epostamdan fotograflarım çalındı

ceciliavenuerbaffo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
10
2
1
25
calınan hesabımı kurtarmaya çalışırken güvendiğim birisi güvenimi kırdı ve google hesabıma girip google fotograflarıma girdi bana şantaj yapmaya başladı şifremi değiştirdim hesabımdan attım peki fotograflar onda hala durur mu (yedekleme hafızamdan dolayı durmuştu)

calınan hesabımı kurtarmaya çalışırken güvendiğim birisi güvenimi kırdı ve google hesabıma girip google fotograflarıma girdi bana şantaj yapmaya başladı şifremi değiştirdim hesabımdan attım peki fotograflar onda hala durur mu (yedekleme hafızamdan dolayı durmuştu)
Santaj yapılacak ne var ki fotolarda

Şantaj yapıyorsa savcılığa bir dilekçe verin adliyeye gidip. Evini arayıp telefon bilgisayar vs elkoyup inceliyorlar. Ama karakol değil. Nefret ediyorum karakollarda. İş yapmamak için direnen polisler bundan birşey cıkmaz yok sende hata deyip eve yolluyorlar. Dayak yiyen kadına kocandir bisansan daha mı iyi diyen salaklar bile var. Tabi iyiler de vardır

Dipnot
Herneyse şikayet konularını herkes herzaman adliyeye gidip savcılığa bir şikayet dilekçesi Hasip verin

Fotoğrafları kendine indirmiş olabilir. Sen git şikayetçi ol, ciddi bir suç

Back
X