• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ercan Karacaoğlu Hasta Yorumları

Böyle güzel sonuçlar duyunca daha çok mutlu oluyorum ve doktor seçimimde çok doğru bir karar verdiğim için kendimi kutluyorum:)

Eminim gün geçtikçe yaşadığınız güzellik ve mutluluk katlanarak artacak.Çok ameliyat olan var K.K.da Ercan beye ve sonuçlar çok başarılı bende dahil:nazar:

jelesec'cim nice senelere :16:

Bende her aynada kendime baktığımda şükrediyorum doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır,senin geçmişte dediğin gibi lazer lipo yerlerimde'ki izler belli belirsiz çok mutluyum :) Sevgiler sana.

Aman maşallah benden hepinize göze gelmeyin:nazar: sonuçlar hep böyle iyi olsun:9:

sağol bebem nice senelere inşallah hep beraber :29: senin değişiminde çok güzel oldu yeni Serapla mutluluğu yakaladın aşkı da :8: izler bende kızlar gördü neredeyse hiç kalmadı 1.sene sonra iyice gidiyor.Sana da öpücükler :54:

Bu aralar giremedim topiğe herkesin keyifler iyimi.Yeni ameliyat olacaklar var mı aramızda? Yeni ameliyat olanlar sizler iyimisiniz?
Jelesece arkadaşım birinci yılın dolmuş zaman ne çabuk geçiyor canım.Diğer operasyonlarında tereyağından kıl çeker gibi başarılı bir şekilde geçecek.Onlarında yıllarını burdan yazacaksın.Şimdi geriye dönüp nasıl okuyup gülüyorsan sürecine yarında bugünleri okuyup güleceksin.Her şey gönlünce olsun arkadaşım.
Öpüyorum hepinizi.

Bu aralar giremedim topiğe herkesin keyifler iyimi.Yeni ameliyat olacaklar var mı aramızda? Yeni ameliyat olanlar sizler iyimisiniz?
Jelesece arkadaşım birinci yılın dolmuş zaman ne çabuk geçiyor canım.Diğer operasyonlarında tereyağından kıl çeker gibi başarılı bir şekilde geçecek.Onlarında yıllarını burdan yazacaksın.Şimdi geriye dönüp nasıl okuyup gülüyorsan sürecine yarında bugünleri okuyup güleceksin.Her şey gönlünce olsun arkadaşım.
Öpüyorum hepinizi.

Hoşgeldin, çok sağol daha nice senelere inşallah beraber :29: inşallah onlarda bitse de yazsam ben alıştım sene de 2.estetik ameliyatı olmaya :32:

sağlık için gerekli olan parazit yarattı ama ne yapalım oda Allah dan :34: seninde her şey gönlünce olsun gel sık sık

Hoşgeldin, çok sağol daha nice senelere inşallah beraber :29: inşallah onlarda bitse de yazsam ben alıştım sene de 2.estetik ameliyatı olmaya :32:

sağlık için gerekli olan parazit yarattı ama ne yapalım oda Allah dan :34: seninde her şey gönlünce olsun gel sık sık

Allah sağlık versin canımıniçi.Geç olsun güç olmasın.Dünya işleri işte bitmiyor ki.Çoluk çocuk zaman akıp gidiyor.Topiğede fırsat buldukça uğruyorum işte.Son haberlerden haberim yok haberdar edin arada.Ameliyat olan,olacak olan kimler var.Benim de sağlık sorunları bittiği gibi soluğu Ercan beyde alıcam inşallah.Çok uzadı bende bunaldım haliyle.Yeni yıla herşey tamam girmek istiyoruuuuuuum.

Merhaba arkadaslar bende sızler gıbı meme kucultme ve karın germe amelıyatı olmak ıstıyorum.Çok doktor arastırdım sızlerın forumu tesadufen okudum ve ercan beyın adını gordum.kendısıne gıttım ve gercekten cok iyi bir doktor.Tamamen sızın tavsıyelerınız uzerıne gıttım.gercektende anlatımıyla benı ıkna edebıldı.Kısmetse 26 ocak amelıyat gununu aldım :)))) sızlerın yazdıklarınızı artık ezberledım dıyebılırım hergun oku oku :))) neler yasanmıs??? surec nasılmıs??? memnunıyetler neler? dıye :)))) özellıkle bentoprak ve jelesec arkadasların ıyı sonucları benı cok motıve ettı.Insallah bende sızler gıbı mutlu olurum.Çunku gercekten bu amelıyatları cok ıstıorum ve sonunda dıorum 5 haftam kaldı :))) bana solemek ıstedıgınız yada tavsıyede bulunabılecegınız bırsey war mı amelıyat oncesı yapmam gereken :) sevgıler....

Merhaba arkadaslar bende sızler gıbı meme kucultme ve karın germe amelıyatı olmak ıstıyorum.Çok doktor arastırdım sızlerın forumu tesadufen okudum ve ercan beyın adını gordum.kendısıne gıttım ve gercekten cok iyi bir doktor.Tamamen sızın tavsıyelerınız uzerıne gıttım.gercektende anlatımıyla benı ıkna edebıldı.Kısmetse 26 ocak amelıyat gununu aldım :)))) sızlerın yazdıklarınızı artık ezberledım dıyebılırım hergun oku oku :))) neler yasanmıs??? surec nasılmıs??? memnunıyetler neler? dıye :)))) özellıkle bentoprak ve jelesec arkadasların ıyı sonucları benı cok motıve ettı.Insallah bende sızler gıbı mutlu olurum.Çunku gercekten bu amelıyatları cok ıstıorum ve sonunda dıorum 5 haftam kaldı :))) bana solemek ıstedıgınız yada tavsıyede bulunabılecegınız bırsey war mı amelıyat oncesı yapmam gereken :) sevgıler....

Şimdiden geçmiş olsun canım.Günün yakın sayılır heyecan doruktadır.İçin rahat olsun sitede çok kişi oldu ameliyat çok şükür memnun olmayan kimse yok :nazar::nazar::nazar:İnşallah istediğin gibi vücuda kavuşursun.Bende doktor arama evresinde sayfaları hatim indirdim.Beş doktorla görüştüm Ercan beyde kararımı verdim.Sekiz ay oldu bile.Zaman su gibi akıp gidiyor.Ameliyat öncesi için sigara ve kilo bunlar olmamalı bence.Başka bir şey aklıma gelmiyor.Sormak istediğin merak ettiğin varsa sorabilirsin.İstanbuldaysan canlı örnek görebilirsin zaman zaman toplanıyoruz.Belki gün sanada uyar kimbilir.Burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk yalansız dolansız aleni ve açık.Heyecan yapma desemde oluyor ama kendini motive et ve aynanın karşısında karnınla göğsünle vedalaş ben öyle yaptım.Ameliyata girerken bile lay lay lom oldum kurtuluyorum diye.Kendim için ilk kez bir şey yaptım biliyormusun.Şimdi sıra ikinci de :34:

Merhaba burcu.Hayırlısı olsun inşallah.Ben de karın germe ve meme küçültme oldum Ercan beye.1 yıl oldu benim de.İnşallah herşey istediğin gibi olur.Cumartesi whıterabbit in ameliyatı var.Kısmetse arkadaşlar gelecekler o gün.İstersen gelip görebilirsin bizlerin sonuçlarını.Aslında yarın yatışı olacak whıterabbit ın.Ben de kısmetse akşamüstü yanında olacağım.Gelirsen görüşebiliriz;) Hem de heyecanın belki biraz azalır.Bu arada seni listeme ekleyeyim.Madem ameliyat günün alınmış benim resimlerime bakıp sonranı görebilirsin;)Ekliyorum seni.

ay ay ne güzel motıve edebildiysek çok mutlu oldum kendi adıma ,yardımım dokunmuş oldu bu zorlu süreç de bir hemcinsime :29:

ben en baştan beri sürecimi yazarken süslemeden doktoru göklere çıkarmadan dost doğru yazmaya çalıştım bunda da başarılı olmuşum mutlu oldum ...

yeni yıl yeni güzellikler getirsin size (yeni memeler yeni karın geliyor zaten) kararınız da doktor seçiminizde hayırlı uğurlu olsun inşallah sevgiler

Son düzenleme:
bacım burcunun dışında meme küçültme de bir bayan daha aynı tarihte ameliyat olacaktı öğretmen yanlış hatırlamıyorum değil mi toplantı ayarlarız yine:9::9::9:

ameliyatlar bahane buluşmalar şahane :nazar::16:

Arkadaslar cok tesekkurler destegınız ıcın. heyecan yok desemde gun sayıyorum resmen hergun:))) artık oncesı-sonrası resımlere bakmaktan gına geldı :))) benım goguslerden korkum yokta karın germeden sonra ne kadar surede toparlarım o benı meraklandırıyor cunku ogretmenım ve somester tatılınde olucam amlıyatı yanı 15 gun surem war.bu sure zarfında toparlarmıyım onu merak edıorum.yoksa acaba 1 hafta daha ızın alsammı ne dersınız ???ben zaten atasehırde oturuorum hastaneyede yakınım .bulusacagınız zaman haberım olursa ve bende musaıt olursam sewe sewe katılırım.arkadaslıklarınızı okuorum gercektende cok sıcaksınız allah bozmasın:))) oyle sıkı takıpedıorumkı sızı kım naaapmıs ne etmıs haberım war hihihihi:)))) bıde doktor bana amelıyat gunne kadar bı 4-5 kılo daha ver iii olur dedı ama ben 2 hafta oldu tık yok.böle olursa sonuc kotu mu olur:((( bıde bısı daha sorucam aynı anda mıde ve bel bolgesınede lıpo yapıo mu ??? onu extradan mı solemek gerekıo? sev gıler opuorum hepınızı :)))

ayyy o kadar heyecanlıyımkı ercan beye daha amelıyata 1,5 ay war benı unutmayın falan bıle dedım arada arayın benı dedım :)) dusunun artık pirpirikliliğimi:)))o da 1 gun oncesınden zaten konusucaz tahlıl falan vs. war dedi. ayyy hadı su ocak ayı hızlı geçççççççççççççççç:))

Arkadaslar cok tesekkurler destegınız ıcın. heyecan yok desemde gun sayıyorum resmen hergun:))) artık oncesı-sonrası resımlere bakmaktan gına geldı :))) benım goguslerden korkum yokta karın germeden sonra ne kadar surede toparlarım o benı meraklandırıyor cunku ogretmenım ve somester tatılınde olucam amlıyatı yanı 15 gun surem war.bu sure zarfında toparlarmıyım onu merak edıorum.yoksa acaba 1 hafta daha ızın alsammı ne dersınız ???ben zaten atasehırde oturuorum hastaneyede yakınım .bulusacagınız zaman haberım olursa ve bende musaıt olursam sewe sewe katılırım.arkadaslıklarınızı okuorum gercektende cok sıcaksınız allah bozmasın:))) oyle sıkı takıpedıorumkı sızı kım naaapmıs ne etmıs haberım war hihihihi:)))) bıde doktor bana amelıyat gunne kadar bı 4-5 kılo daha ver iii olur dedı ama ben 2 hafta oldu tık yok.böle olursa sonuc kotu mu olur:((( bıde bısı daha sorucam aynı anda mıde ve bel bolgesınede lıpo yapıo mu ??? onu extradan mı solemek gerekıo? sev gıler opuorum hepınızı :)))

heyecanını yürekten hissediyorum zira bende karın germe için ay sayıyorum :9: ben biraz nazlıyım 20.gün naz yap bence işin yorucu değil ise zorlanmazsın arkadaşım :34:

çok iyi ya bana yakınsın nlglpd ye de :29: senin ameliyat tarihinden önce tekrar toplanacağız sana da uyar hafta sonu olacak çünkü gelirsin tanışırız :21:amin vallahi bizim dostluğumuz arkadaşlığımız bir çok başlıkta örnek gösterildi :nazar: sıkı takipçimiz din demek seni hınzır :9::9: vallahi bizim doktora pek exstradan bir şey söylemeye gerek yok adam bir garip gözüne batan tüm fazlalığı alıyor :1: bestemelodi en iyi örnek buna :1:

ayyyyaayy bende öğretmenım o ben olmıyım :))) doktor bızı karıstırmasın bide :p

ayyy o kadar heyecanlıyımkı ercan beye daha amelıyata 1,5 ay war benı unutmayın falan bıle dedım arada arayın benı dedım :)) dusunun artık pirpirikliliğimi:)))o da 1 gun oncesınden zaten konusucaz tahlıl falan vs. war dedi. ayyy hadı su ocak ayı hızlı geçççççççççççççççç:))

yok yok o sen değilsin tekirdağdan katılıyor yarışmaya o öğretmen :1: pardon ameliyata :9:

Ercan bey o ay öğretmenlere çalışacak belli :34:

hahahahaha, bir pimpirikli daha doktorun başına geldi adam çekiyor pimpiriklileri

Dr a artı birşey söylemenize gerek yok ki gözüne batanı sizin aklınıza bile gelmeyenleri ince ince işler :) 15 gün yeterli bir süre aslında ama her ihtimali düşünmek lazım ben olsam imkan varsa fazladan alırdım izin :) size tavsiye dr a güvenin bunu hissetsin gerisini ona bırakın :) dukan diyeti uygulayın rahatlıkla bu sürede 4 5 kilonuz gider:)

Son düzenleme:
ayyaayn ıyıkı warsınız okudukca kendımı ıyı hıssedıorum dr.umada sayenızde cok guwenıorum.ıcım rahat :))) ıns. gorusmelerınıze bende kaılırım sızlerı gorurum :))) aklıma sorular takıldıkca rahatsız edıcem artık sızı kızlarrr :))))))

ayyaayn ıyıkı warsınız okudukca kendımı ıyı hıssedıorum dr.umada sayenızde cok guwenıorum.ıcım rahat :))) ıns. gorusmelerınıze bende kaılırım sızlerı gorurum :))) aklıma sorular takıldıkca rahatsız edıcem artık sızı kızlarrr :))))))

Rahatsızlık ne demek her zaman:nazar: Arkadaşların dediği gibi Ercan Bey gözüne batan bir şey varsa hallediyor.Mükemmeliyetçi biri.Ben öyle değilim galiba adama karnımı al yeter diyorum benim gözüme o batıyor çünkü başka bir yere gerek yok.Kilolu da değilim.Adam bir başladı anlatmaya amanın dedim benim vücuda neler olacak.Neyse Allahtan güvenmişim tamam dedim vücut burda buyruuun.:52:
Sırt bölgeme lazer lipo yapmış bel oyuntusu vs.Şimdi her şey tam oturdu övünmek gibi olmasın çok da güzel.
İyiki Ercan beyi dinlemişim.Sütyen taktığımda azda olsa pörtleme vardı ama bana batmıyordu doğrusu.Karın işlemi yapılırsa daha ön plana çıkarmış. Şimdi düz,yüz hariç görüntümden memnunum açıkçası.:nazar::nazar::nazar:

Rahatsızlık ne demek her zaman:nazar: Arkadaşların dediği gibi Ercan Bey gözüne batan bir şey varsa hallediyor.Mükemmeliyetçi biri.Ben öyle değilim galiba adama karnımı al yeter diyorum benim gözüme o batıyor çünkü başka bir yere gerek yok.Kilolu da değilim.Adam bir başladı anlatmaya amanın dedim benim vücuda neler olacak.Neyse Allahtan güvenmişim tamam dedim vücut burda buyruuun.:52:
Sırt bölgeme lazer lipo yapmış bel oyuntusu vs.Şimdi her şey tam oturdu övünmek gibi olmasın çok da güzel.
İyiki Ercan beyi dinlemişim.Sütyen taktığımda azda olsa pörtleme vardı ama bana batmıyordu doğrusu.Karın işlemi yapılırsa daha ön plana çıkarmış. Şimdi düz,yüz hariç görüntümden memnunum açıkçası.:nazar::nazar::nazar:

ay super walla bentoprak.darısı bnmm basıma ınsallah.bende öle yapıcam buyrun vucut burda naparsanız yapın:))) zaten bana dedıkı ercan bey:sana bı bel yapıcam omrunde öle belın olmamıstır :))) halbukı bnm bel aklıma bıle gelmemıstı.sezeryandan sonra bnm alt karnımda bı sarkıklık war bıtek o benı rahatsız edıodu dedıgın gıbı ercan bey bı basladı saymaya bende tamam tamam hepsı kabul dedım:))) ama bendede sırtta fazlalıklar war sutyenden fırtlıyo:)) onu napar bılemedım :)

Back
X