Eplusy'nin Diyet Günlüğü

eplusy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
171
0
66
35
İzmir
inanamıyorum sonunda bunu da başardım hayatımda ilk defa 80 kilo oluyorum. o kadar mutsuzum ki içimden ne giyinmek geliyo ne sokağa çıkmak. zaten kıyafetlerimin de hiçbiri doğru düzgün olmuyo artık.nasıl bu hale geldim bilmiyorum ama en kısa zamanda eski halime dönmek istiyorum. kadınlar için olan bi spor salonuna yazıldım diyete de başlamak istiyorum.kalori sayımı yapmayı düşünüyorum. nolur bana destek olun fikir verin hatta gelin birlikte zayıflayalımm

başarılar canım

tickerinda gelin var düğünün mü olacak? yaşın kaç, boyun kaç? uyguladığın bir diyet programu var mı yoksa sen de kalori mi sayıyosun?

spor salonuna yazılmış olman çook güzel. kararlı ol, anlaşılan yeni bu kilolar, kolay gider canım. menülerini yaz, bizimkilere bak, bi de bakıcaksın ki gidiyo tek tek kilolar...

benim sayfaya da beklerim, hadi kolay gele...

sağol elacımm :) düğüne en az iki yıl var da ben cok heyecanlıyım sanırım :) 23 yasındayım boyum 1.70 . son bi yılda geldi malesefef bu kiloların hepsi. çünkü sanki artık yemek için yaşıyorum bugun başladım en kolayı kalori sayımı gibi geldi bana inşallah hepberaber kurtulalım kilolardann

boyun uzunmuş maşallah, zamanın da bol, kolay gelsin canım, düğünden güzel heyecan mı var zayıflamak için güzel de bir sebep. inşallah hedeflediğimiz kilolara gelip çakılıcaz orda. olcak olcak, 2 haftadır forumdayım daha baya sardı beni ortam, hesap vermek gibi biraz, otokontrol için iyi, motivasyon için iyi... hop hop demek için silkin de kendine gel demek için bravo aynen devam demek için buralardayım, izin verirsen tabi, bende beklerim, her türlü paralayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…