Epilepsi rahatsızlığı

az buçuk okuması olan arama motoruna epilepsi yazar bilgi alır.amaç emin olamamak evlenmek için benim düşüncem bu
Pohpohlayın demedim ama bu konu neden sizi bu kadar sinirlendirdi anlamadım. Ayrılcam demedim kuskularım var demedim. Sadece bilmediğim bir hastalık ve bilgi almak istedim. Şayet erkek arkadasımda varsa ve gizliyorsa olduğu an nerde nasıl davranabilmek adına.

Bu ne saçma bi sebeptir yahu.
İyi ömür boyu oturun evde o zaman.
Ayrıca epilepsi bulaşıcı veya genetik bir hastalık değil.
Abin önce iyi araştırıp öyle konuşsun cahilce konuşmak ne kolay.
Abimin sözleriyle hareket etmiyorum zaten sadece ortaya böyle bir konu attı burdan bilgi almak istedim.

Benim eşim de biz tanıştığımız dönem kanser tedavisi görüyordu ve bu 2. Nüksuydu tedavi bitiminde evlenmeye karar verdik tekrarlama ihtimaline karşı birkez olsun acaba hasta olursa ne olur gibi şeyler aklımın ucundan geçmedi ne olursa olsun onunla evlenecektim tek korkum babamdı direk olmaz sen hasta olursa ona mi bakacaksın ya tekrarlarsa ve kurtulamazsa gibi sorularla bunaltacagindan o kadar emindim ki cevapları bile hazırdı kafamda ama hiç öyle olmadı babam yarın senin hasta olmayacağının bir saniye sonra olmeyeceginin garantisi var mı ki kızım ben mani olayım dedi Allahtan gelene ne deriz biz dedi ve sonucta evlendik şimdi çok şükür 2 evladımız var bir sıkıntımız yok aksine ben türlü hastalıklarla mücadele ediyorum... Konuyu niye bu kadar uzattım hiç anlamadim anlatasım varmış galiba:KK48:yani ne olursa olsun kim ne derse desin sevdiğin adamın yanında ol hastalıkta sağlıkta evlilik bu demektir ..buda kamu spotu olsun :halay:

abinizin tavrina sinir oldumda sanki ona yaziyormus gibi size yazmisim :KK70:
sizden ne gizlemis olabilirki annesinin hastaligi kalitsalliktan gelmemis seker hastaligindan kaynakliymis bilemedim ne kadar genetik bir sorun olusturur
bu arada seker de kalitsal ve ciddi bir rahatsizlik. ama evlenecegimiziinsani check up yapip testten gecersen evlenecegiz demedik. bugun sapasaglamdir , yarin ya da ertesi gun rahatsizlanir. ne yaoacagimizi bilemeyiz. ailenizin etkisinde kalacaksaniz hastalik icin degil de kisiligi karakteriyle ilgili yorumlarina kulak asin

valla sara olma ihtimali seker olma ihtimalinden daha dusuk
çocuklar da da oyle seker ihtimali bayayuksek yani sizin mustakbel çocuklar da

benim rahmetli kayinvali dede sara hastaligi var mis, benimailemde seker var
biz Allah a emant yasayip gidiyoruz iste :))

sevglinde sara oldugunu sanmiyorum .. ama seker olur illerde o kesin :)

bu arada seker de kalitsal ve ciddi bir rahatsizlik. ama evlenecegimiziinsani check up yapip testten gecersen evlenecegiz demedik. bugun sapasaglamdir , yarin ya da ertesi gun rahatsizlanir. ne yaoacagimizi bilemeyiz. ailenizin etkisinde kalacaksaniz hastalik icin degil de kisiligi karakteriyle ilgili yorumlarina kulak asin
iste bende onu anlatmaya calistim ama arkadasin derdi kalitsal hastaliklar degil benden bunu neden sakladi diye dusunuyormus

Ne benim nede eşimin yedi sülalesinde epilepsi Yok benim yavrum epilepsi hastası.... yani geçici bulaşan genetik birşey değil sizin ve abinizin epilepsi hastası olmayacağı ne malum....
Unutulmamalı kii ben sağlıklı birey birer engelli adayı..... sözüm size değil ama bu dünyada hem güzelle zengine rağbet oluyor

Nedense bu kız aile büyükleri hep sağlıklı olsun zengin olsun diye bakarlar hiç huzurunu düşünmezler not 2 tane kızım var asla böyle bir aile büyüğü olmayacağım NOKTA

Arkadasım epilepsi nin çok fazla çeşitleri var hepsi genetik değil benim annemde de strese bağlı epilepsi oluştu 4 yıl önce ilaç başladı doktorlar 3 kere atak geçirdi ve bi kaç ay önce ilacı bıraktırdılar su an şükürler olsun iyi ne bizlerde ne başka akrabalarda böyle birşey yok iki dk sonra nefes alacağımızın garantisi var mı ki böyle hastalıklara takılıyor insanlar belki Allah korusun söz gününe kadar o insanlardan önce sizlerin basına bir rahatsızlık gelebilir bunun gelip gelmemesi kimin elinde ? Öyle olsa kim ister bana gelsin beni bulsun diye ?

arkadaşlar Cuma sözüm var nasipse. Bugün babamla erkek arkadaşımın babası konuşurken, erkek arkadaşımın annesinin sara hastası olduğunu söylemiş. Abim de bu hastalığın genetik olduğunu, erkek arkadasımda da olabilirliğini söyledi. Ve bu işe benim rızam yok dedi. Benim bilgim yoktu erkek arkadaşıma annesinin rahatsızlığını sordum. Şeker hastalığına bağlı olup sonradan olduğunu yılda bir veya iki kez atak geçirdiğini söyledi. Abim aklıma şüphe düşürdü erkek arkadasım yoğun dikkat isteyen bir işe sahip. Benim de hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı. Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten. Hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum :KK43:
Bu nasil kotu düşünce hastaysa ayrilacakmisiniz bencede ayrılın yazık adama iyi gün kötü denen durumlar var evlilikte bulaşmayın annemde epilepsi babam gozu gibi bakar

Annesinin rahatsizligindan size ne? Sakladi diyorsunuz da anlatmak zorunda mi? Benim 8 senelik sevgilimin annesinde bel fitigi varmis yeni ogrendim :D
Yazik ya boyle sacma sapan seylerle ilgili gidip adamlara hesap soruyorsunuz, onlar da tatli tatli aciklama yapiyor. Sevildiginizi bilip kiymet bilmek yerine gelip konu aciyorsunuz "Annesini sakladi. Abim genetikmis diyor o da hasta olabilir mi?" diye. Pardon hastaysa ne yapacaksiniz? Ayrilmayacaksaniz niye soruyorsunuz? Ayrica abiniz kendine bir hobi falan bulsun. Sinir oluyorum yoldan gecen gerkesin bir tip doktoru edasiyla her hastaliga yorum yapmasina. Annesi hasta diye cocugu da hasta olacak diye bir sey yok.

arkadaşlar Cuma sözüm var nasipse. Bugün babamla erkek arkadaşımın babası konuşurken, erkek arkadaşımın annesinin sara hastası olduğunu söylemiş. Abim de bu hastalığın genetik olduğunu, erkek arkadasımda da olabilirliğini söyledi. Ve bu işe benim rızam yok dedi. Benim bilgim yoktu erkek arkadaşıma annesinin rahatsızlığını sordum. Şeker hastalığına bağlı olup sonradan olduğunu yılda bir veya iki kez atak geçirdiğini söyledi. Abim aklıma şüphe düşürdü erkek arkadasım yoğun dikkat isteyen bir işe sahip. Benim de hiç şüpheleneceğim bir durum olmadı. Abim beni paylasamadıgından gönülsüZ gibi zaten. Hastalık hakkında bilgisi olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum :KK43:
Hastalık tüm insanlar için canım...Sen eğer bunu bahane eder ayrılırsan, bundan yüzde yüz emin ol başka acılarla sınanırsın...Genetik bir hastalık ama, kayınvalidende doğuştan yada küçüklükten yok, sonradan olmuş...Sararanın çok çeşiti var...Mesela bir kafa tarmwası geçirsen, sendede başlayabilir.( Allah korusun)

Back
X