Erbil Yağmur hastaları bakabilir mi?

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Merhaba hanımlar. Sorunum rezerv azlığı hatta yokluğu diyebiliriz. Son iki aydır antral folikül görünmüyor zaten aralık ayında tüp bebek denememde tüm yumurtalarım boş çıktı. Üstüne yumurta tembelliğin var ki opu 21. gün yapıldı neler çektim bir ben bir Allah bilir.
25 yaşındayım gencim uğraşmak istiyorum vazgeçmek istemiyorum evet çok yoruldum ama durmak istemiyorum. Erzurumdaki doktorum açıkça bana birşey uygulayamayacagini çünkü yumurta görmediğini söyledi saygı duyuyorum.
Istanbul da doktora görüneceğim artık eminim bu ay gideceğim.
Benim durumum için Erbil Yağmur bey çok övülüyor siz ne düşünüyorsunuz. Ayrıca rapor hakkım var rapor gecen kurumlarda iyi doktor tavsiyeniz var mı?

Ayrıca Bezmialemde de bir doktora görüneceğim babamlarin evine yakin diye ve birden fazla baskis acisi gormek istiyorum. Bizim bizden başka kimsemiz yok.
Bu arada vitamin dhea vs takviyeleri lütfen yazmayın şu sitede okuyup da denemediğim şey yok glutensiz beslenme kilo verme spor dahil.
Lütfen mesajlarınızı bekliyorum şuan çaresiz hissediyorum.

Merhaba. Nasılsınız? Gittiniz mi dr’a ? Ben de aynı durumdayım.

Peki antral folikül görünmezse bir dahaki ay görünürmüymüş sordunuz mu böyle bir soru.
Ya ben antral folikül görülmese de inanmamıştım. Adetin 10. günü devlet hastanesine gittim doktor solda yumurtan var dedi. Bugün de doktor bu ay solda yumurtan oluşmuş dedi. Doktora sormadım çünkü biliyorum başka aylarda görülebilir antral folikul

Benim ilk kez geçen ay hiç görülmedi folikül. O yüzden vitamşnlere başladım. Bir de histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum.

Benim ilk kez geçen ay hiç görülmedi folikül. O yüzden vitamşnlere başladım. Bir de histereskopi oldum. Şimdi adet olmayı bekliyorum.
birbirimize destek olalim yaşınız kaç neden histereskopi oldunuz ben olmadım sadece hsg çekildim

39 yaşındayım. Tüp bebek öncesi istedi dr. Bir sorun var mı diye. Amh düşük fsh yüksek
Evet rezerv azlığı genel sorunu. Ben 25 yaşındayım bende de erken var bu sorun bakalım sonu ne olacak. Inşallah güzel haberler alırız

İnşallah. Yaşınız çok genç bu bir avantaj zaten
Inşallah öyledir... Bakalım süreç nasıl işleyecek. Daha önce tüp bebek tedavisi olmuştum kısa protokoldü, ama bugün Erbil Beyin konuşmalarından farklı bir yol izleyeceğini anladım.

Ben kasımda kullanmıştım bana yaramamisti
Neden yaramadı ki? Biesteron ile ilgili yaptığım araştırmalarda yarayan kadar yaramayan da var. Dr um verdi bana. Teyid amaçlı başka hekimlerede danıştım kullan mutlaka dediler. Q10 ve omega kullanıyorum aynı zaman da. Her sabah aç karnına yeşil çay içiyorum bunu da dr söyledi. Umarım faydası olur .

Ben de çok okudum biesteron ileri yaşta olanlara gerçekten yarıyor ama benim gibi erken yaşta farklı faktörler etkili olduğundan yaramayabiliyor bana sadece baş ağrısı yapti

Ben de çok okudum biesteron ileri yaşta olanlara gerçekten yarıyor ama benim gibi erken yaşta farklı faktörler etkili olduğundan yaramayabiliyor bana sadece baş ağrısı yapti
Neler verdi yazarmisin ben omepa 10 ve d vitamini kulkaniyorum

Kızlar merhaba, bende başladım tedaviye sizin transfer gerçekleşti mi yoksa tedavi sürecinde misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…