Epilatör Sorunu

Kaizen-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
1.257
2.255
53
Kızlar merhaba, son 6-7 yılda 2 epilatör değiştirdim ancak hiç memnun kalmıyorum. Bundan önce braun kullanıyordum resmen tıraş yapar gibi çıkarıyor. Annemde philips'in eski bir makinesi vardı, öyle çok değişik özellikleri yoktu ancak çok iyi alıyordu, üstteki ölü deriyi bile temizliyordu. O yüzden geçen sene philips satinsoft wet&dry aldım ben de ancak aynı sorunu yaşadım. Ben mi yapamıyorum acaba diyeceğim ama arkadaşımın makinesiyle denedim gayet iyi aldı (onunki de eski). Ve ne yazık ki şimdi o eskilerden bulamıyorum. Bu aralar yeni almayı düşünüyorum önerdiğiniz marka var mı? Tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum gerçekten tıraşla alsam da aynı olacak boşuna acı çekiyorum

Önümüzdeki bir kaç gün almam gerek o yüzden acele ediyorum :/

En iyisi agda pırıl pırıl yapıyor

philips seramik başlık epilatör,
ben kullanıyorum çok da memnunum. tam kodunu bilmiyorum ama çok iyi ben memnun kaldım.
ikinci ürünün philips belki yanlış model seçimidir

Epilatör dediğin en iyi ihtimalle 300-400 lira. Üçüncü olacak diyorsun. Onların yerine philips lumea al paraya kıyıp rahat et.
Son aldığımın anlaşması vardı, şuan 3.yü değişim yaparak alacağım aslında. Onun kalıcı çözüm sunmadığını duydum ama siz kullandınız mı?

Son aldığımın anlaşması vardı, şuan 3.yü değişim yaparak alacağım aslında. Onun kalıcı çözüm sunmadığını duydum ama siz kullandınız mı?

Kullanıyorum ben, konum da var bununla ilgili. Çok memnunum. Kalıcı çözüm değil ama aylarca tüy derdiyle uğraşmamak, gerektiğinde de acısız halletmek büyük rahatlık.

Ben de memnun degilim. Cok batik yapiyor
Silk epil 7, philipsin ucuz bi modelini ve bikini perfect olani kullandim.
Hic birini sevmedim. Hepsi duruyo kenarda.
Bir dahakine lumea alicam kesin.
Bos yere canimizin yandigiyla kaliyoruz, sivilce batik, yari cikmis tuyler.
Simdilik jilete devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…