- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #2.501
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="Çenebaz" data-source="post: 10829291"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=10829291"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-10829291">Çenebaz .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>ooy ooy böcüğüm kızarmış, aramıza yeni katılanlar olmuşşş hihoyyyt </b><br />
<b>ben de bütün gün yollardaydım, şimdi geldim evime </b><br />
<b>şimdi efenim öncelikle martıcım 20 ml sadece çenen için kullanıcaksan uzun süre gider, 8-10 seansı rahat götürür diye düşünüyorum, hatta daha da fazla... </b><br />
<b>mesela şu böcük cadısı nasıl yapıyo bilmiyorum ama 15 ml lik numunesiyle yapmadığı bölge kalmadı kaydirigubbakcemile3 </b><br />
<b>sonracıma karamelcim böcüğüm herşeyleri çok güzel anlatmış, başka söze gerek kalmamış, </b><br />
<b>uygulama aynen dediğin gibi, etkili olup olmadığını bizim yazdıklarımızdan takip ediyorsundur (zaten yalansa yolarsın, ben burdayım kaydirigubbakcemile3 )</b><br />
<b>böcüğümün dediği gibi su vs değdirmemeye de dikkat edersen ve seavs aralarını 3 haftadan fazla uzatmazsan dadından yenmez :)) </b><br />
<br />
<b>ikiniz de aramıza hoşgeldiniz, ben de evime hoşgeldim hihoyyyt </b><br />
<b>böcüğüm kırmızılarını yirim, satın alabildiğine sevindim, darısı martının başına olsun :)) martıcım satışla ilgili sormak istediğin bişey olursa deniz hanıma sorarım... </b>
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
<b><span style="color: Purple">teşekkür ederim hb cnm opuyorumnanaktan<br />
su değmeyecek,ya en zoruda bu olacak sanırım CADIARZU</span></b></div>