- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
- Konu Sahibi ingilizceci
-
ben epiduralsiz istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum. çok zor tabi aciya dayanamam belkide kafam karisik
arkadaşlar siz daha çok araştırmışsınızdır bu epidurall doğumu...
gerçekten başarısızlık oranı kaç...ıkınmayı engellendiği doğrumu...sakat kalma riski varmı ALLAH korusun
yukarda tecrubeli bir arkadas anlatmis. ikinma konusunda herkes baska bisey soyluyo. ama eger bebek iriyse, catilar yeteri kadar acik degilse ne bilim bi suru sey, yani dogum zor oluyorsa epiduralsiz da zor cikiyo bebek zaten.. bir arkasdas anlatti, ikinicaksin da ikindikca sanki afedersin diski kaciricakmissin gibi geliyo ebenin yanida falan. ikiniyosun da elinde olmadan ikinmaya cekiniyosun dedi. ordaki kadina soylemis de o da biz neler gorduk sen rahat ol demis :) yani yasayip gorucez insallah herkesin dogumu farkli oluyo..
sakat kalma korkusu yuzunden kararsizim zaten. binde bir olan bisey ama omur ilik hassas bir nokta ters bir yere gelse cozumsuz problem cikabilir allah korusun.... ama bisey olucaksa yolda araba carpar gene olur.. kismet yani, kaderden kacis yokki
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini insallah. hangi hastane ve doktorda doğum yaptın? bunlar cok önemli.
tatlım hayırlı doğumlar dilerim bizleride bilgilendirirsen sevinirimBende epidural normal istiyorum doğumumu ayın 17inde gidicez doktora sanırım belli olur ne olacağı normal doğum yapmak istiyorum inş.hayırlısı olur
fatih medical parkta epidural normal doğum yapan varmı?yorumlarınız neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?