- Konu Sahibi pekmez_akilli
-
kokler kalın oldugu ıcın olmustur bıde ılk agdan cıldınde hassassa normal bepanten krem al gecırır ve kendını kuafre alıstır 2. Agddan sonra alısırsın trasla olurmu hıc evlenınce hıc bas edemezsın kuafrun yolunu tut hemen
Sabaha geçer mi ki ??
Geçer,geçer.
Ağda yapmaya devam ediceksen en acısız şekli bu evet,küçültülmüş sir ağda bantları.
ben ilk denediğimde 5 saat uğraşmıştım
yenısın daha çok normal bunlar.
kılların çıkış yönüne doğru al, ağda bandını çekerken bir elinle de etini ger.
alınmayan kısımları bırak diğer tarafa geç.kızaran bölgeyle fazla uğraşma , sonra devam et.
üst üste aynı bölgeyi alma çalışma.
Evet ya bunda bile baya bekledim cesaret gelsin de çekeyim diye :) Kan ter içinde kaldım valla
bende bıktım bu beladan.1 seneden beri yapıyorum..
her ay tırsa tırsa ,kendimi cesaretlendırerek, gözümü karartarak yapmaya çalışıyorum
resmen kendımı kandırmaya çalışıyorum ''sen yaparsın, sen edersin, yapanlar nasıl yapıyor'' gibi sözlerle.
canım keske ılk denemenı kuaforde yapsaydın .ben agda yapamıyorum
yapmaya kalktıgımda canım cok acıyor saatlerımı alıyor ,beceremıyorum sanırım :)
o yuzden kuafore gıderım ben .canımda acımıyo tertemız yapıyolar
bende ilk bı tarafını almıstım bı tarafı kalmıstıve asırıda utangactm şimdi alıştım vala gidiorum kuafore ctır catır aldırıorum heryerimi onumuzdekı ayd biodere başlıcam sonucları yazarım ve acıya dayanamıosan emla krem al uyusturuo hıssetmezsın yada sporcuların kullandıgı sogutucu spreylerden sık agdadan once işe yarıyo
Büyük ihtimalle daha önce ağda yapmadığından oldu. Helede traş ediyorsan kökleri kuvvetlenmiştir. Bende ağdaya ilk döndüğümde alınırken bildiğin kökleri kanamıştı. Ve cildim hassastır kızarıp bende şişmiştim. Bepanten sür bir süre sonra inicek görüceksin. Bir de benim önerim emla adlı kremi al. Pahalı filan ama kendin yapıcaksan ağdayı işe yarıyormuş ablam denedi. Ben daha cesaret edemedim ona :44: Emlayı sürüyormuşsun cildine iyice yediriyormuşsun ağda bantlarını ufak ufak kesiyormuşsun ve hissetmeden hızlıca ağdanı yapıyormuşsun. Ablam yapıyor ve gayet memnun
Evet benm de kanadı da nası inat ettiysem o an bırakmadım almayı. Bıktım daha şimdidenAlcam bugün emla kremi de devamını da yaparm akşam :) Bepanten bulamadm evde ya pantenol var dunden beri onu süre süre bi hal oldum azalttı braz acsını filan ama hala şiş
ben de çok beceriksizim o bölgede :) en sonunda lazere gitcem kurtulcam. kuaföre bile dayanabilceğimi sanmıyorum. jilet yüzünden çok kalınlaştı zaten artık ağdaya dayanamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?