Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Burcu cuğum maşallah sana Demekki bu konuda gerçekten şanslısın İzlerin tabii ki incecik olacak.Kim dikti onları

insallah saglikla sihhatle atlatirsiniz.hepimiz icin oyle olur umarim

Meltem ve Burcu nasılsınız kızlar ? oh izler incecik ve hafif sevindim adına Burcucum darısı benim karnımın başına

Son düzenleme:
arkadaslar islem yaptirmis olan bayanlarin fotograflarini gormek istiyorum ama goremiyorum.bana yardimci olursaniz coook sevinirim
tesekkurler

Valla doktora tekrar gönder demeye utanıyorum.İnan adam 3 sefer gönderdi meil yolu ile.Ben teknoloji özürlü olarak her defasında silmeyi becererek büyük başarı sağladım.Elimde siyah beyaz çıktı var oda buraya yüklenmez.Çok üzgünüm.

Son düzenleme:
Meltem ve Burcu nasılsınız kızlar ? oh izler incecik ve hafif sevindim adına Burcucum darısı benim karnımın başına

selam jelesec cıgım. Walla bu karın amelıyatı bır mucıze amelıyat:) ben amelıyatın ustune bıde 3-4 kılo werdım suan 58-59 kg oldum.walla kendımı tanıyamıorum ama gorenler dahada az gıbısın dıolar.walla 42- 44 bedenden suan 36-38 gıyıyorum.mutluluktan ucuyorum.olmak ısteyenlere şiddetle tavsıye edıorum.hıc beklemeyın.

Vallahi mucize tebrikler Burcu cum senin o pozitifliğin sayesinde yenemeyeceğin ve başaramayacağın hiç bir şey yoktur emin ol.Çok sevindim senin adına Meltem ne yaptı acaba?

Merhaba canım bende iyiyim benimde izler baya düzeldi ama iki göğsümün altında yara olmuş yerler vardı Ercan Bey krem verdi hatta kuruyup iyileşsin diye o yaralar kurudu kabuk bağladı bir tek o kabuklar kaldı...Ama fark gerçekten ortada şu an göğüslerimden çok memnunum.Sadece karnım gözüme batmaya başladı onu da yaptırıcam ama önce bir çocuk daha olsun istiyorum.Hatta dün gece artık düşünsem mi acaba dedim:)Göğüslerim bozulmaz inşallah bir hamilelik daha geçirince.Ercan Bey bozulmaz ama istersen bir rötuş yaparız o da keyfe keder dedi.Bilmem ne yapsam bir yanım çocuk istiyor diğer yanımsa çok zor ya boşver diyor

Burcucan ne güzel yazmış sın bana iyi geldi bak bu mucize oh maşallah darısı başıma

Meltemcim memnun olman ne güzel darısı olmak isteyenlerin başına.Çocuk yap karını sonra halledersin arkadaşım

merhaba meltemcım ıyı olmana cok sewındım:))) ewet ercan bey bana bastan demıstı goguslerı yaparız ama bu seferde karnın cok gozune batar gel onuda yapalım dıe.bende soz dınledım ve gercektende cok ıyı bı iş yaptıgımı dusunuorum.1 ayda hayatım degısıverdı resmen.artık gonul rahatlıgıyla alıswerıs yapıorum neyı begenırsem alabılmek ve ıcıne gırmek gııbı bısey hayattakı en guzel hıslerden bırıymıs:)))) ıyıkı 2sını bırden bır seferde olmusum cok sukur dıyorum:))sende 2.den sonra 1 sene bekleyıp hemen olabılırsın.ımkanı ve korkusu olmayıpta bu amelıyatı olmayanın aklından şüphe ederım.bosyere bunca sene göbeklı memelı gezmısım:)

Senin adına çok sevindim süpersin.Ameliyata girdiğinde kaç kilo idin 42-44 şimde 36-38 maşallah maşallah

Senin adına çok sevindim süpersin.Ameliyata girdiğinde kaç kilo idin 42-44 şimde 36-38 maşallah maşallah

merhaba bentoprak hanım:) sole solııımm ben amelıyet olmadan once ercan beye gıttıgımde 73-74 kılo ıdım .bana dedıkı bıraz kılo wer sana karıngermede yapalım dedı weremezsen yapmayız sonraya kalır dedı.cunku ne kadar cok werırsen okadar sarkar daha ııı sonuc alırız dedı.bende sıktım dısımı 2 ayda 67 ye dustum ve amelıyatımı oldum amelıyattan hemen sonra aynı haftada tartıldıgımda 63.5 gosterıodu.sonrada amelıyatın ustunden 1,5-2 ay gecmek uzere 4 kılo daha werdım:))) kısacası buu:)))) aslında spora baslayayım 2-3 kg daha werdımmıydı super olacak.spora ne zaman baslarım bu arada:)

Süpersin sen süpersinn

Maşallah canım senin adına sevindim.Genç olunca kilo vermek daha kolay.Çok şükür kilo problemi yaşamadım hiç.Hatta almak için bir dönem uğraşmıştım.Şimdi almamaya çalışıyorum.Menepoz döneminde istesende istemesende en az 6 kg alıyormuş insan.Anlayacağın almak için boşa çabalamışım.
Ameliyat sonrası zaten hafif yürüyüşler egzersizler yapılıyor.İki ay sonra ağır olmamak kaydı ile spora başlanıyor.Aslında vücudun neyi yapıp neyi yapmamanı sana söylüyor.Kimi 15 dk yürür yorulur sonrası zorlanır,kimi yarım saat sonra zorlanır.Zorlandığında bırak diyor sende devam etmiyorsun tüm olay bu.

selam kızlar herkes iyi mi

burcucum senin sürecinin böyle iyi gitmesi benim karın germe ameliyatı öncesi bana büyük motive oldu sağol

ayyyy ne güzelll imrendim sana... ben ameliyat sonrası verenlerden olamadım alanlardan oldum malesef... şimdi diyete başladım. umarım işe yarar.

herkese selamlar nasılsınız kızlar

beklenen büyük günün tarihini almış bulunmaktayım tüm k.k.ya duyurulur 13.nisan karın germe ameliyatım var.Heyecan yok korku yok doktorun yaptığı işleri bilip görünce daha bi rahat oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…