epilatörle başım dertte :(

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar ben roventa nın epilatör aletini aldım. ama tenime değidiremiyorum bile. çok korkuyorum acıtmasından. sesinden de çok ürküyorum aletin vırzzzzzzz diye bi ses çıkarıyor. nasıl kullanmalıyım bana bi yol gösterin. ağda kullanıyordum daha önce:43::44:

bacaklarını kast ediyorsan, bi kaç sn ye dişini sıkıp acısına dayancaksın, sonra zaten ilk bi kaç sn ye kadar acı vermiyor
bi de sürüldüğü bölgeyi uyuşturan kremler varmış galiba ama ben hiç kullanmadım bilmiyorum bu detaylara kk nın ilgili topiklerinden bakabilirsin

Son düzenleme:
Epilatörü bikini bölgesine uygulama derim kullananlar vardır bilemiyorum ama...
İlk birkaç saniye çok acır ama sonra uyuşuyor acı vermiyor emin olabilirsin:34:

neden ağdaya dvm etmıyorsunki epilatör çok kıl dönmesı yapıyor ve hiç bizaaman bacakalrın pürüzsüz olmuyor bende epilatörden ağdaya dönmek istiyorum ağdadan korkuıyorum

Madem bu kadar korkacaktın niye aldın ozaman be güzelim?
Daha önce jilet kullanıyordun galiba bıyıklarını alırkenki acı kadar bacaklar acımıyor emin olabilirsin.
Koltuk altında biraz acı oluyor ama ilk bir kaç saniye sonra oda geçiyor rahat rahat alıyorsun.
Bikini bölgene uygulama.

bende ilk başta acıyacağını düşünerek almamıştım ama arkadaşımın desteğiyle aldım bende çok korkarım ve o kadar acımadığını hissettim aldım kendim gayet rahat alıyorum biraz acı oluyor tabi oda normal ağdayla yapamam ben canım azdır

bende ilk başta acıyacağını düşünerek almamıştım ama arkadaşımın desteğiyle aldım bende çok korkarım ve o kadar acımadığını hissettim aldım kendim gayet rahat alıyorum biraz acı oluyor tabi oda normal ağdayla yapamam ben canım azdır

markası ne canım seninkinin

markası ne canım seninkinin

benim yok canım halamınkini kullanıyorum aslında hijyenik değil ama almayı düşünüyoruz kısa zamanda güzel almıyor çünkü markayla alakası yoktur bence çok adi olmadığı sürece hepsinde acı oluyor dayanılmıcak acı olmuyor bende yanılmışım alıştım artık........ayrıca buz torbasıda fayda etmiyor...

Son düzenleme:
Benimde çok canım acıyordu acıtmamanın yolunu buldum. Bebek pudrası varya talk pudra onu alacağın yere sür. Nemlendikçe tekrar sür makina acıtmıyor o şekilde.

Benimde çok canım acıyordu acıtmamanın yolunu buldum. Bebek pudrası varya talk pudra onu alacağın yere sür. Nemlendikçe tekrar sür makina acıtmıyor o şekilde.

kuaförüm de genital bölgemi almadan önce pudra kullanıyor. acıyı da azaltıyo gibi gelmişti gercekten

benim yok canım halamınkini kullanıyorum aslında hijyenik değil ama almayı düşünüyoruz kısa zamanda güzel almıyor çünkü markayla alakası yoktur bence çok adi olmadığı sürece hepsinde acı oluyor dayanılmıcak acı olmuyor bende yanılmışım alıştım artık........ayrıca buz torbasıda fayda etmiyor...

buz torbası niye işe yaramıyoki. benmki su altında kullanılabilen türden su altında yapsam acırmı ki

Back
X