Eray Hoca tüp bebek

Eray Hoca anadolu yakasında ünlü bir doktor.
Ben erkek dr istemediğim için görüşmemeiştim kendisiyle.
Ön görüşme yapacaksanız VM medicalpark Semra Esenkaya'yıda önerebilirim ben kendisi ile ilerliyorum henüz transfer aşamasına gelmedik.

Biz Eray hocayla başladık iğnelerimin 5.günündeyim bakalım ben de henüz transfer aşamasında değilim

Hangi hastanede yapmıştı sizinkini Sizin probleminiz neydi ben de tedavinin 5.günündeyim yani sebepsiz infertilite olduğu halde çok umutlu değilim ben de nedense doktorun tavrından mı bilemiyorum maalesef psikolojik anlamda rahatlatıcı bir doktor değil başlamış bulunduk bakalım

merhaba ben de Anadolu yakasındaki gittiğim hastane tavsiye etmişti Eray hocayı ancak yorumları iyi olmadığı için ( 1 arkadaşım da memnun kalmadı tavrından ) memorialda yaptırcam tabi bunlar hep vesile hakkımızda hayırlısı olsun insallah güzel haberler alırız hepimiz

Ben de Sakarya’dan yakın olsun diye hem de benim özel bir durumum var bu konularda da tecrübeli diye tercih etmiştim ilk başta biraz alışması zor gibi oluyor ama gittikçe alışıyorsunuz şu anlık iyi gibi bakalım Biz de eşimle çok kararsız kaldık sonrA dedik ne ağzı laf yapan doktorlar var sonrasında sonuç hüsran oluyor bunu da böyle kabul edelim dünkü muayenemde bayağı ilgiliydi umarım devamı da öyle olur çok farklı kişilerden önerildi bana da umarım vardır bir hikmeti

Doktorun tavrı o , onda tedavi görenler Güler yüzlü olmadığını ama işini iyi yaptığını söylerler . İnş bebişinize vesile olur

Tuzla okan da yaptı benimkini , ben de birçok doktora gittim benimki de sebepsiz infertilite yalnız şöyle bir şey var ters rahimliyim , ve rahim dışında miyom var doktorun tavri biraz kendini beğenmiş biri dondurulmuş embriyolarım var Mart ayında tekrar yaptıracağım aynı hastanede maalesef

Benim de yarın yumurta toplama var sonra duruma göre ya dondurup yapacak ya da taze transfer yapacak .Doktor değişik bir gün çok iyi bir gün dediğiniz gibi gergin . Benim de özel bi durumum olduğu için diğer hastalığıma da vakıf olduğundan bilgisine güvendim diye onunla başladık ama özel sıkıntım olmasa bu süreçte insan psikolojisinden anlayan biri olmasını tercih ederdim

Anladimm, hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…