- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
ben epidural sezeryan oldum..süper bir yöntem ne doğumda ne sonrasında zerre ağrı yaşamadımm..şidettle tavsiye ederim..
bende epidural normal istiyorum. daha önce denedim. mükemmmel bi yöntem en azından doğumun tadını çıkarıyorusunuz.acısız ağrısız. inşallah buda böyle olur.az kaldı doğuma hayırlısı:)
internetten araştırdım riskleri yok değil.burada en önemli şey dozunun iyi ayarlanmasıymış.doğumun normal seyirini değiştirebiliyormuş ve hatta bazı bebekleri vakumla almak zorunda kalıyorlarmış,tansiyon düşüklüğü, mide bulantısı da yapıyormuş.tabi doktoru iyi seçmek lazım.her şeyde risk var.yaptıranlar varsa tecrübelerini bizlerle paylaşsınlar isterim.
epidural hakkında birçok araştırma yapıyorum..ve epidural olmayı düşünüyorum...sizin tercihiniz hangi doğum yönteminden yana...
Epidural olmayı düşünenler varmı aranızda...
bende 27 haftalık hamileyim.ilk bebeğim.arkadaşlarımın tavsiyesiyle normal epidural istiyorum.ama bir aksilik olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam yine epiudural istiyorum
ya ben de çok güzel olduğunu duydum rahat olduüunu duydum ve ben de istiyorum ama yazılanlar beni çok korkuttu ben bi hastalık geçirdim ve belimden su alındı kemiğin içinden o iğnenin acısı felaket bişey acaba epiduralda da iğneyi kemiğe mi yapıyorlar.. eğer öyleyse doğum acısı çekerim daha iyi çünkü ben o iğneyi olurken yaşadığım için biliyorum doğum acısından beter demişti hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?