Ercan baştu tüpbebek

Benimkinde de tam gorubmuyor.
Soyle xy var ama ne oldugunu bir problem yoksa tam olarak yazmiyorlar.

Evet biliyorum. Xx ve xy farkini :)
bana da o şekilde atmislar.
Sonra raporun aslini aldim ben. Orada da xy normal yaziyor. Bir tanesinde de xy var onda da g. Yaziyor. Soyle dediler bana; xy normal yaziyor ama bu da xy anlamina gelmiyor. Yani cinsiyet kromozomlari normal anlaminda dediler. Xy de olabilir xx de olabilir dediler. Ben de anlamadim yani. Zaten embriyolarim sagliksiz erkek olsa ne kiz olsa ne.
Bana da garip cvplar verildi anlayamdim yani.

Merhabalar, ben de Ercan Bey’le ilk denememe başladım. Çok memnunum kendisinden, arkadaş gibi bir doktor. Bugün yumurtalar toplandı 6 taneymiş. Transfer önümüzdeki ay olacak. Yumurta sayım az gibi geldi bana ama bakalım hayırlısı, umarım hepsi döllenir ilerler sağlıkla 🙏bugüne kadar hiç heyecanlanmadım şimdi biraz merak ve heyecan oldu.
İlk denemede gebe kalan var mı aranızda?

Merhabalar, ben de Ercan Bey’le ilk denememe başladım. Çok memnunum kendisinden, arkadaş gibi bir doktor. Bugün yumurtalar toplandı 6 taneymiş. Transfer önümüzdeki ay olacak. Yumurta sayım az gibi geldi bana ama bakalım hayırlısı, umarım hepsi döllenir ilerler sağlıkla 🙏bugüne kadar hiç heyecanlanmadım şimdi biraz merak ve heyecan oldu.
İlk denemede gebe kalan var mı aranızda?
Benim ilk deneme başarısız geçti

Ben şimdi bugün opu oldum ama transfer için şu gün gel falan denmedi. İlaç da vermiyoruz rahim dinlensin dendi. Yine regli olunca mı gitmem gerekiyor? Ne zaman regli olurum normalde 18’iydi aynı mı olur?

Ben şimdi bugün opu oldum ama transfer için şu gün gel falan denmedi. İlaç da vermiyoruz rahim dinlensin dendi. Yine regli olunca mı gitmem gerekiyor? Ne zaman regli olurum normalde 18’iydi aynı mı olur?
Merhaba hosgeldin aramıza:) hemen hemen aynı gün olursun. Şu şekilde hesaplayabilirsin aslında. Opu günü normal zamandaki ovulasyonla aynı güne mi denk geldi? Eğer aynı günse yine normal zamanda regl olursun. Benim erkene denk gelmişti erken olmuştum

Back
X