Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hiç üzülme bende geçirdim çok şükür on yıl kadar ilaç kullandım tegratol en iyisi dediler onu içtim bir doktorun cesareti ile ilacı azaltıp kestik ve çok şükür iyiyim ilacı bırakmak bile o kadar iyi geliyorki insana yinede dikkatli yasıyorum gebelik düşünüyorum ama pko sorunu yüzünden şimdide ilaç kullanıyoeum ömrüm ilaçlarla geciyor :) umudunu asla kaybetme günü gelir ins sende bırakırsın ilacı
Hiç öyle hissetme bu hastalığı yaşayan öyle başarılı insanlar var ki
Bizlerin yapamadığı çok güzel şeyler yaptılar
Epilepsi bi özür değildir
Kendini üzme on unla yaşamayı kabullen sen kontrollü bir epileptik ol yeter
Tesekkurler canim sagol.hayir bitanem konusurken,is yaparken aniden olu veriyodu 4-5 saniyelik bi sey zaten ama ust uste olunca berbat oluyo etrafimdakilere rezil oluyorum
Tesekkurler canim sagol.hayir bitanem konusurken,is yaparken aniden olu veriyodu 4-5 saniyelik bi sey zaten ama ust uste olunca berbat oluyo etrafimdakilere rezil oluyorum