Evet istanbuldayım.Kısmet neden olmasın tanışabiliriz tabiki.Cumartesi gelseydin topluluğu görmüş olacaktın.Sen 27 sinde geliyorsun.Bizlerde kısmetse 26 sında toplanıyoruz.Sen bilgilendirirsin artık.Gelişini ne zaman görüşeğini müsaitsem gelirim.
Evet malesef öyleymis 26sinda toplaniyormussunuz. Benim sansim iste. Insallah tabi haber vermeye calisirm kesinlikle.
Valla süpersin canım yaa ne güzel moral olmuştur tavşanımıza:)))Bende yavaş yavaş biraz heyecanlanmaya başladım daha doğrusu annem felaket tellalı gibi yok ölürsen yok narkozu nasıl kaldırıcan yok uyanamazsan içimi kararttı vallaEveeet 2 gündür gönüllü hemşirelik yapıyorum arkadaşlar.Dün rabbitimiz ameliyatını oldu.Tam karın germe olmuştu 1 ay önce.İzleri innncecik mükemmel olmuş inanın.Sanki doktor dikiş atmamışta nefis incecik dövme yapmış gibiydi.Rabbitimiz çok şanslı derisi de çabuk iyileşen bir yapıda olduğu için maşallahMemeler harikaydı top top bana bakıyorlardı Bacak germe de oldu ama tam korse olduğu için oralarını göremedim.Dün ameliyathaneye kadar indirdim tavşanımı.El sallayarak gönderdim.Annesi memleketinden ve uzaktan gelmiş.Yanlız bırakamadım saat 2 de girdi dün ameliyatına 8 de odasına çıkarıldı.Bende 4 e kadar annesini bırakmadım daha sonra bir işim vardı halledip tekrar gittim ama daha çıkmamıştı saat 6 da.Akşam için programım olduğundan dün akşam ameliyattan çıkışını göremedim.Bugün 11-12 gibi gittim yanına tekrardan ve akşam 6 ya kadar yanındaydım:) arada anneciği ile optimum dan rabbitimize önden fermuarlı bir eşofman üstü almaya gittik.Bir beden bol aldık çünkü memeleri çok acıdığından doktor takamamış sütyenini.En azından bol bir üst olursa değmez dedik göğüslerine daha rahat eder.
Bu arada biz yokken o da uyumuş biraz.Öğlen yemeğini akşam yemeğini de ben yedirdim canım tavşanıma.Çok zevkliydisanırım 22 yıl sonra oğlumdan başka birisine yemek yedirdim:) saat 6 olunca yanlarından ayrıldım biraz ağrısı vardı göğsünde kas altı silikon konulduğundan ağrı daha çok oluyormuş.İnanın hep meme küçültme daha zordur diye düşünürdüm ama 2 kuzenim de meme büyütme oldular tavşanımız da aynen meme büyütme,hiç bu kadar ağrılı olacağını düşünemezdim.Sonuçta kesilip çıkarılan dokular daha fazla acı verir diye düşünürdüm.Tam tersi oluyormuş bunu kendimden de yaşayarak ve kıyaslayarak gördüm.Meme küçültme de narkozdan ayılırken ve sonrası 2 saat sadece yanma gibi bir acı olmuştu.Ama 2 saatte geçivermişti.Hatta demiştimki allah allaah bu kadarmı yani acısı
Bu arada 2 ünite kan verildi tavşanıma.Diğer ameliyatını da 1 ay önce olduğu için anemi si de olduğundan doktor 2 ünite verilmesini uygun gördü.Zaten kan verildikten sonra daha da iyi oldu diyebilirim.İnşallah yarın daha iyi olacak güzel tavşanım
Fleur arkadaşımız da doktorumuza meme büyütme oldu.Aslında kendisi ile pek yazışmamışız ama bu topiğe yazmıştı birkaç kere ordan biliyorum.Tesadüf onun da ameliyatı vardı bu sabah.Sabah olmuş ameliyatını 1 saat sürmüş.Çok çekinerek gittim odasına.Kapıyı bile çalıp çalmamakta tereddüt ettim.Ama sonunda çalıp girdim içeriye.Tabii haliyle tanımadıkları için bakakaldı yüzüme sevgili fleur:) ben dedim forumdan k.k den nldglpnassı tanıştırmışım ama kendimi?
Çok şaşırdı ve memnun oldu.Çok sevecen ve pozitif bir arkadaştı bayağı muhabbet ettik annesi kendisi ve yakın bir arkadaşıyla.Arkadaşı da karın germe istiyormuş hatta annesi de sanırım meme büyütme düşünüyormus.Canlı kanlı örnek olaraktan kendi memnuniyetimi de alıntılayıp biraz show yaptım onlara da
Benim için çok keyifliydi dün ve bugün:) İnşallah burcu cuğum ve meltem ciğim de hayırlısı ile ameliyatlarını olduklarında güzel haberlerini veririz buradan.Şimdilik benden haberler bu kadar.Hepiniz sevgiyle ve güzel günlerle kalın tatlı bayanlar
Valla süpersin canım yaa ne güzel moral olmuştur tavşanımıza:)))Bende yavaş yavaş biraz heyecanlanmaya başladım daha doğrusu annem felaket tellalı gibi yok ölürsen yok narkozu nasıl kaldırıcan yok uyanamazsan içimi kararttı vallaAma yine de dönmek yok bu yoldan inşallah hayırlısıyla atlatıcam.Bu arada bende bekliyorum ziyaretime ona göre tanışalım inşallah yüzyüze...
Anne işte ne yapsın kadıncağız korkuyor doğal olarak.Allah göstermesin sağlık açısından ameliyat olsan tam tersini yapardı.Narkoz nedirki uyuyup uyanıcan her şey bitmiş olacak korkma vs.vs. uzayıııp gider bu cümleler.Bu ameliyat ona göre keyfi tabii.Gerek görmüyor.Evlat içinde aynı şeyler geçerli.Annen estetik olmak istese belki sende aynı duyguları yaşayacaksın.Çok iyi anlıyorum anneni canım.
Ameliyatın bu ayın 28 pazartesi miydi?
Valla süpersin canım yaa ne güzel moral olmuştur tavşanımıza:)))Bende yavaş yavaş biraz heyecanlanmaya başladım daha doğrusu annem felaket tellalı gibi yok ölürsen yok narkozu nasıl kaldırıcan yok uyanamazsan içimi kararttı vallaAma yine de dönmek yok bu yoldan inşallah hayırlısıyla atlatıcam.Bu arada bende bekliyorum ziyaretime ona göre tanışalım inşallah yüzyüze...
selam meltem heyecan son noktada artık gerı sayım basladı bende :))) walla aynı ya annem bnmde basladıişte dertsız basına dert aldın ya bısı olursa ooooo cok uzun 4-5 saat ameelıyat ws.ws.. zaten zayıfladın bak mınıldı goguslerın gerek kalmadı gıbı bısuru seyler sayıyo ama yooookkkk donmekkkkk:))))) bugun gıtmıs banaa pıjama almıs((((((cnm ya. ııı dusunelım ııı olsun zaten iiide olacak:))))
kızlarrrrrrrrrr 26'sında gelıosunuz dımı bana.toplanıpta dedıkodulara dalıp benı unutmayın heeee:)))))
kızlarrrrrrrrrr 26'sında gelıosunuz dımı bana.toplanıpta dedıkodulara dalıp benı unutmayın heeee:)))))
Topluca ziyarete geleceğiz merak etmededikodu bol bizim toplantılarda iyileş katılırsın birine mutlaka
Sen ayıldıkdan kendine geldikten sonra geleceğiz merak etme
yarımda cıksam 1-2 saatte kendıme gelsem aksamustu heralde tam kendıme gelmıs olurum 5 gıbı.zaten sızınde topalntı anca bıter gelırsınız bana :))))
hadi bakalım bu sefer tanışınizler sivri sinek ıssırır kaşırız çok minik bi iz ben hiç rahatsız olmuyorum bilmeyen anlamaz çok dikkatli bakıldığında minik sivilce gibi inşallah anlatabilmişimdir zira en az iz bırakan müdahale
mERHABA şimdi burda oldugunu gordum de hemen yazayım dedım. ÖZEL MSJ YAZAMADIM NEDEN ANLAMADIMlzerli lipolizi hangi doktora olduğunu ve sonucun nasıl oldugunu anlatırmısın lutfen bana 1hafta sonra olmayı dusunuyorum. Ali Mezdeg ve çoşkunlevent arasında kaldım
selam meltem heyecan son noktada artık gerı sayım basladı bende :))) walla aynı ya annem bnmde basladıişte dertsız basına dert aldın ya bısı olursa ooooo cok uzun 4-5 saat ameelıyat ws.ws.. zaten zayıfladın bak mınıldı goguslerın gerek kalmadı gıbı bısuru seyler sayıyo ama yooookkkk donmekkkkk:))))) bugun gıtmıs banaa pıjama almıs((((((cnm ya. ııı dusunelım ııı olsun zaten iiide olacak:))))
Kızlar Ercan Bey bana sabah 7'de hastanede ol 8.30'da da ben gelirim dedi.Hemen alıyor mu ameliyata gelince?Acaba kaç gibi ameliyata girmiş olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?