• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon yanığı

Çok geçmiş olsun. uzmanına görünün biran önce, termale gideceğim yazmışsınız galiba
zararı olurmu yada belki yararı vardır.

lazer epilasyon yapılırken güneşten koruyucu krem illa ki kullanılır ve kesinlikle güneşte kalınmaz bunu size söylemediler mi. büyük ihtimalle de iz kalır. araştırıp öğrenseydiniz keşke önceden.

epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım :( güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz :(

lazer epilasyon yapılırken güneşten koruyucu krem illa ki kullanılır ve kesinlikle güneşte kalınmaz bunu size söylemediler mi. büyük ihtimalle de iz kalır. araştırıp öğrenseydiniz keşke önceden.

epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım :( güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz :(2 .sayfaya foto ekledim

epilasayon bölgemi solaryumdan koruyordum zaten. lazer kaydı o nedenle böyle bir sorun yaşadım :( güneş gören bir yer değil tedaviyede hemen başladım yaa umarım kalmaz iz :(

canım özellikle doktorun tavsiye edeceği kremleri düzenli bir şekilde kullan ve o bölgeyi nemlendir. kuru cilt kendini daha zor toparlar.

Çok geçmiş olsun. uzmanına görünün biran önce, termale gideceğim yazmışsınız galiba
zararı olurmu yada belki yararı vardır.

canım özellikle doktorun tavsiye edeceği kremleri düzenli bir şekilde kullan ve o bölgeyi nemlendir. kuru cilt kendini daha zor toparlar.

teşekkürederim. nemli tutmaya çalışıyorum .termal içinde tedirgin oldum bende hafta sonu bir görünüyüm bari doktora. şimdi eşime söyliycem haftaya gidelim diye. neden sorusuna lazer diyincede BEN SANA SÖYLEMİŞTİM diyecek kesin amannnn :(

Solaryumlu tende leke kalırmı bilmem ama,benimde malum bölgeyi lazer yakmıştı ama geçti.
yanık kaçıncı dereceydi sizin benimde yandı fakat çok belli görüntü canımı sıkıyor cildiye doktoru herhangi bişey kullanma zamanla geçer dedi ama ne bilim yaz ayındayız canım çok sıkkın :(

Back
X