• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Selam kızlar...Yavaş yavaş iyileşiyorum ama doktorun taktığı bu sütyen bana hiç rahat gelmiyor sizin nasıldı?Ercan Bey bana bu sütyene benzer sütyen alıp değişimli kullanabilirsin dedi bende aldım bir tane kendi aldığım daha rahat ama içime sinmiyor acaba doktorun ki daha mı iyidir diye.Yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim gidince sorarım artık.Bir de bu dikiş alma işi acıyor mu?Uçlar çok hassas çünkü...

Selam kızlar...Yavaş yavaş iyileşiyorum ama doktorun taktığı bu sütyen bana hiç rahat gelmiyor sizin nasıldı?Ercan Bey bana bu sütyene benzer sütyen alıp değişimli kullanabilirsin dedi bende aldım bir tane kendi aldığım daha rahat ama içime sinmiyor acaba doktorun ki daha mı iyidir diye.Yarın dikişlerimi aldırmaya gideceğim gidince sorarım artık.Bir de bu dikiş alma işi acıyor mu?Uçlar çok hassas çünkü...

ameliyat sonrası takılan sütyenler var yada sporcu sütyeni onlara bak istersen meltem , ben doktorun taktığını hep kullandım :34: dikişler alınırken acı yok ama ben sıkıntı yapmıştım kendime:34: bugün beste,lina ve nlglpd hastanede buluşacaklar kaçırmışsın günü

Son düzenleme:

selam meltemcım :)) ıyılesmene sewındım.ben p.tesı aldırdım dıkıslerımı hıv acımadı anlamıosun bıle tık tık ıplerı kesıo cekıo ben ızledım ızlemesı bıle zewklı :)) hatta bı ara ercan bey ben kesım sen cek dedıde cesarey edemedım yanı anla okadar keyıflı:)) sutyene gelınce bende bı sıkıntı olmadı zaten lıkralı penye bı sutyen neresı sıktıkı acaba senı?? ben sımdılık cok rahatım bunla.sonra bıle dewam edebılırım yanı:) pek bı gevsek rahat :)) sen dıkısler ıcın gıttıgınde sole belkı baska takar yada tavsıye eder cnm:))

burcu gittiğin gün bana özelden yazarsan bende sıksık gidiyorum belki aynı ana denk gelir :) özelden bir arkadaşla yazıyoruz mesela onunla denk gelmişiz hastanede ama tanımadığımız için bilemedik belki seninlede karşılaşmışızdır

aaaa doru ben mesela bı dahakıne salı yada cars. gıdıcem ama saatıbellı degıl yazarım sana ozelden :)

Herkese merhalar,
benimde yarın alınıyor dikişler.. Sehir dışındayım. doktorum almayacak yani..
Meltem, sütyenim gayet rahat. doktor bey sütyeni giydirdiği zaman markasına baktık birde siyahını aldım. internetten aldım..
38 b cup seninde sanırım. sırt bedenin belkide 40 tır.
eğer çok sıkıyorsa rahatsız oluyorsan dar demektir..
tabi en doğrusunu doktor bey biliyor..
senin ameliyatın benden önce değil miydi?
neden yarın alınıyor.acaba bende mi bir kaç gün daha bırakayım

ameliyat sonrası takılan sütyenler var yada sporcu sütyeni onlara bak istersen meltem , ben doktorun taktığını hep kullandım :34: dikişler alınırken acı yok ama ben sıkıntı yapmıştım kendime:34: bugün beste,lina ve nlglpd hastanede buluşacaklar kaçırmışsın günü

Vaaav gizli gizli buluşuyorlar :34: sen niye gitmiyon şekerim kambersiz düğün olmazmış sensizde o toplantının keyfi :50:

selam meltemcım :)) ıyılesmene sewındım.ben p.tesı aldırdım dıkıslerımı hıv acımadı anlamıosun bıle tık tık ıplerı kesıo cekıo ben ızledım ızlemesı bıle zewklı :)) hatta bı ara ercan bey ben kesım sen cek dedıde cesarey edemedım yanı anla okadar keyıflı:)) sutyene gelınce bende bı sıkıntı olmadı zaten lıkralı penye bı sutyen neresı sıktıkı acaba senı?? ben sımdılık cok rahatım bunla.sonra bıle dewam edebılırım yanı:) pek bı gevsek rahat :)) sen dıkısler ıcın gıttıgınde sole belkı baska takar yada tavsıye eder cnm:))

Dikiş aldırmayı bu kadar keyifli hale getirmene bayıldım :nazar: Seni gerçekten tanımak isterdim :34:

Selam kızlar dikişleri aldırdım;) ya şu silikon bantlardan nasıl temin edebilirim istanbuldayken unuttuk almayı varmı bileniniz?

sel-tek diye bir siteden buldum fiyatı 85 lira kızlar siz kaç paraya almıştınız?

ben hastanenin oradaki eczaneden aldım heryerde yok diye biliyorum tanesi 18 liraydı sanırım aklımda öyle kalmış 6 günde değiştiriyordum banyo yaptıktan sonra fön makinasıyla kurutuyordum dr bey söylemiştir zaten sanada

Ben bu adresi giriyorum ama çıkmıyor bugün bir de eczanenin birine sorayım diyorum belki getirtirler...Hay aklıma yaa alsana hastanenin altındaki eczaneden...

Meltemcim merhaba.Ataşehir Flora eczanesi diye gir netten.İletişim bilgileri var bantları gönderiyorlar kargo ile.

Meltemcim merhaba.Ataşehir Flora eczanesi diye gir netten.İletişim bilgileri var bantları gönderiyorlar kargo ile.

Çok sağol canım hastaneyi aramıştım onlar yönlendirdiler bende ücretini yolladım gönderecekler 5 adet.Böylece bu işte başarıyla tamamlandı:)))
Bu arada Ercan Bey'le cumartesi görüştüm senin burnunla karnını da yapalım süper olur valla dedi bir de yapılmış burunlar gösterdi yine aklımı çeldi valla:)Hatta eşiminde nefes almasında problem var ona da seninkini de yapalım dedi.Hatta tomografi istedi eşimden.Valla bu gidişle biz bütün parayı Ercan Bey'e gömücez:)))

Çok sağol canım hastaneyi aramıştım onlar yönlendirdiler bende ücretini yolladım gönderecekler 5 adet.Böylece bu işte başarıyla tamamlandı:)))
Bu arada Ercan Bey'le cumartesi görüştüm senin burnunla karnını da yapalım süper olur valla dedi bir de yapılmış burunlar gösterdi yine aklımı çeldi valla:)Hatta eşiminde nefes almasında problem var ona da seninkini de yapalım dedi.Hatta tomografi istedi eşimden.Valla bu gidişle biz bütün parayı Ercan Bey'e gömücez:)))

ercan bey benim de karnıma taktı :D illede yaapalım diyor hatta burnuma da dedi :D bi kere aşılandık devamı gelir gibi....
bu arada bişi sorcam ya benim bu dikişler acaip kaşınıyor. böle hatır hatır kaşıyasım var. bu hep böle mi gitcek.... :18::18:

Back
X