epilepsiyle savaşan var mı?

beyazkalemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
8
0
1
33
Arkadaşlar epilepsiyle savaşan ve trileptal 600 kullanan var mı ? Hastalığım ilerimi değil mi bilmiyorum ,bazen başım dönüyor midem bulanıyor düşüyor gibi oluyorum gözlerim kapanıyor her şeyi duyuyorum ama kalkamıyorum,,kiriz geçirince de bilincim açık gibi dışardaki sesleri duyuyorum ama istemsiz hareket ve duygular içinde oluyorum,hastalığın hangi aşaması bu hastalık geçiyor mu? Ve hamile kalan var mı aranızda ben rahatsızlığımdan dolayı olmak istemiyorum,uykusuzluk vb den dolayı..

merhaba bu konu hakkınd abıraz genel bılgım var yardımcı olabılırım sanırım altı ayda bır doktor kontrolunde olman gereklıyor gerkirse EEG + kan testlerıyle takip olman gerekıyor altı aydan önce şikayetlerin varsa daha erken dr gitmelisin evet dıkkat edersen bu hastalık azalıyor beynınde.. deprem fay hattı gıbı düşün arada sallıyor senı ve ne zaman gelecegını bılemıyoruz ilaçlar senı onlara karşı koruyor şayet korumuyorsa ilaçın değişe bılır bır süre içdikten sonra dozu az gelebılır ..deneye deneye dogru doz ve dogru ilaçı bulabılır doktorun bazı dıkkat etcegın seyler olucak bunlar şunlar..... tv ızlemıyceksın uzun süre ,aç kalmıycaksın ,, pc ekranına cok bakmıycaksın, heyecanlanmıycaksın, uykusuz kalmıycaksın ,bazı grip ilaçları kullanman yasak, bazı ilaçlarda yasak kullanamazsın ,denize dalmıycaksın yanlız yüzmüyceksın , spor olarak kafa travması gecıre bılcek sporlar yapmıycaksın , ilaçlarınını muntazam alacaksın her gün aynı saate kılona dikkat edıceksın kılo alırsan dr görüşeceksin ilaçın yetersız gelebılır hastalıgın tetıkleye bılır korkulucak bır sey degıl bu hastalık , sen önceden hıssedıyorsun nöbet gelıcegını sanırım .. bu tür konular forumun diğer sayfalarında var bulabılırsın yardımcı olabılırler sana çok geçmiş olsun allah şifa versın iyi seneler.....

Back
X