• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Efelin sakıcası yoksa bir resim koyarmısın öncesi ve sonrası buraya koymak istemesen e maillede yollayabilirsin gerçekten seni şaşkınlıkla izliyorum mucize gibi şaka gibi ben hala operasyon öncesi giydiğim bir pantalonu denemedim şimdi çok merak ettim kalkıp deniyorum bakalım olacak mı benim evde yatılı yardımcım var annemde geldi 9 gün 1 de eşim el bebek gül bebek bakıldım buna rağmen iyileşme sürecimin senin anlattığınla hiç alakası yok

bestecim; efelin arkadaşın ki şaşılacak durum ben karın germe topiğini 700 sayfasını hatim etmiş biri olarak söylüyorum süreç senin ve diğer arkadaşların yaşadığı gibi ilerlemiş hep:34: efelin arkadaş resim koyarsa bende görmüş olurum ben 2.ayrı doktora lipo oldum 2.ay en az şiş gezdim...bilemiyorum bünye farklı tabi

Valla bende hiç görmedim duymadım kalktım kotumu denedim 2 kg vermiş ve 4 cm daha încelmiş olmama rağmen cık olmadı dügme zorla birleşti hemen çıkardım gözünü seveyim eşofmanımın yapıştım direk ben zaten arkadaşın yaptım dediklerini bırak yapmayı yapayım mı bile diye soramam dr un kalbine iner herhalde
bestecim; efelin arkadaşın ki şaşılacak durum ben karın germe topiğini 700 sayfasını hatim etmiş biri olarak söylüyorum süreç senin ve diğer arkadaşların yaşadığı gibi ilerlemiş hep:34: efelin arkadaş resim koyarsa bende görmüş olurum ben 2.ayrı doktora lipo oldum 2.ay en az şiş gezdim...bilemiyorum bünye farklı tabi

Hiç ayıp olmaz içinize sinene kadar herşeyi sorun dr bey hiç bıkmadan cevaplıyor hasta dialogu 10 üzerînden 10 tek geçerim ama bu aralar yok izinde söylemiştir sizede kasım 3 gibi ben gidecegim olmazsa 5 inde aklınızda olsun o tarihlerde tekrar gitmek isterseniz bana yaptığı işlemide görmüş olursunuz

süper olur siz randevunuzu aldıktan sonra bilgi verirseniz bende hemen sonrasına alırım olur mu?Çok teşekkürler

bir de ben hiç iz göremedim resimlerde.ne kadar zamanda geiyor acaba izler.Anlayacağınız ameliyat olana kadar daha çok ağrıtacağım başınızı :-(

Rica ederim haber veririm tabiki 2 sinde alacagım randevu belki jelesecde gelir :) burdaki arkadaşların çogu tanıştı dışarda bende jelesec nldglp Bentoprak ve lemontreyle tanıştım hastanede ziyaretime geldiler saolsunlar lemontre de benden 1 gün önce operasyon oldu sabah hastaneye gittim onunla sohbet ettik sonra operasyona girdim çok iyi durumdaydı ve çok cesaret aldım o yüzden bende seve seve örnek olurum
süper olur siz randevunuzu aldıktan sonra bilgi verirseniz bende hemen sonrasına alırım olur mu?Çok teşekkürler

Valla bende hiç görmedim duymadım kalktım kotumu denedim 2 kg vermiş ve 4 cm daha încelmiş olmama rağmen cık olmadı dügme zorla birleşti hemen çıkardım gözünü seveyim eşofmanımın yapıştım direk ben zaten arkadaşın yaptım dediklerini bırak yapmayı yapayım mı bile diye soramam dr un kalbine iner herhalde

ooooo 4.cm gitmiş maşallah bi künefe bakar 4.cm ısmarlarım:1:

bir de ben hiç iz göremedim resimlerde.ne kadar zamanda geiyor acaba izler.Anlayacağınız ameliyat olana kadar daha çok ağrıtacağım başınızı :-(

hadi bakalım bu sefer tanışın:29:izler sivri sinek ıssırır kaşırız çok minik bi iz ben hiç rahatsız olmuyorum bilmeyen anlamaz çok dikkatli bakıldığında minik sivilce gibi inşallah anlatabilmişimdir :34: zira en az iz bırakan müdahale

Son düzenleme:
Valla canım ben o künefeyi sen operasyondan çıkınca odanda kurulup yemeyi planlıyorum :1: önceki planım ise seni künefe kazanına atmak :33: istediğin kadar ugraş hiç canım çekmiyor :19:

sizlerden korkulur benim hastane odama lahmacun da sokarsınız siz:51: incecik oldun ya kıskanıyorum benim göbek kocaman:ssz:

canimsin toprakcim, tobigime gelsenize diye yazmisisin arastirdim sanirim buraya davet etin ve bende geldim:)

istersen kisaca anlatayim neler yasadim.
Sevgili arkadaslarim ben hic neten felan arastirmadim direk doktora gittim hic tanimiyordum amaliyat gunu aldim sagolsun onun istegi uzerinede goz kapaklarimin derisi alisindi, bel inceltme sirt yan karin mide lipo oldum ve fazla derilerim alindi, gobek deligim yenilendi simdi dahada guzel oldu. ben memunum. ben sonuclari 1. haftada almistim incelme olayini. 3 haftada 1 beden incelmistim. simdi bir bucuk ayligim sisligim cogaldi cunki onceden izmirdeydim ve gun asiri odem makinasina soikuyordu benim doktorum fiyat icindeydi. hollandaya gelince hareketsiz kaldim ve sistim. sistim ama halla incelmeye devam ediyorum. gorenler 16 kilo vermis olabilecegimi soyluyolar. bende degsiklik mutis oldu. gozlerimde oyle. genclestim ve kendimi daha cok begeniyorum. eskiden aynalara bakmazdim su anda aynayla baristim. ben izmirde Ebru durmusun hastasiyim. en kisa zamanda Allah kismet ederse eger yuz gerdirme gidik amaliyati olmaya gidecegim birde bacak. sanirim bu estetige baslayinca aliskanlik oluyor simdilik bukadar diyorum ama:) kirpik ve kas ekimide istiyorum..

Hoş geldin canım,teşekkürler.Sadece göz kapakların alınmış.Şilik ne kadar sürdü.Ne kadar bantlı kaldın.Ağrı vs. oldumu.Eee yakında bu ameliyatı olacağım için sorularım çok mazur gör.
Birde öncesi ve sonrası resmini görmek isterim.Çok merak ettim.

Son düzenleme:
hani ben 3,5 kilo alınması az mı acaba diye düşünüyordum ya artık hiç düşünmüyorum.Bir arkadaştan 6,5 litre alınmış 3 hafta olmasına rağmen günlük hayata başlayamamış.

hani ben 3,5 kilo alınması az mı acaba diye düşünüyordum ya artık hiç düşünmüyorum.Bir arkadaştan 6,5 litre alınmış 3 hafta olmasına rağmen günlük hayata başlayamamış.

Bencede düşünme.Vücut oranına göre alınır yağlar.Herkese göre değişir çünkü.Arkadaşından fazlamı alınmış yoksa alınması gereken yağ oranımı alınmış.Fazla alınmışsa toparlanma zor olur tabiki.

Bencede düşünme.Vücut oranına göre alınır yağlar.Herkese göre değişir çünkü.Arkadaşından fazlamı alınmış yoksa alınması gereken yağ oranımı alınmış.Fazla alınmışsa toparlanma zor olur tabiki.

Arkadaş burada ki biri canım.Sevim08 görürsün belki buralarda.Onun ameliyat olduğu yerle görüşmüştüm 6 litre alınır demişlerdi ve fiyat piyasaya göre çok iyiydi.Neredeyse bende orada olacaktım ameliyatımı.Allah korudu. Alınması gereken yağ oranı Ercan beyin dediği kadarıyla %5 ama bazı yerler %8,4 de alabiliyor.Ondan 8,4 oranında alınmış ve 3 hafta olmasına rağmen kötü durumda.Ercan beye sormuştum ben bu durumu, %8,4 gibi bir rakamın çok yüksek olduğunu söylemişti.Ben Ercan beyle bir kez daha görüşeceğim o zaman daha fazlasının alınıp alınamayacağını da soracaktım şu an vazgeçmiş durumdayım.

Arkadaş burada ki biri canım.Sevim08 görürsün belki buralarda.Onun ameliyat olduğu yerle görüşmüştüm 6 litre alınır demişlerdi ve fiyat piyasaya göre çok iyiydi.Neredeyse bende orada olacaktım ameliyatımı.Allah korudu. Alınması gereken yağ oranı Ercan beyin dediği kadarıyla %5 ama bazı yerler %8,4 de alabiliyor.Ondan 8,4 oranında alınmış ve 3 hafta olmasına rağmen kötü durumda.Ercan beye sormuştum ben bu durumu, %8,4 gibi bir rakamın çok yüksek olduğunu söylemişti.Ben Ercan beyle bir kez daha görüşeceğim o zaman daha fazlasının alınıp alınamayacağını da soracaktım şu an vazgeçmiş durumdayım.

Neden oran üstü alıyorlar acaba.Risk olduğunu bildikleri halde doktorlar neden böyle bir şey yapar.Para için desem zaten bir ücret var ödenecek.Fazla yağ alınca fazla ödeme yapılmıyor.Şaka gibi insanların hayatı ile oynuyorlar resmen.Bir kaç ay öncede tv çıkmıştı bir bayan.Türkiyede medyatik çok ünlü bir doktora ameliyat olduğunu söylemişti.Oğlunu evlendiriyormuş düğün için kendini toparlamak istemişti belki hatırlarsınız.Kollarda ki o dikişler bacaklar vücudunu göstermedi tabi berbattı.Bu nasıl doktor kadını ne hale sokmuş göya güzelleştirecek.Ben bile daha güzel dikerdim.Kadıncağızı çok kötü ameliyat etmişlerdi.Allah iyilerle karşılaştırsın bunu bilir bunu söylerim.

Neden oran üstü alıyorlar acaba.Risk olduğunu bildikleri halde doktorlar neden böyle bir şey yapar.Para için desem zaten bir ücret var ödenecek.Fazla yağ alınca fazla ödeme yapılmıyor.Şaka gibi insanların hayatı ile oynuyorlar resmen.Bir kaç ay öncede tv çıkmıştı bir bayan.Türkiyede medyatik çok ünlü bir doktora ameliyat olduğunu söylemişti.Oğlunu evlendiriyormuş düğün için kendini toparlamak istemişti belki hatırlarsınız.Kollarda ki o dikişler bacaklar vücudunu göstermedi tabi berbattı.Bu nasıl doktor kadını ne hale sokmuş göya güzelleştirecek.Ben bile daha güzel dikerdim.Kadıncağızı çok kötü ameliyat etmişlerdi.Allah iyilerle karşılaştırsın bunu bilir bunu söylerim.

sağlığı riske atıyorlar ama sonuç güzel olabiliyor.Bu da onlar için bir artı oluyordur elbette.Dediğin gibi para için değil çünkü maliyet diğer yerlere göre çok uygun.Gerçi maliyetin uygun olması bence ameliyatı klinikte ya da uygun koşullara sahip olmayan hastanelerde yapmalarından kaynaklanıyor.Benim içim şu an gerçekten çok rahat.Emin ellerdeyim.

bende ilk ameliyat da sadece bacağımdan 4,5 kg alınmıştı ben onların yalancısıyım sizler gördünüz ikinci ameliyat öncesi bacak fotolarımı ve sonrasını yarı yarıya incelme vardı:nazar: ercan beyin uyguladığı farklı bir yöntem saf 3 litre yağ alınan bölgede çökme dalgalanma olmuyor en büyük artıları bence

sağlığı riske atıyorlar ama sonuç güzel olabiliyor.Bu da onlar için bir artı oluyordur elbette.Dediğin gibi para için değil çünkü maliyet diğer yerlere göre çok uygun.Gerçi maliyetin uygun olması bence ameliyatı klinikte ya da uygun koşullara sahip olmayan hastanelerde yapmalarından kaynaklanıyor.Benim içim şu an gerçekten çok rahat.Emin ellerdeyim.

kesinlikle sana katılıyorum klinik ortamı ve daha uygun fiyatlı hastaneler daha uygun fiyarlı oluyor... ben doktorlarla görüştüğüm zaman bazıları bu hastaneyi istersen şu fiyat diğer her koşuluyla dört dörtlük olan hastane şu fiyat diyen doktorlarda oldu...anestezi ekibi ameliyat hane yoğun bakım bunlar çok önemli benim düşüncem tabi bu

Son düzenleme:
bende ilk ameliyat da sadece bacağımdan 4,5 kg alınmıştı ben onların yalancısıyım sizler gördünüz ikinci ameliyat öncesi bacak fotolarımı ve sonrasını yarı yarıya incelme vardı:nazar: ercan beyin uyguladığı farklı bir yöntem saf 3 litre yağ alınan bölgede çökme dalgalanma olmuyor en büyük artıları bence

Ben görmedim fotograflarını :-)Bende görebilir miyim ?Lütfennnnn :-))))

Yağın fazla alınması çökme mi yapıyor jelesece

Back
X