Ercan baştu tüpbebek

Yok her şey yolundaydı genetik test ztn yapılmıştı yerleştirdiği embriyoya Başk yerleştirdiğimizde diğerlerine yapalım dedi adetten sonra tekrar başlayalım dedi ama biraz toparlanmam Lazım
Merhabalar bende Ercan beyin hastasıyım ilk denememiz Samsun’da oldu pgt işleminden 1 tane sağlıklı embriyom geldi ama transferden sonra tutunmadı Ercan beyde ilk denemem de 8 embriyodan pgt den hiç sağlıklı gelmedi ve doktorum era testi de yaptı bu 3. Denemem bu sefer de 6 embriyom var genetiğe gitti bakalım bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ve tutunur sizin pgt işlemi acıbadem de mi yapıldı acaba

Merhabalar bende Ercan beyin hastasıyım ilk denememiz Samsun’da oldu pgt işleminden 1 tane sağlıklı embriyom geldi ama transferden sonra tutunmadı Ercan beyde ilk denemem de 8 embriyodan pgt den hiç sağlıklı gelmedi ve doktorum era testi de yaptı bu 3. Denemem bu sefer de 6 embriyom var genetiğe gitti bakalım bekliyorum inşallah sağlıklı gelir ve tutunur sizin pgt işlemi acıbadem de mi yapıldı acaba
Galiba

İyi akşamlar arkadaşlar eşimde sperm azlığı var ve tüp bebek yapmaya karar verdik henüz 6 aylık eyliyiz doktor araştırdık önce Türkiye nin en iyi doktorlarını düşündük ama çoğunun ilgisizliği felan eşim samimiyeti güleryüzlüğü ve ilgisi e tabiki genç Yaşına birçok başarı sığdıran Ercan baştu da karar kıldık yumurta 11 tane toplandı ama geriye 4 embriyo kaldı dondurdu işte şuan adetim estrofeme bugün başladım büyük ihtimal iki haftaya transfer yapılır Ercan baştu nun hastası var mı aranızda
Ben

Yok hayır. Sanırım şubat a yi içerisinde olacak era ve pgt testleri yapılıyor sonucları geldikten sonraki rwgly döneminden sonra olacak inş.
Bende era ve pgt testi yaptırdım Ercan bey de pgt den sağlıklı gelmesini bekliyorum çok dua ediyorum inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz hayırlı ve sağlıklısı ile 🥺🙏🏻

Back
X