merhabalar,
16 seansımı geride bıraktım,ilk aylarda görüdüm etkiyi hala göremedim,kıllarımın durumu aynı yine,en çok etkilenen bölge alt bacak herzamanki gibi ..
hayatbenim,hirsutizm(kıllanma problemi) kılların büyümesinde en aktif olan androjenlerin uyarısından etkilenir daha çok,kadınlarda çok düşük seviyedede olsa fazla androjen salınımı kıl büyümesine etki eder
kıl oluşum yapısı çok karmaşıktır ,epilixir yada diğer kıl azaltıcıların hangi mekanizmayla çalıştığını net olarak bilmediğimizden ancak varsayımlardan hareketle birşeyler söylecek olursak,kıl kök hücrelerinin üretim faaliyetinin engellenmesi,kıl kökünü besleyen yoğun kılcal damar ağının fazlalılığı,bu kılcal damarlara yapılacak baskılar,lazerdeki gibi hücrenin susuz bırakılarak faaliyetinin sınırlandırılması vs vs birçok mekanizmanın etkili olabileceğini düşünsekte ,andorjenlerin uyarımını gözardı etmemiz mümkün değil,bu sebeple tüylenme problemi yaşayanların kesinlikle önce tedavi olmaları şart.
benim alt bacağımda kıl çıkmayan boşluk alanlarım var,eğer ilerleyen dönemlerde kullanımı bıraktığımda bu boşluk alanlarda kıl çıkmazsa epilixirin kalıcı kıl yok edici olduğuna tamamen inanacağım,3-4 seans daha uygulayacağım,bikini ve koltukaltı bölgelerimden vazgeçtim artık,bacak bölgemi takip edicem .
sevgilerimle,