• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilla sir ağda makinası hakkında..

Canım cahillik olur mu hiç malum bilmemek değil öğrenmemek ayıp :) bu sir ağda ısıtıcı makinanın içine marketlerde satılan kartuş roll-on ağdayı alıp yerleştiriyorsun onu ısıtıyor sürülür hale getiriyor işini kolaylaştırıyor. Ben normalde sir ağda kartuşunu kaynar suda yumusatmaya çalışıyodum ama çok zahmetli iş o yüzden bugün bir tane epilla ısıtıcı satın aldım umarım memnun kalırım. Umarım merakını giderebilmişimdir :)

ne kadara aldn cnm bnde cezvede ısıtmayı beceremedm:1:

Birkaç gün önce bir huzur mağazasında tanıtımını yapıyorlardı denedim hoşuma gitti ama önce araştıraym bir dedim belki zararı vardr v.s. Fakat gördüm ki çoğunluk bu makineleri kullanıyor bende uzun zamandır almayı istiyordum ama hala kararsızım.Epilla mı yoksa başka bir marka mı?
Ayrıca evkurda baktım 280 tl indirimde sadece bu güne özel v.s. dediler ama sonra tekrar gittiğimde hala aynı şeyleri söylediklerini duydum.İnsanları kandırma yöntemi.Evkurdan birşey almayın tavsiye etmem çok pahalı dışardaki mağazalara göre huzurda sordum aynı gün huzur 200 tl dedi taksitle nakit 180miş.Ayrıyeten 5 yıl garantili,2 yıllık ağda ve yağ,5 yıllık da bez veriyorlar.Çok avantajlı geldi ama kararsız kaldım.Sizce epilla nasıl?

canım içinde neler var tek tek yazamısın kaç tane kartuş ağda ağda yağı ne kadar bez ne kadar tam olarak içeriği nedir?

Açıkçası saymadım kaç taneye denk geliyor bu 2-3 yıllık ağda ve yağ.Bezlerin bir rulosu kocamandı 5 yıllık dediğine göre 2-3 tane falan veriyordur.Doğalmış falan filan dedi tanıtan bayan da ne kadar doğaldır orasını bilemem.Büyük kolaylık olduğu kesin ama.Bıyık ve bikini bölgesinin bezlerini de ayrı veriyorlar küçük parçacıklar halinde.Zaten bikini ve bıyık bölgesinn ağdası aynı birde koltuk altıyla bacak ağdası aynı.İki çeşit ağda vardı hatrladığım kadaryla,böyleydi.Ağda bitince yine huzur mağazalarından gelip alabilirsiniz dedi satış görevlisi tanesi 6 tl imiş.
Benim önerim almadan önce deneyin orda satış yerinde kabinleri var zaten ücretsiz deniyorsunuz ordaki bayan size yapıyor.Koltuk altını denemenizi tavsiye ederim bacağı her türlü alır ama koltuk altı kolay değildir.Ben beğendim birkaç araştırma daha yapıp en yakın zamanda alacağım ama korkum sarkmaların meydana gelmesinden uzun süreli kullanımda.

merhaba nikki şimdi sana şöyle cavap vereyip evkur gibi huzr gibi mağzalarda satış yapanların sözlerine çok itibar etme onlar ürünü satmak için 40 türlü şey söylüyorlar. Ağda almak isteyen arakadaşlarada belki yardımım olur diye 3 yıldır evde sir ağda yapan biri olarak durumu şöyle özetleyeyim. Bacakalar kollar koltuk altı için kartuş Sir ağda kullanılır ortalama ayda 1 defa yapılır her seferinde 1 kartuş biter yani yılda 12 kartuş ağda tüketir bir bayan 2-3 yıllık dendiği zaman o setin içinde 30-35 tane kartuş olması lazım ki yoktur maksimum 6- y tanedir. Ağda yağına gelince 1 litre ağda yağı 1 sene yeter.

Ağda bezine gelince rulo halinde olur 1 rula 100 metredir ortalama 100 metre 1 sene yeter ama dediğin gibi 2-3 tane vereceğini sanmıyorum.

Konu bikini bölgesine gelince bikini bölgesinde kartuş ağda kullanamazsınız bikini bölgesi kartuş ağda ile olmaz yani bu set ile bikini bölgesi çok zor işkenceden başka birşey olmaz bikini bölgesi için depilissime cezve set vivol sezve set gibi setler var yani orda kalıp kada konserve ağda kullanılır makinede eritilir spatula ile sürülür bezle yada elle çekilir.

Durum bundan ibaret acıtmayan ağda makinesi diye birşey yoktur ağda makinesinin yaptığı iş sadece ağdayı eritmektir. Ağda malzemelerinde bitiyor tabi makinenein rezistanslı ve garantili olmasına dikkat edin yeter.

benden bu kadar yardımım dokunduysa ne mutlu

Çok sağol masal ben en çok bikini bölgesi için istiyordum ona da kullanılmıyorsa dediğin markalara bakmak daha mantıklı.:)

bende evkurdan aldım.hemde 24 taksitle 300 e yakın bir fiyata. ama hiç kullanamadım.yarısını alıyor yarısı kalıyor.berbat birşey.ben makinayla 15 dk her yerimi tertemiz yapıyorum.satış yapan kıza ağda yerine makinları gösterin dedim ama 2 senede %50 azaltma yapıyor dedi.ona bakarak aldım ama hiç memnun kalmadım.alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ETMİYORUM. daha 2. taksitini yatıracam içim gidiyor valla.bacaklarını alan arkadaşlar belki memnun kalmıştır ama ben sadece koltuk altı ve bikini bölgesi için almıştım :((((((((((((

canım benimde annem aldı evkurdan epilla ağda setinden. işte içinde 8 tane kartuş bayağı bi ağdabezi , yağı , ağda öncesi ve sonrası kremi felan.. ben memnun kaldım. bacaklarımı kollarımı yüzümü alıyorum ben. iyi oldu pürüssüz oldu sanki .. makina çok acıtıyodu beni ve yüzüme kullanamıyodum. ağda daha iyi oldu ısıtıp hemen sürüp çekiyorum sanki pratik oldu gibi. koltuk altıma denedim şimdilik ondada sorun yok. ama bikini bölgesine kullanmadım korkuyorum sanırım. kullanınca yazarım ama çok zahmetli olacak gibi içinde bir ince uçlu kartuş var genital bölge için ama bakalıım .. (:

bende aldım bundan bugün elime geçti size sorucam şey kaç dakika ısıtıyosunuz kızlar ben 20 dakika kadar fişte tuttum ama yeterli gelmedi şöyle bi akıcı olmadı

Yaa arkadaslar benm anlamadığım epilla sır agda neden bikini bölgesine olmuyo. Gecen hafta aldım 220 ye 3kartus verdiler ama cok gzl yaa almak isteyen herkese tavsiyemdirr :)))

Back
X