- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi Kunfeyekun72
-
Sizin kaçıncı denemeMerhaba ben varım:) öncelikle tadavinşz hayırlı olsun benşm de opum gerçekleşti genetiğe gidecekler yarın sayısı öpreneceğim benim donmuş transfer olacak. Sizin de mi öyle?
Yumurta toplandıktan 10 gün sonra adet olunuyor bilginizeBenim de ilk deneme. Ne zaman adet olurum merak ediyorum. Adet bitiminden sonra histereskopi olacağım. Ondan sonraki ay kısmetse transfer
Evet adet zamanını neşe hanım var ya tüp bebek koordinatörü ona bildirmişti yumurta toplama zamanıBu süreci hiç bilmediğimden merak ettim. Mesela doktor bey adet olunca haber ver mi diyor? Nasıl biliyorlar transfer zamanını bu konularda kafam çok karışık
AynenYok ben istanbuldayım. Uzaktan nasıl oluyor orda kontrolleri yaptırıp işlemler için mi geliyorsunuz?
Aslında çoğu doktor orda tedavi eder ama eşim memur belirli bir süreden fazla duramıyor ve orda çok tanıdık var lakin habersiz yaptırdığımız için otellerde kalıyoruz ama çoğunlukla malatya dayız işlemler için İstanbula gidiyoruz
Kaç yumurta toplandı geriye kaçı dondurulduMerhaba ben varım:) öncelikle tadavinşz hayırlı olsun benşm de opum gerçekleşti genetiğe gidecekler yarın sayısı öpreneceğim benim donmuş transfer olacak. Sizin de mi öyle?
Hayırlı olsın tedaviniz:) dolapta saklayınMerhabalar bende Ercan hocayla tedaviye başladım:) inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler aliriz. Yalniz bir sorum olacaktı cetrotide iğnesini prospektusdr dolapta saklayın diyor fakat oradaki hemşireler bu konuda uyarmadı siz nasıl muhafaza ettiniz teşekkürler
Amin amin bugün benim transfer günüm dualarınızı bekliyorumMerhabalar bende Ercan hocayla tedaviye başladım:) inşallah en kısa zamanda çok güzel haberler aliriz. Yalniz bir sorum olacaktı cetrotide iğnesini prospektusdr dolapta saklayın diyor fakat oradaki hemşireler bu konuda uyarmadı siz nasıl muhafaza ettiniz teşekkürler
aaa bi dakika cetroide de tozla karıştırılıyodu dimi. çok pardon onu saklamanıza gerek yok. paniklettiysem affolaAçıkçası bende uyarılmadım ve Dolapta saklamadım sadece beni çatlatma iğnesi ile ilgili tembihlediler bende onu derin dondurucuda sakladım ve istenen saattevurdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?