalarimizn ne hissettiğini anlayamıyorum suan korkuyorum iğne ve katater takılma si can yakıcı diyorlar doğru mu (

Cnm arkadasinin doktoru Sibel hanim mi acaba

bende 2013 yılında epidural normal yaptm , şükür memnunda kaldm ama ikinci bebeğim de o kadar şanslı olur muyum??
sadece ilk altı ayda bi kaç kere bel ağrım oldu o da geçti sonra

İlahi şekerim :) Sen de korkarsan biz ne yapalım. Sağlıkçısın sen korkmak yok dayanıklı ol lütfen.
Ben doğum yapmadım henüz ama epidural normal doğum yaptı çok yakın bir akrabam benim yaşlarımda (30-31).
Çok memnundu. İğne ve kataterde canı hiç yanmamış. Doğumda da sancıları hissetmiş ama zaten hissetmen gerekiyormuş az da olsa. Çok hırpalanmamış. Hatta 10 saat sürmüş doğum ilk saatlerinde epidural verilince rahatlamış uyumuş kızcağız.
Son 2 saat doğum süresi
Korkma lütfen.

Çok teşekkür ederim canım çok saol :)

Cnm epidural normal dogumdan sonra bir sıkıntı yaşadın mi

Cnm arkadasinin doktoru Sibel hanim mi acaba

kusura bakma yeni gördüm mesajını..arkadaşım 3 yıl önce doğum yaptı..yanlış hatırlamıyorsam nildi adı sarı saçlı bir bayandı..arkadaşımı aradım ama telefonu kapalı bu saatte..görüşürsem yazarım..bayan olduğu için tercih etti diye biliyorum..fakat çok rahat bir doğum yaptı..9,5 cm açılmadan sonra tam olarak 26 dakikada doğurdu..

Cnm nasıl doğum yaptım epidural normal mi yaptin

Cnm epidural normal dogumdan sonra bir sıkıntın oldu mu

Cnm epidural normal dogum yaptin mi

Cnm epidural normal doğum mu yaptin

Cnm epidural normal dogum yaptin mi

Hangi hastahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…