Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer epilasyon yapılırken güneşten koruyucu krem illa ki kullanılır ve kesinlikle güneşte kalınmaz bunu size söylemediler mi. büyük ihtimalle de iz kalır. araştırıp öğrenseydiniz keşke önceden.
epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz
lazer epilasyon yapılırken güneşten koruyucu krem illa ki kullanılır ve kesinlikle güneşte kalınmaz bunu size söylemediler mi. büyük ihtimalle de iz kalır. araştırıp öğrenseydiniz keşke önceden.
epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz 2 .sayfaya foto ekledim
epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz
teşekkürederim. nemli tutmaya çalışıyorum .termal içinde tedirgin oldum bende hafta sonu bir görünüyüm bari doktora. şimdi eşime söyliycem haftaya gidelim diye. neden sorusuna lazer diyincede BEN SANA SÖYLEMİŞTİM diyecek kesin amannnn
yanık kaçıncı dereceydi sizin benimde yandı fakat çok belli görüntü canımı sıkıyor cildiye doktoru herhangi bişey kullanma zamanla geçer dedi ama ne bilim yaz ayındayız canım çok sıkkın