Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

bana da abla diyor kız ne var yaşlıyız kabul et :6: resimlerini gördün mü hasonun ne güzel biri bayıldım hele yüzü maşallah :nazar:

gıııı nlglpd bana özelden iki arkadaş yazmış senin vucudunun resimlerini gösterebilirmiyim :23: örnek olması açısından istek gönderecekler san güvenilirler ekle okey :16:

Yaşlı değiliiiiim :20: gencim ben genççç:8::32::62::66::118::122:

bana da abla diyor kız ne var yaşlıyız kabul et :6: resimlerini gördün mü hasonun ne güzel biri bayıldım hele yüzü maşallah :nazar:

gıııı nlglpd bana özelden iki arkadaş yazmış senin vucudunun resimlerini gösterebilirmiyim :23: örnek olması açısından istek gönderecekler sana güvenilirler ekle okey :16:

Artık yüzgörümlülüğü isterem:12:

İtinayla yemek yedirilirrrr :32: :8:

Gerçekten ben de bugün birkez daha şuna karar verdim.İyi ki kendisine ameliyatımı olmuşum.İyi ki hayat yolum doktorumla kesişmiş.İyi ki bu ameliyaları olmuşum,iyi ki,iyi ki,iyi ki....İsteyen herkesin bu yolda allah yanında olsun.Bizleri bu kadar mutlu eden doktorumuza da allah hep güzel ve başarılı operasyonlar nasip etsin.Emekleri çok büyük hepimizde.İnşallah prof luğunu görmeyi de nasip etsin.Başka ne dyelim:34:

:)))) sende hakikat iyi ki kesişmiş zira öncesi halini görünce aynen şöyle oluyor gözlerim:53::53::53:

ben çok iyi ki diyemem zaten fiziğim 10.numara ufak dokunuşlar yetti bana :1::1: Parasını ödedik tabi emeği olacak :1::1:

Şaka tabi aynen yazdıklarına katılıyorum :34: bende iyi ki karşılaşmışım diye biliyorum.

:)))) sende hakikat iyi ki kesişmiş zira öncesi halini görünce aynen şöyle oluyor gözlerim:53::53::53:

ben çok iyi ki diyemem zaten fiziğim 10.numara ufak dokunuşlar yetti bana :1::1: Parasını ödedik tabi emeği olacak :1::1:

Şaka tabi aynen yazdıklarına katılıyorum :34: bende iyi ki karşılaşmışım diye biliyorum.

Vallaha ödeye ödeye bitiremedik:23: Hatta bugün içimden geldi gene ödedim.Alışkanlık oldu sanırsam :23:

Ben hep diyorum kendime daha cok basindayim.

Ilk önce kilolarimi verip (daha verilicek kilolarim var), sonrada gereken ameliyatlarimi olucam ve sanki 2. defa yeniden dogmus olucam.

:)))

Allah benim gibi yol yürüyenlerin yardimcisi olsunnnn :))

Ben hep diyorum kendime daha cok basindayim.

Ilk önce kilolarimi verip (daha verilicek kilolarim var), sonrada gereken ameliyatlarimi olucam ve sanki 2. defa yeniden dogmus olucam.

:)))

Allah benim gibi yol yürüyenlerin yardimcisi olsunnnn :))

İnşallah tatlım.Sen artık bu yola baş koymuşsun ve azimle devam ediyorsun.Hayırlısı olsun herşey inşallah.

Back
X