Erbil Yağmur hastaları bakabilir mi?

Tam olarak bilmiyorum fakat ben de biriktirme yapılacak. Benim de ilk tedavim o yüzden aşamalarını bilmiyorum. Sizin sorun neydi? İlk mi sizin de?
Ewet benimde ilk sorun varikosel eşim ameliyat oldu bi sene olacak ama hala tık sperm deyerlerinde düşüklük ve ileri hızlı cok az morfoloji 2 bu yüzden bizde artık baslayalım dedik Rabbim yüzümüzü kara cıkarmasın iğneleri kullanalı 4 gün oldu benim yarın 9.bucukta randevum var

Kızlar bir şey soracağım. aranızda biosteron kaullanan olduysa ne kadar kullandınız ya da tüp bebek tedavisi başladığında yumurta gelirştirici iğnelere başlandığında da biosteronu kullanmaya devam ettiniz mi ? yoksa tedavi başlayınca kestiniz mi ?

Erbil beye fsh değerlerimin yüksek olması sebebiyle gitmiştik. Bu değerleri fazla önemsemediğini, muayene esnasında gördüklerinin daha önemli olduğunu söylemişti. Ek birkaç tahlil istemişti ve gerçekten isabetli yorumlar yapmıştı. Beni kan şekeri düzenlemesi için bir diyetisyene yönlendirdi. Sonrasında onun da öngördüğü bir zaman içinde hamile kalabildim. Tüp bebek denemesi için gitmiştim, pekçok hekimin aksine beni önce doğal yöntemlere yöneltti. Şu an bir problem yaşasam yine başvuracağım kişi kendisi olacaktır.

Merhaba ben 40 yaşındayım, samsundayım ve rezerv düşüklüğü var. Geçen yıl ankarada başarısız bir tüp bebek tedavisi oldum. Eylülde samsunda tekrar başladık, dhea, omepa, neofortil kullandırdı, havuz yapacak ama geçen ay 2 folikül boş çıktı. Şimdi bu konuyla ilgili dr araştırıyorum. Bir arkadaşım Erbil Beyi önerdi.

Merhaba acaba samsunda kime başladınız bende samsunda düşünüyorumda mediicalde mehmet bilge havuz yapalım dedi ama kararsızım

Merhaba acaba samsunda kime başladınız bende samsunda düşünüyorumda mediicalde mehmet bilge havuz yapalım dedi ama kararsızım
Ben Ankara Gürgan clinicte başladım.Mehmet hoca ile enerjimin uyuşmadığını hissettim.Olumsuz baktığını hissettim benim durumuma.Gürganda 2 folikül elde ettik, sayıyı artırmaya çalışıyoruz, bir kez daha toplama yapacaklar.Bu arada rahim içi yapışıklıklarım için histeroskopi ve sonrasında yapışıklık önleyici jel ve balon uygulandı. Şimdi rahimin iyileşmesini bekliyoruz. Bi kez daha yumurta toplanıp transfer olacak inşallah. Enerjiniz uyduysa, iyi hissettiyseniz Mehmet Hoca da başarılı bir hekim tabi olumsuz etkilemek istemem sizi. Keşke ben de Samsun’da devam edebilseydim. Ankara baya zorluyor.

Bende aynı konudan muzdaribim enerji konusu.o yüzden kararsızım hala.birde rezervi az olanlara mini tüp yöntemi varmış aslında onu istiyorum ama onu da sayılı doktor yapıyor.samsumda çok rahat edeceğim ama yinede aklım erbil bey ya da aret kamar beyde şuan.bu ay karar vereceğim inşallah senimde dolu dolu yumurtaların oluşur bebeğe dönüşir

Erbil beyde 1 tp bebek dnemem oldu ama negatf snuclandi eylul gbi dndurulms embriyolarmla dwam edicm tdawiye nasipse erbil hoca ilgili hastasina anlaysla yaklaşan bir doktor rabbim ins.bu kez nasip edr isteyen herkese

Merhaba canım hala buraya giriyormusun bilmiyorum benim yaşım 38.ilk defa tüp bebek denedik toplama işlemi yapıldı ve hiç yumurta yok denildi ,içi boş denildi okadar kötü oldum ki bu arada bir kızım var 13 yaşında ve ikinci olmuyor kaç aşılama oldum ve tüp bebek karar verdik .İnsanı üzen içi boş demeleri döllenme olmadı deseler bir umut olacaktı içimde.Stresin çok dediler yasin etkisi dediler başka açıklama yapmadılar .Bir arkadaş 39 yaşında 17 yumurta toplanmış ama 9 tanesi boş çıkmış madem öyle kayıtlara niye 17 yumurta diye geçti bende hiç yumurta yoksa ultrasonda olctukleri neydi sağ 17-15 -11 sol 17-13-12 hala araştırıyorum ben çok üzüldüm cokkk

merhabalar üzerinden baya zaman geçmiş ama inşallah görürsünüz. Erbil beyde tedavi oldunuz mu ? Memnun kaldınız mı ? Sorunlarımız sizinle aynı. Biz de ErbilBeye gitmeyi düşünüyoruz.

merhabalar üzerinden baya zaman geçmiş ama inşallah görürsünüz. Erbil beyde tedavi oldunuz mu ? Memnun kaldınız mı ? Sorunlarımız sizinle aynı. Biz de ErbilBeye gitmeyi düşünüyoruz.
Merhabalar,

Evliliğim pandemiye rastladığı için aşıdan sonra çocuk sahibi olmak istedi. Ancak nisan ayında eşimde ben de covid olduk. Hastalık sonrası hemen çocuk istedik. Beni yaklaşık 5 yıldır takip eden bir doktor vardı medicalpark floryada kendisi ile görüştüğümde 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi. Bütün hikayemi biliyordu halbuki en basitinden 38 yaşındayım ve covid geçirdim. Gel bakalım değerler ne durumda demedi. Ben her şey yolunda mı diye daha önce başka bölümlerine gittiğimden bir hastanenin kadın doğum doktoruna gittim sadece testler için . Testler sonrası sonuç hüsrandı bana bırakın normal yolla tüp bebek tedavsiyle çocuk sahibi olma şansınız bile yok denecek kadar az dedi. O an ki hüsranı tahmin edersiniz, hemen sonuçlarla kendi doktoruma gittim bana hemen başlayalım dedi. Ama benim vücudum bu tedaviye uygun mu sağlıklı mı diye sorgulamadı bile. Daha önce iki arkadaşımdan duyduğum Erbil Bey'le yollarımız çok şükür ki kesişti. Daha önce hiç bilmediğim hastalıklarımın olduğunu öğrendim hipoglesimi ve haşimoto tirodi çok şaşkın ve üzgündüm . Haşimoto hastalığında normal yolla bile hamile kalsam vücut embiryoyu tehdit olarak algılayı düşüğe neden olabiliyormuş. Önce o hastalıkların tedavisine başladı ayrıca vitamin ve iğne takviyeleri. İlk muayne de yumurta sayım sıfırdı . 30.07.2021 de adetimin 2. gününde muayne etti . Yumurta sayımın 3 olduğunu söyledi. 02.08.2021 de 3 yumurtayı da topladı. 1 tanesi döllenmiş bugün bilgi verdiler. Yarında bölünüp bölünmediğiyle ilgili bilgi verecekler heyecanla bekliyorum . Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin süreç zor meşakatli ama sonucu güzel olsun inşallah. Doktor çok önemli enerjiniz uymalı sizin bakış açınızdan düşünebilmeli . Gönül rahatlığıyla Erbil Bey'i tavsiye edebilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…