Epilasyon cihazi (cimbizli)

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
329
100
18
28
Epilasyon cihazi almayi dsnyomda daha once hiç kulanmadim almayi dsnyomda tuyler nasil cikiyo sonradan kökten aliyomu killari onerirmisnz

Kökten alıyor evet. Uzun yıllardır braun kullanıyorum ben. Özellikle bacaklarıma. Artık bazı yerlerde hiç çıkmıyor ve çoğaltmıyorda. Koltuk altımda epey azaldı. Şimdi genital ve koltuk altı için lazere gidiyorum gerçi.

Epilasyon cihazi almayi dsnyomda daha once hiç kulanmadim almayi dsnyomda tuyler nasil cikiyo sonradan kökten aliyomu killari onerirmisnz

Önerim; sakın epilatöre bulaşmayın. Çok fazla batık yapıyor ve siz de benim gibi batık görüntüsünden haz etmeyip batık kılları sıkarak çıkarmaya çalışırsanız yaralı ve lekeli bacaklarınız olur. Senelerce etek, şort vs giyemedim. Kasıklarımda bile batıklar oluşmuştu, yazın kumsala gitmek, bikini giymek istemiyordum. Hiç epilatöre bulaşmadan, imkanınız varsa alexandrite türü bir lazer ile epilasyona başlamanızı öneririm. Ben 8 seans gittim, 3 yıldır pürüzsüz bacaklarım, çok mutluyum.

epilatör kolumda cok fazla batık yaptı ve üst kolum baya arttı. Cımbız sonuçta..

Back
X