epyu Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi epyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

epyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
6
0
86
İstanbul
arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.

geç
arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu dün (21.01.2011) selçuk öztunç bey'e burun ameliyatı oldum henüz alçılı ama inanılmaz iyi bir doktor çok rahat ameliyat oldum sohbet ederek:) kapalı ameliyattı.ayrıca fiyatıda uygun.şunu söylemek istiyorum kesinlikle burnundan sorunu olanlar kapalı ameliyat olsunlar.bence videolarıda izlemeyi unutmayın acık amelıyat ve kapalı amelıyat google dan.

geçmiş olsun çok..
ama neden özellikle kapalı dediğini anlamadım? buna biz karar veremeyiz ki doktorumuz uygun görürse ne yapabiliriz.. :S

geç

geçmiş olsun çok..
ama neden özellikle kapalı dediğini anlamadım? buna biz karar veremeyiz ki doktorumuz uygun görürse ne yapabiliriz.. :S

cunku kapalı amelıyatın ıyılesmesı daha kolay ız yok ve 1960 larda kapalı amelıyatla baslamıs bu sıstem acık amelıyat doktorlar ıcın kolay oynalınabılıyor ıcerıdebu yuzden tercıh edıyorlar..evet burnunuzda buyuk problemler varsa acık olunuyor.ama su var kemerlı bır burnu ve ıcerıden yamuk olan burnu kapalı yapabılıyorlar.acıkcası ben acık amelıyatı vıdeoda ızleyıncede vazgectım.

Epyu özelden beni eklermisin lütfen ,, bende selçuk bey e ameliyat olmayı düşünüyorum

çokkkk geçmiş olsun öncelikle :) haberleşelim ltf

cunku kapalı amelıyatın ıyılesmesı daha kolay ız yok ve 1960 larda kapalı amelıyatla baslamıs bu sıstem acık amelıyat doktorlar ıcın kolay oynalınabılıyor ıcerıdebu yuzden tercıh edıyorlar..evet burnunuzda buyuk problemler varsa acık olunuyor.ama su var kemerlı bır burnu ve ıcerıden yamuk olan burnu kapalı yapabılıyorlar.acıkcası ben acık amelıyatı vıdeoda ızleyıncede vazgectım.

akşam izliycem açık ameliyat nasıl bişeymiş diye.. Bu arada fotolarını eklede bizde görelim nasıl olmuş burnun :)

akşam izliycem açık ameliyat nasıl bişeymiş diye.. Bu arada fotolarını eklede bizde görelim nasıl olmuş burnun :)

yanı benım demek ıstedıgım kapalı amelıyat cok rahat her doktor acık ve kapalı yapabılır ve su var yok sorunluysa acık az sorunluysa kapalı dıye bır sey yok uydurmaca.ben yıllarca arastırdım.etrafımda onlarca amelıyat olan var.en basıtı eskıden acık amelıyat dıye bırsey yokmus kapalı amelıyat varmıs.ama acıkda kapalıda sonucta burun guzellesıyo sadece kapalı amelıyatta ıyılesme surecı cok daha kolay ve erken oluyor.bu yuzden soledım aslınd abunu belırttım ama anlasılamamısım .evet bu arada ızlerken korktum acık olmak o yuzden ıstemedım ve bır de dıkıs ızı dıye gercı cogu kısıde cok dıkkatlı bakınc aanc abellı oluyo.ama korktum acıkcası.

mrb epyuu
ben de selcuk beye amelıyat olmak ıstıyorum
mayısta da olucam sanırım
nasıl memnun musun sonuctan
bır de muayenehanesınde mı oldun
hıc sorun cıktı mı

Epyu özelden beni eklermisin lütfen ,, bende selçuk bey e ameliyat olmayı düşünüyorum

merhaba nısankuzey
ne oldu selcuk bey hakkındakı fıkrın
ben de yakında amelıyat olmayı dusunuyorum
burdan paylasalım dusuncelerımızı
selcuk bey hakkında fazla yorum bulamadım nette

yanı benım demek ıstedıgım kapalı amelıyat cok rahat her doktor acık ve kapalı yapabılır ve su var yok sorunluysa acık az sorunluysa kapalı dıye bır sey yok uydurmaca.ben yıllarca arastırdım.etrafımda onlarca amelıyat olan var.en basıtı eskıden acık amelıyat dıye bırsey yokmus kapalı amelıyat varmıs.ama acıkda kapalıda sonucta burun guzellesıyo sadece kapalı amelıyatta ıyılesme surecı cok daha kolay ve erken oluyor.bu yuzden soledım aslınd abunu belırttım ama anlasılamamısım .evet bu arada ızlerken korktum acık olmak o yuzden ıstemedım ve bır de dıkıs ızı dıye gercı cogu kısıde cok dıkkatlı bakınc aanc abellı oluyo.ama korktum acıkcası.

evet merak ettım bende ızlıycem acımadımı pekı:(

bende bu yaz burun ameliyatı olmayı düşünüyorum selçuk beyi tavsiye ettiler çok etik sahibi ve yeteneği olan bir doktormuş bakalım nasıl olacak burnum sonuçları sizinle paylaşırım :))) ama tırsıom ameliyattan ya :)

ben de küçüklüğümden beri gözlük takıyodum ırsi olarak göz hastalğım vardı.. gözlük takmaktan burnumun kemiği oluştu... burnumu kapatınca da tıkanıyorum nefes almakta güçlük çekiyorum. estetikle bu kemik gi
debilir mi? nasıl olacağı hakkında bir bilginiz var m ? bi öneride bulunabilirmisiniz.. tesekkür ederim

cnm zaten estetikde de kemiğe müdahale edilio estetik olman gerekiyr bence bence bi konuş doktorla ameliyatla halolur üzülme :97:

canım ben olamadım ameliyat aksilikler peşimi bırakmadı :( fiyatı 2bın falandı galiba hatırlayamıyrm tam. adam bana para göz geldi o an ne bileyim iiyide oldu dedim sonrada ama bakalım :)

Selçuk bey bizim eski komşumuz karşı dairemizde oturuyordu.Cerrahlığının ötesinde öncelikle çok iyi bir insan ve kesinlikle boş vaadler vermeyi sevmiyor dobra bir doktor.Ben kendisine 4 adet riskli görünen benimi aldırmıştım.Normalde çok ödlek bir insanımdır ama saolsun hiç bişi hissetmeden sohbet ederek yer yer güldürerek operasyonu tamamladı.Ben kendisine burun ameliyatı da olmak istiyorum.Aslında yakup avşar ile yusufcan bey arasındaydım ama narkoz almaktan korktuğum için Selçuk beye lokal ve sedasyonla olmayı düşünüyorum.Tabiiki de korkuyorum ama daha önce de kendisinde bir operasyon geçirdiğim için çok güveniyorum.

Beni Selçuk beyle ilgili asıl cesaretlendiren de kendi kızına ki kendisi benim de arkadaşımdır, lokal ve sedasyonla ameliyat yapması ve sonuç muhteşem.

Back
X