Epizyotomi mi Hemoroid mi?

jolly982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
199
52
118
Kızlar normal doğum yaptım epizyotomi dikişleri var geçen gün baktım bugün 3. günüm. Dikişler sanki baloncuklu gibi görünüyor makata doğru atılmış bu şişlikler normal mi acaba sizinkiler nasıldı bir yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum...

Canim bebegin hayirli olsun acitiyomu kestikleri zaman hissediyormusun konuyla ilgisi yok ama korkuyorum hemde merak ediyorum((

Canim bebegin hayirli olsun acitiyomu kestikleri zaman hissediyormusun konuyla ilgisi yok ama korkuyorum hemde merak ediyorum((
Canım ben epidural anestezi yaptırdım ama sağ bacağımı hissediyordum tam tutmadı kesiyi de sağ tarafa attı ben hala acıyı hissediyorum diyince anestezik diprivan verdiler damardan gerisini hatırlamıyorum zaten ben gittim ondan sonra acı hissetmedim o yüzden.

Bu arada şişlik geçmeye başladı arkadaşlar hemoroid felan değilim büyük ihtimalle kanama azaldıkça şişlik de azaldı.

Canım ben epidural anestezi yaptırdım ama sağ bacağımı hissediyordum tam tutmadı kesiyi de sağ tarafa attı ben hala acıyı hissediyorum diyince anestezik diprivan verdiler damardan gerisini hatırlamıyorum zaten ben gittim ondan sonra acı hissetmedim o yüzden.
gecmis olsunn,Peki epidurali takarken igne acitiyomu cnm

Back
X