Doğuma Hazırlık epidural normal doğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kuzenım oldu asla tavsıye etmem tatlım..ben genel anestezılı sezeryan ıstıyorum...sans ısı bıraz tutması tutmaması..bırde o kırt seslerını duymak sonra ıkınamadıgın ıcın uzerıne bastıran dr veya hemsıre..yok yokk..ben uyuyum uyanıyım ınsallah....

bence epidural normal oldukca guvenlı hatta bı ınternet sıtesınden baktım Allah korusun bı aksılık olursa hemen sezeryana gecme ımkanı oluyormus ama yasayanlardan yorum almak daha dogru kımse yok mu epıdural normal dogum yapan ?????????

ben epiduralli normal dogum yapicam
bu hafta cuma son gunum bebisim hala gelmezse sunni sanciyla yapicam ..
olduktan sonra deneyimimi paylasirim

hayırlı dogumlar dılerım tatlım ne guzel bebısıne kavuscan darısı basımıza

amin canim insallah cumaya kadar gelir bebisim gelmezse fransada 5 gun daha bekleme hakki taniyorlar bebise, surekli gozlem altinda tutarak
cumaya kadar sancilarim yada acilmam baslamassa ya bes gun bekliycem yada sunni sanci deniycez kararsizim ikisi arasinda
doktorum merak etme meyve olgunlasdiktan sonra zaten kendiliginden duser diyor
demekki bebisimin iceride hala bitirmedigi isleri var :)))

merhabalar arkadaşlar 4 haziranda kızımı epidural normal doğum ile kucağıma aldım.tavsiye ediyorum,ıkınma falan yapamıyorusn diye birşey yok,bilmeden yalnış bilgiler vermeyin lütfen.epidural normalde uyuşma olmuyor,sadece daha az ağrı hissediyorsun,canlı canlı kendin doğuruyorsun.doktorla falandakarnına bastırmıyor.ben tam 40. haftamın bittiği gün hafif kanamayla giitim doktoruma beniyatırdı,çünkü 4 cm açılmam olmuş.saat 9 da doğumhanedeyim.sunni sancı ilekızım sabah saat 04:26 da dünyaya geldi.bidaha yaşarmısın derseniz koşa koşa.ağrı oluyormu derseniz evet hemde şiddetli bir ağrı oluyor.epidural diye ağrı hiç olmucak diye şartlandırmayın kendinizi.tabiki epiduralsize göre çok azmış,öyle diyorlar.kızım 2 aylık oldu,hiçbir rahatsızlığım olmadı,herşeyiyle ilk andan itibaren ilgilenebildim.hepinize allah yardım etsin.

toparlanman nasıl oldu kılo kaybın ve karın olayı normal dogumda karın kalmıyormus oyle dıyorlar nasıl pekı

toparlanman nasıl oldu kılo kaybın ve karın olayı normal dogumda karın kalmıyormus oyle dıyorlar nasıl pekı

doğumdan hemen sonra 12 kilo vermiştim,karnımda sarkma falan yok,şişkinlikde yok ama çatlağım var.doğumhaneden gelir gelmez kalktım tuvaletime gittim,yemeğimiyedim gayet rahattıyani.

ben de mayısta epiduralli normal yaptım. doktoru yapabilirsin diyen herkese tavsiye ederim. epidural sancılarımı dindirdi ama tamamen hissizleşmedim. Ayağa kalkıp yürüyebiliyordum bile. Çayımı falan içtim beklerken. Kasılmadan çok bebeğin kuyruksokumuna yaptığı baskıdan kaynaklanan bir ağrı vardı. Sonra itebilirsin dediklerinde aktif olarak ittim. Zaten ebe ve doktor yardım etti monitorden bakıp şimdi it diyor ve sayıyorlardı. O ağrı olmadığı için daha bile iyi konsantre olduğumu ve iyi itebildiğimi düşünüyorum. Belki de önceden çalıştığım içindir. 1 saat falan o sürdü. Sonuçta toplam 7 buçuk saatte suni sancısız epiduralli 2-3 dikişli bir doğum oldu. sezeryanı bilmiyorum ama öyle doğurmak çok zevkliydi. ertesi gün ciddi bir problemim yoktu. bebek de 3,55 idi. bilmem bir fikir verir mi benim tecrübem size... tabi epiduralde doktorlar ve hastane seçimi çok önemli. herkese kolaylıklar...

doğumdan hemen sonra 12 kilo vermiştim,karnımda sarkma falan yok,şişkinlikde yok ama çatlağım var.doğumhaneden gelir gelmez kalktım tuvaletime gittim,yemeğimiyedim gayet rahattıyani.

hemn sonra derken ne kadar surecte çok mu kılo almıstın 12 kılo kaybetmıssın ,çatlak selulıt maleseff daha da arttı bende normal olmasında bı sakınca olmazsa bende normal ıstıyorum bakalım hayırlısıyla herkes bır an once kurtulur bebişlerini kucagına alır sağlıcakla...

bende epidural normal düşünüyorum inşallah
ama benim doğum yapacağım hastanede anestezi uzmanı yokmuş,nasıl işse artık
başka hastanede yapıcam,doktorum giremicek
morelim çok bozuk
tek tesellim istediğim doğum şekliyle doğum yapıcam
yoksa gerçekten kötüyüm

30 kilo aldm cnm:))))))))))ödemimde olmuştu.doğumdan 1 gün snra tartıldğmda 12 kilom gitmişti.inşallah 1 avazda kurtulursun cnm.

kızlar cok saolun cesaret verdınız bende dun dr la gorustum epıdurallı yapalım dedı sorun yokmus anestezı uzmanını ben yonlendırcem dedı ıns benım dogumumda sızınkıler gıbı rahat olur

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini insallah. hangi hastane ve doktorda doğum yaptın? bunlar cok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…