Kızlar merhaba, son 6-7 yılda 2 epilatör değiştirdim ancak hiç memnun kalmıyorum. Bundan önce braun kullanıyordum resmen tıraş yapar gibi çıkarıyor. Annemde philips'in eski bir makinesi vardı, öyle çok değişik özellikleri yoktu ancak çok iyi alıyordu, üstteki ölü deriyi bile temizliyordu. O yüzden geçen sene philips satinsoft wet&dry aldım ben de ancak aynı sorunu yaşadım. Ben mi yapamıyorum acaba diyeceğim ama arkadaşımın makinesiyle denedim gayet iyi aldı (onunki de eski). Ve ne yazık ki şimdi o eskilerden bulamıyorum. Bu aralar yeni almayı düşünüyorum önerdiğiniz marka var mı? Tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum gerçekten tıraşla alsam da aynı olacak boşuna acı çekiyorum
SatinPerfect mi acaba?philips seramik başlık epilatör,
ben kullanıyorum çok da memnunum. tam kodunu bilmiyorum ama çok iyi ben memnun kaldım.
ikinci ürünün philips belki yanlış model seçimidir
sert çıkarıyor ve kısa sürede çıkıyorNasıl yani traş yapıyor gibi çıkarıyor sert mi yoksa batık mı yapıyor
braunun yenileri berbat zaten, ne varsa eskilerde :/eski braunum var çok acıtıyor ama öyle sert mert çıkmıyo.
Son aldığımın anlaşması vardı, şuan 3.yü değişim yaparak alacağım aslında. Onun kalıcı çözüm sunmadığını duydum ama siz kullandınız mı?Epilatör dediğin en iyi ihtimalle 300-400 lira. Üçüncü olacak diyorsun. Onların yerine philips lumea al paraya kıyıp rahat et.
braunun yenileri berbat zaten, ne varsa eskilerde :/
peki ısınma sorunu oluyor mu? bende 7 vardı ama hiç memnun kalmadımBS 5 303 modeli kaç kez bozuldu yaptım
Son aldığımın anlaşması vardı, şuan 3.yü değişim yaparak alacağım aslında. Onun kalıcı çözüm sunmadığını duydum ama siz kullandınız mı?
Konunuzu inceleyeceğim teşekkür ederimKullanıyorum ben, konum da var bununla ilgili. Çok memnunum. Kalıcı çözüm değil ama aylarca tüy derdiyle uğraşmamak, gerektiğinde de acısız halletmek büyük rahatlık.
peki ısınma sorunu oluyor mu? bende 7 vardı ama hiç memnun kalmadım
benim şansım kötü sanırım bu konularda :/yoo ısınma falan yok.
aslında ilerleyen zamanlarda düşünüyorumaslında en iyisi lazer
modeli nedir?Philipshin 60 70 lira civarinda bi epilatoru vardi ondan kullaniyodum memnundum bdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?