• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Unique,arkadaş listemde yokmuşsun.İstersen gir bak resimlerime.Belki gecenin bu saati bir fikir verir sana;) Sevgiler selamlar;)

Ekliyorum seni:)

canım ya hiç uykum yok gel de iki çift laf edelim:16: bestemelodi bayram sonrası geçecek doktora belki bende geçerim ayarlarız kahve içeriz:7: okey mi?

Öncesi sonrası resimlerini görebilseydim iyi olurdu :-(

burada ki arkadaşlar biliyor benim elimde idi resmim ameliyat öncesi sonrası da kendim canlı örnek tim; tek tek sor sonucumu onlar bile bu değişime şaşırdılar :nazar:

doktordan istemedim ben sonrası resimlerimi ama karın germe ameliyatım olacak 24.ünde öncesi gidersem isterim görürsün:34:

burada ki arkadaşlar biliyor benim elimde idi resmim ameliyat öncesi sonrası da kendim canlı örnek tim; tek tek sor sonucumu onlar bile bu değişime şaşırdılar :nazar:

doktordan istemedim ben sonrası resimlerimi ama karın germe ameliyatım olacak 24.ünde öncesi gidersem isterim görürsün:34:

Çoookkk mutlu olurum.Bu arada bacaklarınızdan ne kadar yağ alınmıştı

Çoookkk mutlu olurum.Bu arada bacaklarınızdan ne kadar yağ alınmıştı

benim bacak bel karın koldan 3,650 yakın yağ alınmıştı bunun birazı bacaklarımda daha önce başka doktora olduğum ameliyat sonrası çökmeler için kullanıldı dolgu yapıldı.

canım ya hiç uykum yok gel de iki çift laf edelim:16: bestemelodi bayram sonrası geçecek doktora belki bende geçerim ayarlarız kahve içeriz:7: okey mi?

Tarihi belirleyin haber verin görüşürüz inşallah:34: Malesef unique ye cvp yazıp yatmıştım.Çok yoğun geçiyor günler haşat oluyorum inanki Jelesec.Bayramdan sonra görüşmek üzere...

Kameram yok canım maalesef.Birde teknoloji özürlüyüm canım ben.Daha önce resim yükledim şimdi yerini bile bulamıyorum nerden yüklenecek o derece kötüyüm yani.Topikteki arkadaşlar toplanacağız okuyorsundur yorumları sende gelsene.Hem tanışmış oluruz hem canlı tüm ameliyatları birebir görmüş olursun,olurum.Senin namına övgülere sevindim.Ben çok büyük bir değişim ve gençleşme istemiyorum zaten.Hiç belli olmasın ameliyat olduğum mümkünse.Bunu Ercan beye de söyledim.Doğal olacak kısmetse.Sağlık benim için daha önemli.Göz kapağı düşüklüğü görüş açısını bozuyor biliyorsun.

Ben hollandadayim gelmemki ha deyince:)) keske nerde o gunler. fakat izmire tam yuz germe icin gidecem. izmirde kalacak evim var ondan. istanbulda konaklama sorunum olmasa gelirdim ve ercan beye yaptirdim amaliyatimi benim icin tum doktorlar iyidr. ebru hanimi tanidgim ve amaliyat oldgum vede izmirde evim oldgu icin gidiyorum

Ama yine de cm olarak incelme olması gerekmez mi?

Mantıken az da olsa olması gerekir.Ben ne önce ne sonra ölçmedim aklıma bile gelmedi.Sanırım ben bir yere takılıyorum.Karnıma takmıştım aldırdım bitti.Gerisi teferruat benim için galiba.Her söylenilene inanma bence.Burda mantığını çalıştır.Vücudundan belli oranda bir şey eksiliyor.Vücut normele döndüğünde ödemler falan gittiğinde cm olarak incelme mutlaka olur ama az ama çok.Nacizane fikrim.

Ben böyle değişim görmedim :-)İnanılmaz hoş olmussunuz.Bir an göğüs ameliyatıyla birlikte yaptırsam mı diye düşündüm.
Çoookkk teşekkürler.Bu bana iyi geldi :-)

Göğüslerinizde düşünüyorsanız doktorunuz da onay veriyorsa bence hiç düşünmeyin yaptırın.Kombine ameliyatlar daha mantıklı geliyor bana.Yapılacak işlemler bir anda bitmiş oluyor.Ve ayrı ayrı hastaneye yatma yok,stres heyecan bir kere birde fiyat daha uygun.Keşke benim karın ve yüz bir arada olabilseydi çok isterdim.Tabiki karar sizin ben nacizane fikirlerimi yazdım.

Ben hollandadayim gelmemki ha deyince:)) keske nerde o gunler. fakat izmire tam yuz germe icin gidecem. izmirde kalacak evim var ondan. istanbulda konaklama sorunum olmasa gelirdim ve ercan beye yaptirdim amaliyatimi benim icin tum doktorlar iyidr. ebru hanimi tanidgim ve amaliyat oldgum vede izmirde evim oldgu icin gidiyorum

Ben sizi istanbulda sanıyordum yada ben burdayım ya sanki topikteki herkes istanbulda gibi algılıyorum.Bizmi gelsek hollandaya :34: Bütün doktorlar iyidir cümlene katılamayacağım maalesef.Siz iyisine rastgelmişiniz.Ben Ercan bey dahil beş doktorla görüştüm.Bazılarının yaptığı ameliyatları gördüm.Maalesef teknikleri insana yaklaşımı sıfır.Çoğu sizi kasa gibi görüyor.Bir arkadaşımızın karın resmini görseydin bunu diken doktormuymuş derdin inan.Zaten onun resmini görünce çok dua ettim iyi bir doktorla karşılaştığım için.Belki bir gün istanbula yolun düşer kimbilir.
Konaklama sorun değil ki burda.Hastaneye yakın yerler var güvenilir her keseye uygun.Yurt dışından gelen çok Ercan beye.Mesela ada22 belki rastlamışındır topiklerde,,ebder vardı şu sıralar siteye pek girmiyor aklıma gelenler.Gelmen için illa ameliyat olman gerekmiyor ki gezmeye gelirsin.Konaklama sorun diye yazınca bilgin olsun diye yazdım.Hoşçakaaal.

Ne oldu arkadaşım 20 sinde tahlil falan vardı sonuçlar ne zaman çıkıyor yaz bana özelden.Yada müsaitsen arayayım telden.

Ne oldu arkadaşım 20 sinde tahlil falan vardı sonuçlar ne zaman çıkıyor yaz bana özelden.Yada müsaitsen arayayım telden.

yaptırdım bayram sonrası alacağım sonucu, sonucu göre doktoru arayacağım inşallah aksi bir durum yaşanmaz :ssz:ben sonucu alınca haber veririm sana arkadaşım :29:

yaptırdım bayram sonrası alacağım sonucu, sonucu göre doktoru arayacağım inşallah aksi bir durum yaşanmaz :ssz:ben sonucu alınca haber veririm sana arkadaşım :29:

Hiç bir şey çıkmayacak biliyorum.Bestemelodi 3-5 inde gel demiş doktor.Yazdım topiğe 5 ine alırsan bende gelmeye çalışırım diye.Ercan beyle bende görüşmek istiyorum acil değil benimki.5 olursa o güne alırım sizleride görürüm fikir alışverişleri biraz da dedikodu.

Jelesec göğüslerimi de mi yaptırsam nlp nin göğüslerine hayran oldum :-)

bizim gurup seni ziyarete gelirse göğüs ve karın show yaparız sana:))) çok var meme yaptıran bizim doktora sen çoluk çocuğa kavuş emzir bi daha iş çıkmasın sana

Back
X