Kesinlikle çok güzel şeyler bunlar çok özendim sizlere ve nasipse ben de katılıcam aranıza annemi de getiririm süper olur :)
Kesinlikle çok güzel şeyler bunlar çok özendim sizlere ve nasipse ben de katılıcam aranıza annemi de getiririm süper olur :)
Bu haber beni nasıl rahatlattı anlatamam peki doktorun adını alabilir miyim ben birçok doktorlar görüşmeyi planlıyorumda seçim konusunda zorlanıcam galiba cidden içim rahatladı :)
Kizlar panik yapmisim bi Tarz ilac aldim temizledim dikisim kabuk cikti bi kisim cok sukur dikisim incecik tabi Ercan beyin dediklerini yaptim resmini gonderdim iyi gorunuyo dedi bitanecik doktorum icimi yine rahatlatti napim canim mizmizim elimde deil korkuyorum kotu bisey olursa diye bide Ben canim istedinde kendi doktoruma gidemiyorumdiye
Nurgulcum cok sevindim dikislerinin daha iyi olmasina. Insallah daha da iyi ve incecik olacak. Sabirsizlikla bekliyorum senin gobusunun resimlerini. Ameliyata girmeden once senin resimlerini gormek de nasip olur belki :)
Topik ahalisi selam
Merhabalar herkese,
Nasilsiniz arkadaslar? Bir kac gundur giremedim siteye kosturmacadan, umarim hepinizin keyfi yerindedir.
Saol canim ya sen nezaman dusunuyordun aml olmayi beli gosterebilirim zaten hosuma gidiyor birilerine gostermek zaten cevremde yaptirmak isteyen insan sayisi cogaldi
Slm bizler iyiyiz sen nasılsın heyecan ne durumda
senin ameliyat ne zamandı unutuyorum vede karıştırıyorum artık
halk dilinde buna yaşlılık diyorlar
şaka bir yana çok kişi ile yazışıyorum yorum yapıyorum aklımda kalmıyor ))):
Yaşlısın yaşlı7.si yada 8.inde burada doktorla görüşüp tarih belirleyecek bak ben gencim hepsi aklımda kalmış
Sen tatilde değilmisin ne işin var buralardasahile in sahile gerine gerine yürü havanı at
ohh sefam olsun
Yüzsüzyüze söylenir mi böle şeyler
geliyooom
Ahahahahah doktor yüzünü karnını gençleştirdi ama hafızaya bi şey yapamıyor şekerimben yüze söylerim arkadan konuşmam bak nlglpd hep arkadan konuşur
Buyruuuuun geldim.ha ha ha
:131::131::131: çok güzel yaa
geldin mi loooo? He yaklaş yaklaş bentoprak mirininin yamacına dedim de senin adına 2.foto gönderir diye Ufak bi dokunuş düşünüyor mirin
Saol canim ya sen nezaman dusunuyordun aml olmayi beli gosterebilirim zaten hosuma gidiyor birilerine gostermek zaten cevremde yaptirmak isteyen insan sayisi cogaldi
Slm bizler iyiyiz sen nasılsın heyecan ne durumda
senin ameliyat ne zamandı unutuyorum vede karıştırıyorum artık
halk dilinde buna yaşlılık diyorlar
şaka bir yana çok kişi ile yazışıyorum yorum yapıyorum aklımda kalmıyor ))):
senlen ozelden ozelden azcıkın goruşelim bebiş ama bu sıralar pek gelemiyorum kk ye geldiğimde ince ince sorgulucam seni hazır ol kıhkıhkıh
ne ufağı lol kocaman bir dokunuş istiyorum beeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?