- 17 Mart 2012
- 6.339
- 2.149
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Ya :-( siz neden gidemediniz?Değer, ben gidemiyorum ve içimde hep bir yara olarak kalacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya :-( siz neden gidemediniz?Değer, ben gidemiyorum ve içimde hep bir yara olarak kalacak.
Benim pasaportuma vize gerekmiyor rahatça gidiyorum :) Ama öyle ha deyince olmuyor vaktim kısıtlı olduğu için çok uzun kalamıyorum. Ben aylarca kalmak isterim ama mümkün değil okurken/çalışırken.Avrupa'ya gitmen için Erasmus şart değil ki. Hele ki öğrenciysen, vizeni de rahat rahat alıp istediğin zaman gidebilirsin. Öyle çok bir bütçe de gerektirmiyor.
Okulumun 1 dönem bile uzamasını istemedikleri için göndermiyorlar :)Ya :-( siz neden gidemediniz?
Hiç parti insanı değilim, insanlarla da hemen kolayca iletişim kuramam :-( bundan korkuyorum aslında ve bunu yenmek istiyorum. Biraz da bunun için istiyorum gitmeyi. Maddi durum elvermiyor aslında ama kredi falan çektiricem mecburen öyle bir durum olursa. Çok teşekkürler yorumunuz için.
Bizim staj uygulamalı. Öğretmenlik yapacağım, okulda ders olarak geciyor, kendim secemiyorum, üniversitenin ayarladıgı okulda öğretmenlik uygulaması yapmam gerekiyor. Dönem icinde yapılıyor, o yüzden okul direk uzuyor :-(
Yeşil pasaport hakkı biliyorsun 25 yaşına kadar, henüz 25 olmamışken çık çık git bence:) 1 ay değil de 10 gün kalırsın, sonra dönersin, bir süre sonra tekrar gidersin. En uzaktaki Avrupa ülkeleri bile 3-4 saat, vallahi köprü trafiğinde bir yakadan diğerine geçmekten daha kısa ve zahmetsiz:)Benim pasaportuma vize gerekmiyor rahatça gidiyorum :) Ama öyle ha deyince olmuyor vaktim kısıtlı olduğu için çok uzun kalamıyorum. Ben aylarca kalmak isterim ama mümkün değil okurken/çalışırken.
Mecbur bu zamana kadar hep öyle yaptım :) Otobüsle bile ülke değiştiriyorum kısa sürede daha zahmetsiz orada :)Yeşil pasaport hakkı biliyorsun 25 yaşına kadar, henüz 25 olmamışken çık çık git bence:) 1 ay değil de 10 gün kalırsın, sonra dönersin, bir süre sonra tekrar gidersin. En uzaktaki Avrupa ülkeleri bile 3-4 saat, vallahi köprü trafiğinde bir yakadan diğerine geçmekten daha kısa ve zahmetsiz:)
Haklısınız, öğrenciyken kafa daha rahat oluyordur eminim, ben de bu yüzden daha özgür olabilmek daha çok verim alabilmek için istiyorum ama okul uzaması kafamı karıştırıyor.
İngilizce öğretmenliği okuyorum, ben açıkçası ufkumun açılması,daha da sosyalleşebilmek amacıyla gitmek istiyorum
Ya , öyle mi drsiniz :-(
Fransa kabul veriyor ıntermediate seviyesindeki dersleri almış olanlara. Ben su an intermediate kurlarına geçeceğim, başvurular başlayana kadar o kurları tamamlamış olurum. Siz fransada mı yaşıyorsunuz ? Eğer öyleyse bizim okulun anlaşmalı olduğu fransadaki üniversite hakkında size bir kaç şey danışabilir miyim? Okul dil istiyor evet ama B1 seviye istiyor bildigim kadarıyla bu da çok yüksek bi seviye değil. Erasmusa açık olduğu için ingilizce de işleniyordur diye düşünüyorum yüzde yüz fransızcaysa anlamam zorlaşır
Gitmeyi çok istiyorum, bu sene gidecek arkadaşlarım bu yaz yaz okuluyla falan halledecekler dersleri, uzatmadan mezun olacaklar, ben de bu sene gidebilseydim aynı şekil yaoacaktım ama olmadı.
Ortalamam şu an çok iyi, umarım böyle tutabilirim. Kime sorsam master için uğraş o daha mantıklı diyor. 1 yıl uzatmayı düşününce ben de o şekilde düşünmeye başlıyorum aslında..
Hiç parti insanı değilim, insanlarla da hemen kolayca iletişim kuramam :-( bundan korkuyorum aslında ve bunu yenmek istiyorum. Biraz da bunun için istiyorum gitmeyi. Maddi durum elvermiyor aslında ama kredi falan çektiricem mecburen öyle bir durum olursa. Çok teşekkürler yorumunuz için.
Teşekkürler
Bizim staj uygulamalı. Öğretmenlik yapacağım, okulda ders olarak geciyor, kendim secemiyorum, üniversitenin ayarladıgı okulda öğretmenlik uygulaması yapmam gerekiyor. Dönem icinde yapılıyor, o yüzden okul direk uzuyor :-(
Çok teşekkürlerben de aslında erasmusa gidip hem ufkunu hem öevresini geliştirmiş, sosyalleşmis insanlardan biraz feyz alıyorum desem doğru olur. Yeni yerleri görmeyi yeni hayatlar tanımayı cok istiyorum, ama bu benim 1 senemi ve yüklü miktarda da paramı yiyecek okul uzatınca paralı oluyor bir cok sey o bakımdan. Bilemiyorum arada kaldım. Çok teşekkürler yorumunuz icin..