• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Era testi, embriyo genetik analizi, yumurta havuzu, gebelik aşisi

urban666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
95
45
98
Arkadaşlar sizlere bazi sorularim varr...bunlardan ilki embriyolarima genetik analiz yapilacaksa bi havuz olusmasi icin sanirim bir kac kez yumurta topaniyormuş.bunun icin her defasinda tüp bebek yapiliyormus gibi ücret aliniyor mu?? Embriyolariniza genetik test yaptiran basarili olan var mi aranizda...sonra gebelik asisi iste era testi gibi biseyler de okudum bunlarin ücretini bilen yaptiran ve fikri olan var mi??? Lütfen cevaplarinizi bekliyorummm....umut dünyasi işte...simdiden Teşekkürler cevaplariniz icinnn....

Selam U urban666
Ben de su an senin arasturdigin konulari arastirmaya calisiyorum havuz yo temi disinda.
Sen embriyolara genetik test ve era ile mi gebe kaldin.
Bu arada hamileligin hayirli ugurlu olsun saglikli dogumlara insallah.
Darisi bizim basimiza

Yok canim ben bi kez tüp bebek yaptırdım olmadi.ikincisinde de embriyolar 5. Güne gitmedi.artik iyice çıkmaza girmistim ki Rabbim kendiliginden nasip etti....insallah devami gelir.ve Rabbim sizlere de nasip eder inşallah...

O zaman sizin ki sebepsizdi.
Bizimki de sebepsiz insallah ben de senin gibi guzel bi haber alirim pek umudum olmasa da.
Tekrardan hayirli olsun canim. Allah saglikli bir hamilelik ve saglikla buyutmeyi nasip etsin

Siz de mi erbil hocanin hastasisiniz....bana da genetik test falan demisti...hatta ben genetik test yaptigimda % 3 ihtimal bende bi sorun cikmisti.erbil hocaya göre olmamasinin yegane sebebi buydu...ama ben kendim bir daha test yaptirdim bu sefer hic bir sey cikmadi çok şükür. ...

Siz de mi erbil hocanin hastasisiniz....bana da genetik test falan demisti...hatta ben genetik test yaptigimda % 3 ihtimal bende bi sorun cikmisti.erbil hocaya göre olmamasinin yegane sebebi buydu...ama ben kendim bir daha test yaptirdim bu sefer hic bir sey cikmadi çok şükür. ...
Evet Erbil Beyin hastasiyim. Daha once baska dr da bi basarisiz denemem var.
Embriyolarim kaliteli olmasina ragmen tutmadi, baska bi sorun da tespit edilemediginde Erbil Bey embriyolara genetik test ve era onerdi.
Benim ve esimin genetik testinde problem yok ama yasim 36 oldugu icin embriyolarin genetigine bakilacak.
Cook daraldim bu islerden.
Senin onceden hic tup bebek denemen olmus muydu

Canim hep sebepsiz diye gittik.sonra erbil hoca genetikten olmuyo dedi. Sonra burdan bi doktor önerdi bir arkadaş ankarada.ben ona gittim.bana histeroskopo yapti.rahmini genislettim dedi.sonra ben iki ay incir kürü uyguladim...cok şükür ikinci ay Rabbim nasip etti.daha cok yeniyim. Ben de inanamiyorum daha.ama bi vakti zamani vardır. RABBIM insallah nasip eder.hic ummadigin umutlarinin tükendigi anda.sen tevekkül et yeter canimm...

Canım ben erbil hoca da bi kez yaptirdim.haziranda...iki tane kaliteli embriyo dediler ama tutmadi....sonra ekimde bir daha yaptirdim...bu sefer de embriyolar 5.güne gitmedi....iyice ben psikolojik olarak cökmüstüm...erbil hoca illa da genetik diyodu ama...iste kismet

Canim hep sebepsiz diye gittik.sonra erbil hoca genetikten olmuyo dedi. Sonra burdan bi doktor önerdi bir arkadaş ankarada.ben ona gittim.bana histeroskopo yapti.rahmini genislettim dedi.sonra ben iki ay incir kürü uyguladim...cok şükür ikinci ay Rabbim nasip etti.daha cok yeniyim. Ben de inanamiyorum daha.ama bi vakti zamani vardır. RABBIM insallah nasip eder.hic ummadigin umutlarinin tükendigi anda.sen tevekkül et yeter canimm...
Allah herkese sabir versin, bu isler cidden sabir isi. Ben de bu kadar bekledikten sonra insallah pozitifi alirsam uzun sure inanamam gibime geliyo.
Insallah gerek kalmaz ama ben de ikinci deneme de basarisiz olursa histereskopi yaptirmak istiyorum.
Ankarada hangi dr a gitmistiniz? Aslinda o cozmus problemi. Cunku rahim filminde rahmin ne kadar genis oldugu goruluyor.

Canim ben seni cok iyi anliyorumm...baskent üniversitesi tüp bebege gitmistim.mehmet gögsen önalan...bana yalniz dedi ki sana tüp bebek yaparken doktorun bişey demedi mi rahmin cok dar demisti...ben rahim filmi iki kez cekindim ama bisey demediler....insallah en kisa zamanda olur....insallahhh

Canim ben seni cok iyi anliyorumm...baskent üniversitesi tüp bebege gitmistim.mehmet gögsen önalan...bana yalniz dedi ki sana tüp bebek yaparken doktorun bişey demedi mi rahmin cok dar demisti...ben rahim filmi iki kez cekindim ama bisey demediler....insallah en kisa zamanda olur....insallahhh
Ben bir suru dr a gittim. Birsey var da goremiyorlar mi acaba diye degisik dr lar.
Hepsi de mesleginde bilindik dr lar b proflar.
Ama hickimse bisey soylemedi. Seni ameliyat eden dr a kadar kac kisi gordu de sohlemedi peki bu problemi?
Cok soru soruyorum kusurabakma

Yok canim Estağfurullah:) ben 3 yildir gidiyordum.yaklasik 4-5 doktora gittim.ama bisey demediler.ama ben incir kürü yaptim 2 ay.bide cörekoti bal tarcin yedim. Belki onlar da sebep olmuştur. ...

Ben de ilk denemede oyle deyip icimj rahatlatmaya calistim ama negatifi alinca yikim oldu benim icin.
O yuzden mumkun oldugunca ertelemeye calisiyorjm ama yastan dolayi cok ertelememek lazim.
Bakayim 2-3 ay sonra transfer yaparim insallah korkunun ecele faydasi yok.
E bi de maddi olarak cok yuksek meblaglar.
Insallah hicbiseye gerek kalmaz da bu transferde hamile kalabilirim.
Dualarindan eksik etme bizi.

Sen rahat ol ....canını sıkma ....Allah in izniyle olur...hic merak etme.ben benim gibi olan herkese her zaman dua ediyorum..insallah olur. ..
Amin canim insallah.
Vakit ayirdigin icinde cook tesekkur ederim.
Dedigim gibi insallah cok guzel bi hamilelik gecirirsin canim

Back
X