ay bende kan aldırmaya dahi tahammül edemiyorum :) korkuyorum da canımda tatlı aynen ama o bebek çıkacak bari en iyi şekilde çıksınCanım çok tatlı kan aldırırken bile acı çekiyorum ama elbette bu huyum yüzünden bebek sahibi olamayacak değilim :) bende bebek istedim rabbim nasip etti ama ben uyuyup uyanayım hiç bir şey hissetmeyeyim istiyorum. Uyanınca acı çekebilirim belki ama o esnada hissedersem ordan kalkar giderim diye korkuyorum daha önce ki ufak bir operasyonda kalkıp gittim doktor zorla soktu ameliyathaneye :)
Ben 2 normal 1 sezeryan doğum gecidim normaller çok kötü geçti sancı ağrı çok kötüydü sezeryan da belden aşağı uyumak istedim ama olmadı hem soğuktan hemde heycandan titriyodum tabi olmayınca genel anestezi oldum tümden uyudum ama iyi kafa yapiyo tümden uyumak iyice kendime gelmem ameliyattan sonra 4 saati bulduKızlar daha çok Yeni gebeler var aramızda bende çok yeniyim ama size de sormak istedim. Sezeryan mı olacaksınız yoksa epidural mi? Komple uyuyup hissetmemek istiyorum hiç birşeyi sizce hangisi daha iyi olur? Sizin fikriniz nedir?
Ciddi sağlık probleminiz yoksa genel anestezi pek de tercih edilmemesi gereken bir doğum şekli bence. Çünkü bebeğiniz de siz de anesteziden etkileneceksiniz bu yuzden arada bağ kurmanız zamanınızı alacak. Hem doğar doğmaz bebekle ilk göz kontağını ve ilişkiyi anne kurmalı diye düşünüyorum ben.Canım çok tatlı kan aldırırken bile acı çekiyorum ama elbette bu huyum yüzünden bebek sahibi olamayacak değilim :) bende bebek istedim rabbim nasip etti ama ben uyuyup uyanayım hiç bir şey hissetmeyeyim istiyorum. Uyanınca acı çekebilirim belki ama o esnada hissedersem ordan kalkar giderim diye korkuyorum daha önce ki ufak bir operasyonda kalkıp gittim doktor zorla soktu ameliyathaneye :)
Tatlım gittiğim hamilelik kursunda doktor ve ebeler görsellerle açıklamalı bir şekilde anlattılar bu konuyu. Benim de gözüm korktu baya aslında tüm doğum şekillerinin avantajları ve dezavantajları var ama sanırım tek yaptırmayacağım doğum şekli epidural normal doğum olur.Narcoleptic insomniac ay canım neler öğrendim senden şuan vakum falan korkuttu beni
ayy vakum zor oluyor yaa. Benim ablamın oğlu doğmadı bir türlü suni sancı falan verdiler yok en sonunda vakumla çektiler ama çok zor oldu. şimdi ki aklım olsa hiç çekmezdim diyor ablamNarcoleptic insomniac ay canım neler öğrendim senden şuan vakum falan korkuttu beni
Valla ben hala düşünmek istemiyorum o anı :) gebeliğimin başlarında bulantı ve kusmam çok olduğu için zaman geçse hemen doğursam diyordum şimdi de biraz tedirginlik ve korku başladı :) inşallah o pıt diye doğuranlardan oluruzNarcoleptic insomniac bende istemem galiba ama o gün neler olacak Allah bilir bazen pıt diye doğurdum diyenleri görüyom ya onlardan olacam yada heran herşey olabili :)
çocuğa zararı oldumu pekiayy vakum zor oluyor yaa. Benim ablamın oğlu doğmadı bir türlü suni sancı falan verdiler yok en sonunda vakumla çektiler ama çok zor oldu. şimdi ki aklım olsa hiç çekmezdim diyor ablam
senin az kalmış dua edelim bolca tek nefeste inşallah :)Valla ben hala düşünmek istemiyorum o anı :) gebeliğimin başlarında bulantı ve kusmam çok olduğu için zaman geçse hemen doğursam diyordum şimdi de biraz tedirginlik ve korku başladı :) inşallah o pıt diye doğuranlardan oluruz
şükür olmadı ilk zaman kafa yapısı değişik oluyor sonra geçti ama. Yeğenim şanslıydı zarar da bırakabiliyormuşçocuğa zararı oldumu peki
Ayy amin inşallah canım ya. Bol bol dua bekliyorum. İnşallah hepimiz bir avazda doğurur saglıkla kavusuruz bebeklerimize.senin az kalmış dua edelim bolca tek nefeste inşallah :)
ay Allah kimseye vermesinşükür olmadı ilk zaman kafa yapısı değişik oluyor sonra geçti ama. Yeğenim şanslıydı zarar da bırakabiliyormuşAma ablamın çok dikişi vardı.
amin canım inşallah aklımıza geldikçe dua edelim tüm anne adaylarına :)Ayy amin inşallah canım ya. Bol bol dua bekliyorum. İnşallah hepimiz bir avazda doğurur saglıkla kavusuruz bebeklerimize.
Canm kendi isteğinle sezeryan yasak diye biliyorum amaKesinlikle sezeryan istiyorum hiç bir şey hissetmeyeyim bunları duyduktan sonra zaten hayatta giremem diğerlerine. 14ünde doktor randevum var konuşup sezeryan olmak istediğimi söyliyeyim zaten soracaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?