- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Ben biliyorum yosun macunu deniyor sambacılar kullanıyor içinde ısırgan otuna benzer bitki karışımları ve yosun var.sürünce ısırgan dalamış gibi oluyor
Tüyleri yok etmiyor sadece uyutuyor .üstten gelenleri döküp kalanları çok uzun zaman uyutuyor jiletleme yapmadıktan sonra tabi.jilet değerse hepsi geri çıkıyor sürünce hep kökten almak lazım uzun aylar geri çıkmıyor Trde satışı yok diye biliyorum
Ben biliyorum yosun macunu deniyor sambacılar kullanıyor içinde ısırgan otuna benzer bitki karışımları ve yosun var.sürünce ısırgan dalamış gibi oluyor
Tüyleri yok etmiyor sadece uyutuyor .üstten gelenleri döküp kalanları çok uzun zaman uyutuyor jiletleme yapmadıktan sonra tabi.jilet değerse hepsi geri çıkıyor sürünce hep kökten almak lazım uzun aylar geri çıkmıyor Trde satışı yok diye biliyorum
Olsun iyiymiş nerden bulcaz şimdi bunu ya
Hedef 48
Dediğinize göre azaltmıyor sanırım. Kalıcı çözüm değil anladığım kadarıyla?
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Onu bende bilmiyorum konusu geçmişti arkadaşlarla bende çok araştırdım o zaman bulamadım adını yıllar önce. ülkelerde satış yokmuş o kadar ağdacısı permatik banyocusu iğneli epilasyoncusu lazer estetik merkezleri büyük epilator firmaları veet gibi bir çok tüy dökücü firma parsellemiş piyasayı Amerika'da bile satış yokmuş firmalar büyük kıl işi kazançlı piyasaya sokmuyolarmış dev şirketler batar diye üçüncü dünya ülkelerinde satış varmış .keskin koku yosun olabilirmi?
Belki bulan çıkar takip ediyorum bende benim bildiklerim bu kadar üzgünüm
pardon, bu balmumu içeren temizleyiciymiş, wax görünce aklıma direk saç şeysi geldi
İngilizce ismini biliyor musunuz acaba?
Sen sambacı diyince brezilya ağdası/tüy dökücüsü diye araştırdım ama çıkan brazilye ağdası bildiğimiz ağdanın biraz farklısı, yine yapıştırmalı çekmeli falan.
adını bizde bulamaıştık sambacılar kullanıyor demişlerdi genelde üçüncü dünya ülkelerinde varmış ürün ülke piyasalarına girmesine izin vermiyor demişlerdi brezilyadamı afrikadamı kullanılıyor bilmiyorum ilgimi çekmişti o zaman trde yok demişlerdi amerika gibi ülkelerdede yoktu el altından satışı varmış bitkiselmiş sadece bunu duymuştum yardımcı olamadım üzgünüm
saç için olanın adı dax değil miydi? wax ise ağda oluyor.
hımm ısırganotlu tüy dökücü/azaltıcı karışım tariflerine bakmak lazım o zaman.
E çok iyiymiş bu.
Ne olur sanki burda da satılsa, biz de faydalansak
kızlar bi bulunda şunu kullanalımbütün vucuduma kullanırım 8-9 ay kıl çıkmaması ne demek komple bitmese ne olur 6 ayda bir yapılır oh mis
bunu bulup adını buraya yazan yılın sevabını alır valla
Yaa bi tanıdığı Brezilyaya giden yokmukii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?