• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon yanığı

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
kızlar gecen haftasonundaki epiasyon seansımda lazer başlığı maalesef solaryumlu tenime değdi ve epilasyon başlığı boyunda bir yanık oluştu tamda kasık bölgemde :(
ilk başta hafif bir kızarıklık gibiydi önemsemedim ama bende biraz kurcalayınca dış deri yi soydum :(
ve kızılımsı bir görüntü var şuanda bepantane plase aldım hemen. kullanıyorum ama pekde bir faydasını görmedim sömestr için de kaplıcalara gidicektim çok canımı sıktı bu görüntü. üzerini suya dayanıklı bir fondotenle kapatıyım diyorum ama yinede belli olacak başka birşey önerebilecek arkadaşlar varmı :(

GERÇİ YARIN KLİNİĞE UĞRAYIP UZMANLADA GÖRÜŞÜCEM AMA ODA ZATEN OLUŞABİLECEK BİR DURUM İÇİN BEPANTENE PLASE KULLANMAMI SÖYLEMİŞTİ:( bide uyarmıştı beni .dikkatli oluyorum ama solaryuma bu hafta girmeseniz iyi diye
sabredemedim :(

22 kişi okumuş ama kimsenin bir önerisi yokmu :( eczaneye gidip yara tozu aldım umarım bu fayda eder :(

benim elim yandığında doktor pazarda köylü teyzelerde satılan doğal sarı kantaron yağı alıp kullanmamı söyledi izi kalmasın diye şuanda 2 elimin arasında fark yok.''benimki 2.derece yanıktı''

bepanthol plus yanığa iyidir.Ama sana söyleyebileceğim en büyük tavsiye SOLARYUMDAN UZAK DUR

haklısınızda vazgeçemiyorum ki

Nasıl bir bağımlılık yapar da vazgeçilemez aklım almıyor.
Üzerine para verseler ben giremem, fenalık geçirir ölürüm herhalde.
Yanık içinse bepantene plus doğru seçim. Birde sarı toz dedikleri bir şey var bazı eczanelerde bulunuyor, küçük bir paketin içinde az miktarda sarı bir toz, suyla karıştırıp losyon gibi sürüyorsun yanıklı bölgeye.
Seneler önce elimde çaydanlık devrilmişti ve bu ikili sayesinde atlattım, şimdi hangi elimin yandığını bile hatırlamıyorum.
Ama biraz zaman alıyor öyle ha deyince geçmiyor 1 hafta 10 gün sürüyor.
Birde soyarak büyük hata yapmışsınız, ufak yanıklar soyulmamalı diye biliyorum.
Geçmiş olsun.

haklısınızda vazgeçemiyorum ki

Bir gün sağlığından vazgeçmek zorunda kalırsın.
1.si ciddi anlamda cilt ve doku kanserini tetikliyor.İstedikleri kadar merkezler bizim cihazlarımız şöyle böyle desin
2.si cildin nem oranını kabettirdiği için dokuda deformasyon ve erken kırışma oluyor.
Herkes artık herşeyin doğalını,organiğini ararken sen niye böyle birşeyi tercih ediyorsun.Şimdi ki en güzel sanatçılar bile kışın ortasında melez melez dolaşmayı tercih etmezken,nerdeyse saçlarını bile boyatmazken.Bak bir de yanmış tenin.Yazık günah değil mi?

Yanık içinse bepantene plus doğru seçim. Birde sarı toz dedikleri bir şey var bazı eczanelerde bulunuyor, küçük bir paketin içinde az miktarda sarı bir toz, suyla karıştırıp losyon gibi sürüyorsun yanıklı bölgeye.
Seneler önce elimde çaydanlık devrilmişti ve bu ikili sayesinde atlattım, şimdi hangi elimin yandığını bile hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun.

Bir gün sağlığından vazgeçmek zorunda kalırsın.
1.si ciddi anlamda cilt ve doku kanserini tetikliyor.İstedikleri kadar merkezler bizim cihazlarımız şöyle böyle desin
2.si cildin nem oranını kabettirdiği için dokuda deformasyon ve erken kırışma oluyor.
Herkes artık herşeyin doğalını,organiğini ararken sen niye böyle birşeyi tercih ediyorsun.Şimdi ki en güzel sanatçılar bile kışın ortasında melez melez dolaşmayı tercih etmezken,nerdeyse saçlarını bile boyatmazken.Bak bir de yanmış tenin.Yazık günah değil mi?

kızlarrrrr vazgeçememe nedenim estetik güzellik değil (tabi buda bir etken ) ama kış aylarında inanılmaz rahatlatıcı oluyor benim için bel fıtığım nedeni ile ayda 2 3 kez girince resmen fizik tedavinin yerine geçiyor.
zaten bir ameliyat oldum doktorlar o masaya yatsam ikinci içinde terettüt etmeyecekler .erteleyebildiğim kadar ertelemeye çalışıyorum. yazın nerdeyse sıfıra inen şikayetlerim kış aylarında artıyor.onuda bişekilde ara ara solaryum filan bişekilde hafifletiyorum :(

Solaryumlu tende leke kalırmı bilmem ama,benimde malum bölgeyi lazer yakmıştı ama geçti.

Solaryumlu tende leke kalırmı bilmem ama,benimde malum bölgeyi lazer yakmıştı ama geçti.

yaa umarım kalmaz :( canım çok sıkıldı fotoğrafını ekliyorum birazdan belki daha iyi fikir sahibi olabilrsiniz

kızlarrrrr vazgeçememe nedenim estetik güzellik değil (tabi buda bir etken ) ama kış aylarında inanılmaz rahatlatıcı oluyor benim için bel fıtığım nedeni ile ayda 2 3 kez girince resmen fizik tedavinin yerine geçiyor.
zaten bir ameliyat oldum doktorlar o masaya yatsam ikinci içinde terettüt etmeyecekler .erteleyebildiğim kadar ertelemeye çalışıyorum. yazın nerdeyse sıfıra inen şikayetlerim kış aylarında artıyor.onuda bişekilde ara ara solaryum filan bişekilde hafifletiyorum :(

Bel fıtığına solaryum ışınlarının iyi geldiğini mi düşünüyorsun:44:
Senin ki geçici rahatlama mekanizması.Daha ciddi sorunlara davetiye çıkarıyorsun.Belin sıcaktan hoşlanıyorsa bunun türlü türlü zararsız tedavileri var.

yapabildimmi bilemedim resim eklemeye çalıştım

$20140124_142637-1.webp

Bel fıtığına solaryum ışınlarının iyi geldiğini mi düşünüyorsun:44:
Senin ki geçici rahatlama mekanizması.Daha ciddi sorunlara davetiye çıkarıyorsun.Belin sıcaktan hoşlanıyorsa bunun türlü türlü zararsız tedavileri var.

gerçekten ciddi bir rahatlama sağlıyor. başlarda tesadüfi filan dedim ama. hayır değil gerçekten rahatlatıyor
tedavi amaçlı yapmıyorum.ileri derece bir fıtık malesef :(aynı fıtık daha öncede ameliyat gördüğünden yine ameliyat deniliyor. hiçbir alternatif önermediler bana. bende erteleyebildiğim kadar ertelemeye çalışuorum kendimce.
çare çözüm değil ama idare ediyorum

Hay allah bütün tersliklerde sizi buluyor

Hay allah bütün tersliklerde sizi buluyor

cutemom ima değil dimi canım :( çünki gerçekten aksi ters ne varsa çekiyorum beden enerjimmi nedir anlamadım :( kaldı 4 günüm ve çok üzülüyorum bu duruma zaten termalede birnevi tedavi amaçla gidicektim şimdi bide bu çıktı. birde öyle kötü bir yerdeki anlatamam. :(

Geçmiş olsun.

teşekkürederim umarım bende senin kadar şanslı bir sonuçla çıkarım.:( sarı tozu duymadım ama eczacı bugün yara tozu verdi özellikle soyulan yer çok can yakıcı çorapda mahvediyor üzerini pamuklu bezle kapatsam diye düşündüm bu seferde yara kurumaz dedi eczacı :(

kızlar gecen haftasonundaki epiasyon seansımda lazer başlığı maalesef solaryumlu tenime değdi ve epilasyon başlığı boyunda bir yanık oluştu tamda kasık bölgemde :(
ilk başta hafif bir kızarıklık gibiydi önemsemedim ama bende biraz kurcalayınca dış deri yi soydum :(
ve kızılımsı bir görüntü var şuanda bepantane plase aldım hemen. kullanıyorum ama pekde bir faydasını görmedim sömestr için de kaplıcalara gidicektim çok canımı sıktı bu görüntü. üzerini suya dayanıklı bir fondotenle kapatıyım diyorum ama yinede belli olacak başka birşey önerebilecek arkadaşlar varmı :(

Ben de yazın bol bol güneslendıkten sonra malesef uzmanı dinlemeyıp komple bacaklarıma seans uygulatmıstım ve bacaklarım sıcak su dökülmüş gbi yanmıştı , resmen iki renk olmustu bacaklarım ve hıc gecmeyecek sandım. resmen kabus olmustu uzun vadede 1 ayı geckın zamanda sonuc aldım ama benım bahsettiğim gibi alt ust bacagım komple yandı.
bepanten ve de silverdin krem kullandım

Ben de yazın bol bol güneslendıkten sonra malesef uzmanı dinlemeyıp komple bacaklarıma seans uygulatmıstım ve bacaklarım sıcak su dökülmüş gbi yanmıştı , resmen iki renk olmustu bacaklarım ve hıc gecmeyecek sandım. resmen kabus olmustu uzun vadede 1 ayı geckın zamanda sonuc aldım ama benım bahsettiğim gibi alt ust bacagım komple yandı.
bepanten ve de silverdin krem kullandım

sanada geçmiş olsun canım:(

lazer epilasyon yapılırken güneşten koruyucu krem illa ki kullanılır ve kesinlikle güneşte kalınmaz bunu size söylemediler mi. büyük ihtimalle de iz kalır. araştırıp öğrenseydiniz keşke önceden.

Back
X