- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
medstar topçularda yaptı arkadaşım doğumunu..doktor adını bilemiyorum, sarışın genç bir bayandı ama..istersen sorarım dr adını..ben vitale de yapıcam inşallah doktorum sinan kurşun..ama henüz doğum şekliyle ilgili hiçbirşey konuşmadık
İlahi şekerim :) Sen de korkarsan biz ne yapalım. Sağlıkçısın sen korkmak yok dayanıklı ol lütfen.Insan yaşamadan anlamıyor ben de suan 36 haftalik gebeyim ama hemşire olmama rağmen epidural anestezi esnasında hastalarimizn ne hissettiğini anlayamıyorum suan korkuyorum iğne ve katater takılma si can yakıcı diyorlar doğru mu(
Çok teşekkür ederim canım çok saol :)İlahi şekerim :) Sen de korkarsan biz ne yapalım. Sağlıkçısın sen korkmak yok dayanıklı ol lütfen.
Ben doğum yapmadım henüz ama epidural normal doğum yaptı çok yakın bir akrabam benim yaşlarımda (30-31).
Çok memnundu. İğne ve kataterde canı hiç yanmamış. Doğumda da sancıları hissetmiş ama zaten hissetmen gerekiyormuş az da olsa. Çok hırpalanmamış. Hatta 10 saat sürmüş doğum ilk saatlerinde epidural verilince rahatlamış uyumuş kızcağız.
Son 2 saat doğum süresi
Korkma lütfen.
canım ben de epidural normal doğum yaptım...zaten bana epidural dozu verene kadar açıklık 10 cm olmuştu..yani sancıları çektim...ama hiç abartıldığı gibi değil..şöyle tarif edeyim...adet sancılı gibi..ama biraz daha şiddetli...bıçak saplanır gibi kasıklarına...hani gaz sancısında olur ya kramp gibi...öyle bişey...devamlı olsa tabi dayanılmaz...ama gelip gidiyo...geldiğinde derin nefes alıp veriyosun o rahatlatıyo..sancı gidince oohh rahatlıyosun..önemli olan doğuma çabuk gitmen..ben 2 saat falan sancı çektim..hemen geldi meleğim...hiç sesim çıkmadı ne sancı çekerken ne doğururken..rabbim sen yardım et diye dua ettim hep...epidurali vermeselerde olurdu..son yarım saat doğum anı için verildi...ıkınma hissim kayboldu tabii..ebeler bastırdı karnımdan...ama çok rahat bi doğum şekli..başka bişekil düşünme bence...allah yardımcın olsun...
bende epidural normal doğum yaptım.Tabiki sancı hissediyorsun ama az.Zaten açıklığın artmadan epidural işlemi yapılmıyor.Biraz hissediceksin sancıyı.Ama epidural çok rahatlatıyor insanı
Cnm arkadasinin doktoru Sibel hanim mi acaba
ben de epudral normal düşünüyorum özel bir hastaneye gidiyorum ve orada öyle bir uygulama varmış.duyduğumda sevinmiştim ama doktoruma bu isteğimi söylediğimde bana ne dese beğenirsiniz.risk çok fazla.ölüm vakaları çok oluyor.yapabilirsen normal doğum yap dedi veşunuda ekledi.epudral sezeryanı önerebilirim ama dedi.benim kafamda şu an doktorum ve hastane ile ilgili ciddi soru işaretleri var.acaba diyorum gittiğim hastane bu konuda yeni ve donanımsız mı?
ben de ilk doğumumda epidural normal doğum yaptım, çok rahat bi doğumdu. sancıları hissettim tabi biraz, açıklık artınca belden iğne yapıldı, son doz verilmedi ıkınmaları hissetmem için, doktorum da dedi çok güzel bir doğum oldu diye. ilk doğumum bursadaydı şimdi yine hamileyim ve ankaradayım. umarım bi aksilik çıkmaz da yine epidural normal yaparım.
Bütün yorumları okudum. Bi sorun yaşayan olmamış. bende epidural normal doğum yapmayı istiyorum herhangi bi sorun olmazsa. eğer dayanabilirsem hiç yaptırmam epidurali. ama baktım olmayacak epidural isterim gibi geliyor. bahçelievler medicine hastanesine gidiyorum. normal doğum 350. epidural istersem 300 tl fark oluyo. sezeryan olursa 500 dediler. hayırlısı artık son 1 ayım. doğum sonrası inş. yazarım yaşadıklarımı.
allah hepimizin yardımcısı olsun..amin
merhaba arkadaşlar ben de hamileliğimin 21. haftası içindeyim epidural doğum yapmak istiyorum..arkadaşların paylaşımları çok güzel
yazılanları okuyunca cesaretlendim açıkçası :) 30 haftalık hamileyim epidural normal doğum düşünüyorum ama bu arada merak edenlerede bilgi amaçlı söylenen fiyatları yazayım, yenibosna ilke hastanesine gidiyorum doktorum uğur hanım çok ilgili ve çok tatlı bir bayan
normal doğum:300 tl
sezeryan :500 tl
epidural normal doğum:1000 tl
ama yazılanları okuyunca normal yapmaya karar verdim hayırlısı bakalım
Merhaba bende epidural normal doğum yaptım. Uygulanırken herhangi bir acı v.s. hissetmiyorsun, doğumdan sonra da yan etkisi denilen baş ağrısı ya da uyuşma yaşamadım.
ben yaptim canim iki defaCnm epidural normal doğum mu yaptin
ben yaptim canim iki defa
tavsiye ederim
benim bi sorunum olmadi dopgumda ve sonrasinda
son dogumum epiduralsiz oldu hizli ilerledigi için yapamdilar ikisinide denemis oldum
kesinlikle tavsiye ediyorum
yurt disindayim benMaşallah cnm
Cnm epidural normal doğumu nerde yaptın
cnm benim bu doğumumda epidural için artı 500 ekliyo hastanem.ama araştırdım bazı hastaneler eklemiyo ddirek doğum fiyatı veriyo epidural epiduralsiz aynı.yani hastaneye bağlı.doğum yapmayı düşündüğün hastaneye sormalısın.
Aslında ben de epidural normal doğum istiyordum ama iki gündür televizyonlardaki felç haberi üzerine sanırım vazgeçtim..Tabi ki, kader boyutu var ama çok büyük önyargı oluşturdum.Üstelik biraz araştırdım, aynı hastaneye gidiyormuşuz o talihsiz kadınla..
Allah şifa versin kendisine,çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?