- 11 Aralık 2019
- 221
- 143
- 53
- Konu Sahibi Flamingolar12345
Epilepsi tadavisi görüp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba olanlar nasıl bir yol izlediniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim temporal lobe epilesim var yani Parsiyal nobetler Geciriorm. Suan 6 haftalik hamileyim. Bu ucuncu hamileligim iki tatli kizim var çok sukur. Ben epilepsiyle dogmadim yasadigim bi kaza Sonucu olustu. Çok yeni 2020 Ocak ayında ılk nöbetimi gecırdım. Çok korkmustum tam neoldugnu anlamadm once panik atak sandim demeye kalmadan iki gun sonra ikinci nobet sonra hemen norolojiden randevu aldim mr eeg filan teshis konuldu. Benmki plansiz bir hamilelikti lamictal kullaniyordum zaten gebelik icin en guvenli epilepsi ilaci hepsinin bir zarar yuzdesi var ama bu en aziymis doktorum hemen 5 mg folic aside baslatti. Hormanlarim ve duygular Im karman corman ama idare ediorm...
Merhaba hayirli olsun gebeliginiz. Allah şifa versin inşallah benimde sonradan oldu çok sıkıntılı zamanlar geciriyordum bi gece uyurken esim farketmiş hemen hastaneye kaldırmışlar beni gözümü bi açtım hastanedeyiz o zaman demislerdi epilepsi olabilir diye hiç baygınlık geçirmedim 13 ay arayla 2. Nöbeti yine uyurken geçirdim 2 yıl oldu iki yıldır düzenli olarak keppra 250 mg kullanıyorum günde iki kes bende 3. Bebeğime hamileyim 6 haftalık vitamin kullanıyorum +digr ilaçlarımerhaba benim temporal lobe epilesim var yani Parsiyal nobetler Geciriorm. Suan 6 haftalik hamileyim. Bu ucuncu hamileligim iki tatli kizim var çok sukur. Ben epilepsiyle dogmadim yasadigim bi kaza Sonucu olustu. Çok yeni 2020 Ocak ayında ılk nöbetimi gecırdım. Çok korkmustum tam neoldugnu anlamadm once panik atak sandim demeye kalmadan iki gun sonra ikinci nobet sonra hemen norolojiden randevu aldim mr eeg filan teshis konuldu. Benmki plansiz bir hamilelikti lamictal kullaniyordum zaten gebelik icin en guvenli epilepsi ilaci hepsinin bir zarar yuzdesi var ama bu en aziymis doktorum hemen 5 mg folic aside baslatti. Hormanlarim ve duygular Im karman corman ama idare ediorm...
Tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun bebegin. Seninki neden kaynaklandi peki ? Çok sukur bende bayginlik gecirmedim benim nobetim titreme nefes acligi ve inanilmaz korku hissiydi aynen panik atak krizi gibiydi. Insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin AllahimMerhaba hayirli olsun gebeliginiz. Allah şifa versin inşallah benimde sonradan oldu çok sıkıntılı zamanlar geciriyordum bi gece uyurken esim farketmiş hemen hastaneye kaldırmışlar beni gözümü bi açtım hastanedeyiz o zaman demislerdi epilepsi olabilir diye hiç baygınlık geçirmedim 13 ay arayla 2. Nöbeti yine uyurken geçirdim 2 yıl oldu iki yıldır düzenli olarak keppra 250 mg kullanıyorum günde iki kes bende 3. Bebeğime hamileyim 6 haftalık vitamin kullanıyorum +digr ilaçları
AminTesekkur ederim canim seninde hayirli olsun bebegin. Seninki neden kaynaklandi peki ? Çok sukur bende bayginlik gecirmedim benim nobetim titreme nefes acligi ve inanilmaz korku hissiydi aynen panik atak krizi gibiydi. Insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin AllahimBide hamile kalmadan uc ay oncesinde folik aside basladin mi?
Peki mr da bi problem varmiydi senin?Benimkide oyle oldu supriz oyuzden bende ogrendgmde yani 5 6 haftalikken basladim folik asite suan 10 haftalikAminBen o gun çok korkmuştum stres yaşamıştım gece uykuda olmuş benimde titreme şeklinde ama hatırlamıyorum nasil olduğunu. Benim gebeliğim biraz süpriz olduğu için kullanmadım sen kac haftalık oldun
Benim mr de eeg de temiz çıkıyordu hatta şimdi nöroloji doktoruma gidecem hep iki yılım dolduğu için hemde hamile olduğumu söylemek içinPeki mr da bi problem varmiydi senin?Benimkide oyle oldu supriz oyuzden bende ogrendgmde yani 5 6 haftalikken basladim folik asite suan 10 haftalik
Sağolun allah razı olsun bugün kadın doğum doktoruda aynı şeyleri söylediGEÇMİŞ OLSUN KIZLAR, EPİLEPSİ İLAÇLARI FOLİK ASİT EMİLİMİNİ AZALTIYOR.
FOLİK ASİT MUHAKAK ALIN TABİKİ, ANCAK ALDIĞINIZ İLAÇALRIN YANINDA FOLİK AST İÇEREN GIDALARI BOL BOL TÜKETİN . SAĞLIKLA DOĞSUN BEBELERİNİZ.
Bencede git canim ne guzel mrin eegen temiz ozaman zaten iki yada 5 yil icinde birakirsin ilaclarida nobet gecirmediysen hicBenim mr de eeg de temiz çıkıyordu hatta şimdi nöroloji doktoruma gidecem hep iki yılım dolduğu için hemde hamile olduğumu söylemek için
Tesekkurler canim aminGEÇMİŞ OLSUN KIZLAR, EPİLEPSİ İLAÇLARI FOLİK ASİT EMİLİMİNİ AZALTIYOR.
FOLİK ASİT MUHAKAK ALIN TABİKİ, ANCAK ALDIĞINIZ İLAÇALRIN YANINDA FOLİK AST İÇEREN GIDALARI BOL BOL TÜKETİN . SAĞLIKLA DOĞSUN BEBELERİNİZ.
Bencede git canim ne guzel mrin eegen temiz ozaman zaten iki yada 5 yil icinde birakirsin ilaclarida nobet gecirmediysen hic
Bencede git canim ne guzel mrin eegen temiz ozaman zaten iki yada 5 yil icinde birakirsin ilaclarida nobet gecirmediysen hic
Evet çok şükür temiz doktor da söyledi 4 5 yıl kullanacaksın diyeBencede git canim ne guzel mrin eegen temiz ozaman zaten iki yada 5 yil icinde birakirsin ilaclarida nobet gecirmediysen hic
merhaba benim temporal lobe epilesim var yani Parsiyal nobetler Geciriorm. Suan 6 haftalik hamileyim. Bu ucuncu hamileligim iki tatli kizim var çok sukur. Ben epilepsiyle dogmadim yasadigim bi kaza Sonucu olustu. Çok yeni 2020 Ocak ayında ılk nöbetimi gecırdım. Çok korkmustum tam neoldugnu anlamadm once panik atak sandim demeye kalmadan iki gun sonra ikinci nobet sonra hemen norolojiden randevu aldim mr eeg filan teshis konuldu. Benmki plansiz bir hamilelikti lamictal kullaniyordum zaten gebelik icin en guvenli epilepsi ilaci hepsinin bir zarar yuzdesi var ama bu en aziymis doktorum hemen 5 mg folic aside baslatti. Hormanlarim ve duygular Im karman corman ama idare ediorm...
Canim bende iki kizimi normal dogumla dunyaya getirdim. Ben Amerikadayim burda doktorum epilepsi hastasi bayanlarin cogunun normal dogumla saglikli bebeklere sahip olduklarini soyledi. Banada hic korkmamam gerektigini ama ilaclari asla ihmal etmem konusunda uyardi . Allahin izniyle senin epilepsin benimkinden daha iyi sadece iki kez nobetin olmus zaten. hicbirsey olmaz insallah icini ferah tut.Canım senin normal doğum mu olacak sezeryan mi acaba doktorla hic konuştun mu ben iki kızımı da normal doğum yaptım kafama takıldı
Insallah rabbim ikimize de şifalar versin inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsinCanim bende iki kizimi normal dogumla dunyaya getirdim. Ben Amerikadayim burda doktorum epilepsi hastasi bayanlarin cogunun normal dogumla saglikli bebeklere sahip olduklarini soyledi. Banada hic korkmamam gerektigini ama ilaclari asla ihmal etmem konusunda uyardi . Allahin izniyle senin epilepsin benimkinden daha iyi sadece iki kez nobetin olmus zaten. hicbirsey olmaz insallah icini ferah tut.
Amin canimInsallah rabbim ikimize de şifalar versin inşallah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginiziAmin canim![]()
Saol canimInşallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizibende epilepsi hastasiyim epixx kullaniyorum gebelige engelmidir doktorum degil dedi ama yine korkuyorum