• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

kesinlikle sana katılıyorum klinik ortamı ve daha uygun fiyatlı hastaneler daha uygun fiyarlı oluyor... ben doktorlarla görüştüğüm zaman bazıları bu hastaneyi istersen şu fiyat diğer her koşuluyla dört dörtlük olan hastane şu fiyat diyen doktorlarda oldu...anestezi ekibi ameliyat hane yoğun bakım bunlar çok önemli benim düşüncem tabi bu

Yakında doktorlar hastanelerin kataloglarını da yaparlar bu gidişle.Otelllerin ki gibi.2 yıldızlı,3 yıldızlı,5 yıldızlı gibi.Parana göre muamele.Yada sınırsız her şey dahil.Resimler falan hangisinde ameliyat olmak istersiniz diye sorarlarmış.

Nbr unıque? heyecan doruk da sanki:) Sen hiç merak etme.Bak eşim benim önümde canlı örnek.Resmen 1 beden küçüldü.Dediğim gibi herkes ne kadar kilo vermişsin diyor.Sen de aynısını olacaksın.Ama dediğim gibi 2 ay sabır:)

Nbr unıque? heyecan doruk da sanki:) Sen hiç merak etme.Bak eşim benim önümde canlı örnek.Resmen 1 beden küçüldü.Dediğim gibi herkes ne kadar kilo vermişsin diyor.Sen de aynısını olacaksın.Ama dediğim gibi 2 ay sabır:)

Ne yapsın korku heyecan bizde yaşamadık mı canım.Şimdi içinde fırtınalar esiyordur.Bir sürü cevapsız sorular.Aslında canlı örnek görebilse doktorun yaptığı gününü öne alır.Korkuları gider heyecan başlar.Ah ah esas güzel vücuda kavuştuğunda kendim için çok güzel bir şey yapmışım iyiki yapmışım diyecek bizler gibi inşallah.

Son düzenleme:

merhaba,

Heyecan dorukta,kafamda bir sürü soru var gerçekten zor bir süreç :-(Ama neyse ki Ercan beye çok güveniyorumBenim için doktor seçimi zor oldu.Şimdi bu derdim bitti çok şükür.Şimdiden diyete başladım 10 günde 1,5 kilo vermişim ameliyat öncesi 2 kilo daha vereceğim inşallah.Eşinizin belini ameliyat öncesi ve sonrası ölçtünüz mü?benim bildiğim 1 beden 5cm,eşiniz 5 cm mi inceldi?

merhaba,

Heyecan dorukta,kafamda bir sürü soru var gerçekten zor bir süreç :-(Ama neyse ki Ercan beye çok güveniyorumBenim için doktor seçimi zor oldu.Şimdi bu derdim bitti çok şükür.Şimdiden diyete başladım 10 günde 1,5 kilo vermişim ameliyat öncesi 2 kilo daha vereceğim inşallah.Eşinizin belini ameliyat öncesi ve sonrası ölçtünüz mü?benim bildiğim 1 beden 5cm,eşiniz 5 cm mi inceldi?

Zaten en zoru doktor seçimidir.Allah yardımcın olsun.İnşallah bizler gibi sürecini gelir paylaşırsın.Aklına takılan her şeyi açıp sorabilirsin çekinmeden Ercan beye.Müsait olmasa da sonrasında dönüyor mutlaka.Ben yaşamım boyunca böyle insan bir doktorla karşılaşmadım inan.

merhaba,

6.5 cm tam olarak;) göğüs kısmından 8 cm.Gömleklerini giydiğinde meme kısmı çok çıkardı tombul tombul.Şimdi dümdüz değil ama çok hafif normal bir çıkıntı halinde.

6.5 cm tam olarak;) göğüs kısmından 8 cm.Gömleklerini giydiğinde meme kısmı çok çıkardı tombul tombul.Şimdi dümdüz değil ama çok hafif normal bir çıkıntı halinde.

Eşim ameliyata girdiğinde 83 kiloydu şimdi 80 kilo fazla kilo vermedi zaten ihtiyacı da yok kilo vermeye.Boyu 1.83. Çok Kilo vermemesine rağmen bir beden küçülmesi ne kadar güzel di mi?

selam toprakcim ben ayin 4de izmire gidiyorum. bana sans dile. nelere dikat edeyim oneride bulun:)) cocuklar gibi seviniyorum..kurban bayramizniz kutlu olsun opuyorum byeee:nazar::72:

Hoş geldin canım,teşekkürler.Sadece göz kapakların alınmış.Şilik ne kadar sürdü.Ne kadar bantlı kaldın.Ağrı vs. oldumu.Eee yakında bu ameliyatı olacağım için sorularım çok mazur gör.
Birde öncesi ve sonrası resmini görmek isterim.Çok merak ettim.

Hos bulduk canimmmm, 5 hafta once goz torbalarim alindi ust kismi hic kimse anlamdi benim goz kapagini aldirdigimi ne annem ne babam ne yakin komsularim.. ben herkeze apantist amaliyati oluyorum ve oldum degim icin hemen hemen tum apartman geldielr fakat hic kimse anlamdi goz kapaklarimin amaliyatli oldgunu fakat herkez sunu dedi sen amaliyatan sonra cok genclestin...
goz kapaklarda sislik olmadi dersem atmam hic olmadi diyebilirim. ilk beni yataga yatirdiklerinde aksam ustuydu zaten goz kapaklarima buz koydu hemsireler ve surekli degitirdiler buzlari. bana evdede aynsini yap dediler bende yaptim. dikis ipligi vardi incecik bir iplik ve onlarin ustune minik ince bir sey yapistirdilardi hastanede ben evde cikardim. kontrole gitigimde bana bu yapiskanlari cikarma dendi bende peki dedim zaten galiba 4 yada 5 yada daha erken dikis ler alindi. incecik ipligi cekerek cikarti doktor. acimadi. yalniz az morluk olustu sagimda fazlaydi soluma gore cunki sol gozumde asiri torbalanma vardi. morluklarda 1 hafta icinde yok oldu. biraz golge gibi kalmisti. ben disarda hep gunes gozlugu taktim o donemde. ve eve gelenler cok cok yabanciysa onlarin yanindada gozluk taktim dedimki isiga karsi gozlerim hasaslasti amaliyatan sonra dedim.

resimlerimi tabiki gorebilirsin ama kimseye vermemek kimseye gostermemek sarti ile malum kimseye demedim. ama sen bildgin icin o gencligi direk goruceksin bir goz kapagi ile.
birde benim yemin ederimki goz kapagi aklimda yoktuki...bana ebru hanim onerdginde goz kapaklarimin dogustan oyle oldgunu soyledim oda gulumsedi istersen dedi. bende istememi dedim:)) oyuzden bana bu goz kapagi Allahin bir hediyesi oldu

Nasıl kimse anlamadı.Bant oluyor gözlerde çok ince deri olduğundan şişlik kaçınılmaz diye biliyorum.Kimsenin anlamaması çok güzel.Bende anlaşılmasın istiyorum ama bantalar niye var diye sormadılar mı.ada22 arkadaşı burdan bilirsiniz.Amaliyat olduğunda gitmiştim yanına, yan odada bir genç kız olmuştu ameliyat.Şişti gözleri ve bant vardı üstlerinde .4 yada 5 gün sonra kontrole gittiğimde ameliyat olan kızda ordaydı.Şişlikleri inmişti ama hafif vardı yinede.Bant da vardı dikiş aldırmaya gelmişti.Valla anlattığın gibiyse süpeer benim için.Yaşayıp göreceğiz.Şimdi aklıma geldi siteden lamia34 diye bir arkadaş var yüz olan oda şişliklerin çok uzun sürdüğünü yazmıştı.Onunlada bu konuda mesajlaştık.Resimlerini de gördüm.Şişlikler beni çok düşündürüyordu bir ara vaz geçmiştim bu yüzden.Bende şişlikler ile ilgili tedirginliğimi söyledim Ercan beye,oda bir alete bağladığını şişliği en aza indirdiğini bir kaç güne normale döneceğini söylemişti.Sonrasında o kızı görünce bende öyle olacağım diye düşündüm.Okadarına razıyım.Senin yazdıklarını okuyunca doktorumla bir kez daha konuşayım.Bantsız falan nasıl oluyor.

bantlar minicikti ben zaten eve geldgimde cikartmistimki. 2 gun sonra kontrole gitigimde o iplerin ustune minik bir bant koydu gozumun ustune degil. gozumun ustundeki band eve giderkene cikartilmisti. gozumun o kivrim yerinde sadece dikisler vardi ve sadce ucunda ipi tutan band konuldu oda ip bir yere takilmasin gibsindendi yani. benim gozlerimdeki sislikde fazla yoktu cunki buz konuldu buzlar surekli degistirildi. belki oyuzden..sanirim 4. gunude ipler cekilerek alindi. 7.gunude gobek deligimin dikisleri alindi. karnimdan dikis ipi alinmadi sanirim karnimda kendi dusenipelerden vardi. goz ustu kolaydi ve benim apantit amaliyati oldgumu bildiklari icin amaliyat agrisi yuzme vurdu sandilar sanirim. belki inanmiycaksin ama ilk gece bana refakatci lazim oldu kimseyi goturmemistim yanimda..birine tel actim o geldi hastaneye gece 10dan sabaha kadar ilgilendi o bile anlamadi. 7bucukda ise gitti. goz ustu amaliyati bir hafda geciyor. doktor birde bana jel yazdi onu dikislerin ustune bastirarak masaj yaparak sur iyice dedi. ben biliyorum su anda az sislik var 5. haftam ama kimse anlamiyor. o sisligi ben kendim hisediyorum ama eski gozume gore bu hali bin kere duzgun.

sislik bir kere oluyor ama mutluk uzun sureli. sen doktoruna guven. sislik olucak tabiki. morlukda olucak. bunlar gecisi seyler. ben mesela 5. haftam doldu istiyorumki tum sislikler gecsin ve kosturayim ama oyle degil iste. guzel olmak istiyorssan eger katlanacaksin. bir sey vermeden digerini alamssin. senin doktorun sana ne diyorsa bence o dogrusudur. benimkisi eylulde oldgu icin gozluk taktim. inan kimsede anlamdi.
Benle beraber bir kiz vardi oda gogus amaliyati oldu oda gizli yaptirdi. onunda dikisler meme altindandi melerde hic bir iz yok. o kizla konustuk mesela onunda memelr cok guzel diri ama dikis izi olmadigi icin anlasilmiyorduki.
bence sen doktoruna inan guven. ben oyle yaptim. sende oyle yap kapat gozlerini ve teslim ol istiyorsan bir an once yaptir kurtul.
inan bana su andaki goruntume deger cektigim acilar hersey. ve daha 5 haftam dolmadi bak yuz cok daha aciyormus:)) ozelikle disler hehhee dilini oynatamiyorsun:) gulemiyorsun en az 6ti ay iyilesmiyor. 3 hafta direk zaten sis oluyor ben bunlari goze aldim. cunki istiyorsam bunlari simdi yaptirmam gerek.

Doktor konusunda en ufak bir şüphem yok.Ercan beye çok güveniyorum.Güvendim ki ameliyatlarımı ona oldum.Ameliyat günümü aldım Allah kısmet ederse olacağım.Ben sadece olmuş birinden süreci öğrenmek istiyorum.Neler yaşadığını doktor tam bilemez ki.
Bak şimdi kafam bulandı.Ağrı demişin.En çokta dişler demişin.3 aydır diş sorunları yaşıyorum.Sürekli bir iltihap hali var bu aralar.Dolgu yapılacak yapılamıyor.Çekilecek uyuşmuyor iltihaptan.İlaç kullanıyorum.Diş eti sorunum var yıllardır.Sen bir tek göz kapağı olmuştun dimi.Oda bunları etkiledi öylemi.Çok geçmiş olsun.Şimdi de tam yüz ameliyatımı olacaksın.

Son düzenleme:
Back
X