Bir ay kalmış hadi hayırlısı.Evet Ercan Bey işinin ehli.Küçük dev adam ,emin ellerdesiniz.Korse çok sıkmıyor ve rahatsız etmiyor insanı.Çok sıcaklarda nasıl olur bilmem.Ben haziran başında takıyordum.Klima varsa pek etkileyeceğini sanmıyorum dışarı çıkmadıktan sonra.Güven veriyor insana çıkartınca kendinizi emniyette hissetmiyorsunuz.Bu yüzden çok zorlanmazsın diye düşünüyorum
Benimım değmez dedin bakalım göricez Sanırım senin ameliyat günün Ercan Fanların toplantı gününe dönüşecek gibi gözüküyor.Öpüyorum seni.
Allah gönlüne göre versin canım.Resimler öncesi ve sonrası olsun ama arada ki fark anlaşılsın.Çok merak ediyorum senin şu şikayet ettiğin göbişini ?
Bnetoprak bende seni cok merak ediyorum asil ne yalan soyleyeyim birde ada222 yi:)))
Yok mudur birbirimize fotolari gondermemizin imkani?:)
Bnetoprak bende seni cok merak ediyorum asil ne yalan soyleyeyim birde ada222 yi:)))
Yok mudur birbirimize fotolari gondermemizin imkani?:)
dididi göbegimle tanIsmadInmI canIm? :)) Gecenlerde sen görmedin demekki, bekle koyacagIm gene, biraz tembellikten koyamadIm....
Bizde senin önce ve sonraki halini merak ediyoruz tabiki:))Sen simdi hastanedede güzel pozlar vereceksin, simdiden basla calIsmalara
Kısmet 14 temmuza var daha.Gelirsem yüzümü gösterir yüz görümlülüğü alırım amaŞaka bir yana 14 temmuz saat kaçta ameliyatın?
dididi göbegimle tanIsmadInmI canIm? :)) Gecenlerde sen görmedin demekki, bekle koyacagIm gene, biraz tembellikten koyamadIm....
Bizde senin önce ve sonraki halini merak ediyoruz tabiki:))Sen simdi hastanedede güzel pozlar vereceksin, simdiden basla calIsmalara
Ben de mi tum gelenlerden yuz gorumlulugu pardon gobek gorumlulugu mu alsam acaba?:)
Sabah 7 de hastanede ol dedi Ercan Bey.
Hadi hayırlısı sabah ilk ameliyat senin demek.Refakatçın var dimi yapabileceğimiz bir şey olursa
Tatlım benim sen hadi operasyon olacaksın seviniyorsun da bize ne oluyor anlamadım:)) biz sanki senden daha çok sevindirik olduk:) sanırım herkes birbirini görmek istiyor.Özlem had safhada galiba.
Bugün desendesen beni aradı konuştuk.Dididi cim de aradıNe güzel dostluklar oldu bize:13:
Jelesec immmmm sen bir taneeee
Aynen çok güzel dostluklar oldu:13: zaten kalbi iyi olmayanın işi yok aramızda anında yok sayarızbana da çok gaz veriyorsunuz ,ogltkne...sen.. serap ve diğer arkadaşlar eşim sen çok havalandın diyor forumda alıyon gazı melek, iyi insan güzel kalpli...havandan geçilmiyor artık diye söyleniyor
hep dost kalalım
Unutmadan senin sazanlık yaptığın...profile bak bi ne olmuş
hahahahaha geçici hesap pasiffffff) sazanımdır sazan,gözünden kaçmaz jelesec imin hiç bir şey aman
Bu gecelik bu kadar.Buraya uğramadan gidemedim.Sanki sığınak gibi kendi yuvam gibi geliyor bu topik bana.Teşekkür ederim Bentoprak cım sana bunu sağladığın için.Herkese güzel yarınlara uyanmak ümidi ile...
Sizi gidi gidi meraklılarr ne yazdım diye hooop buraya))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?